FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Steph
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Steph » 11 avg 2016, 13:50

Zvuči tužno, ali ne vidim kako možemo dobiti Mladost u Doboju kod Kaknja :mrgreen:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 11 avg 2016, 13:52

Sabinho je napisao/la:2:50, ovo se jucer cesto moglo cuti :D

[youtube][/youtube]
Pogledaj na 3:36 sta je @Majklu drago sto pobjedismo :beba:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 11 avg 2016, 13:59

ElCartel11 je napisao/la:

[youtube][/youtube]
Pogledajte odbrane i Novakovića na 3:17 kada primamo go iz kornera za 2:2.

:crazy: :crazy:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 avg 2016, 14:04

High je napisao/la:Je li ko gledao ovu Mladost? Jesu li ovo jači nego prošle sezone? :mrgreen: Predviđam neriješeno, mada nas, možda, zadesi luda kao protiv lažnih plemića, pa ih i pobijedimo. :urnebes: I oni, izgleda, imaju isti fetiš kao i mi - učestalo primanje golova. :lol:
Igracki nisu jaci vec prosle sezone otisao im je najbolji strijelac Dilaver i za njega nisu nasli kvalitetnu zamjenu kao i Kovac koji je presao u Mettelege upravo ta dva igraca su bili strijelci prosle godine kada su nas pobjedili,no jaci su u smislu da su puno uigraniji,i da su prezivjeli te neke djecije bolesti iz debitanske sezone.Sada vec to bolje izgleda.A izjave trenera Rahimica i predsjednika Musije gdje govore da im je cilj liga za prvaka mislim da pokazuje da se ne sale i da su ozbiljni.

Do sada bez poraza iako su imali tri gostovanja vec,od toga u prvom kolu vode Krupu u gostima 1-0 zatim primaju gol iz penala i "gube" bodove.Drugo kolo idu Vitezu i opet vode sve i primaju gol zadnjih 10 min cini mi se.Sa tim izgubljenim bodovima mogu zaliti jel sigurno su do sada zasluzili da imaju vise koji bod.

Ja sam gledao utakmicu protiv Mettelegea,tu su dva gola dali nakon prekida na neke odbice,i treci je bio van 16 metara sut.

Na stoperu im je ovaj Isakovic ,prosle sezone nam je u oboje utakmice pokupio sve zracne duele,morat ce se Ahmetovic dobro "pobiti" sa njim i na svakom njihovom prekidu je on igrac na kojeg se treba obratiti najveca paznja jel dosta lopti kupi,ovaj mali Sisic odlicno izvodi prekide i svaka mu je u srce sto bi se reklo.

Sto rece ti na ovo sve nase sto smo vidjeli,i na ovaj njihov relativno pozitivan skor za sada,cak kazem imaju manje bodova nego sto su objektivno zasluzili.Ta nula bi bila najrealnija nazalost,mi smo dosli u situaciju da strahujemo od neke Krupe do 90-te minute,da idemo u Doboj-Kakanj da se ne nadamo nicemu,sramota :thumbdown:

Evo vidim da nam i Skakic sudi,taj covjek nam je peh u zadnje vrijeme malo je reci tako da mi i to baca jos jedan ruzan osjecaj pred subotu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 avg 2016, 14:32

SiouxLukavac je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:

[youtube][/youtube]
Pogledajte odbrane i Novakovića na 3:17 kada primamo go iz kornera za 2:2.

:crazy: :crazy:
Jedini krivac za gol je Adi Adilovic. Lopta iz kornera koja ide u sredinu peterca mora biti uhvacena ili boksovana.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

High

Post Postao/la High » 11 avg 2016, 14:34

Penal nam je opravdano dosuđen. Ne znam čemu glupetanje.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 11 avg 2016, 14:40

[youtube][/youtube]

Volim te Sarajevo!
Zadnja izmjena: f0rest1946, dana/u 11 avg 2016, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 11 avg 2016, 14:41

Previse se qrcimo, pa mislimo da moramo Krupu pobjediti 3 0. Leicester dobije Citiya u gostima a ljudi vrijede 100 miliona vise. Svaka pobjeda je zlatna vrijedna, pa i ova. Nadam se da cemo konacno dobiti Mladost, pa makar 1 0
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 11 avg 2016, 14:49

joker90 je napisao/la:Ja vec kontam sta da pojedem za ovaj rucak sto ce mi @Mokes platiti zbog opklade o tituli. :kafa:
Drugi smo i pored lose igre, sta ce tek biti kad proigramo :kafa:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 11 avg 2016, 15:00

Penal ni hurtic ne bi svirao. Cemerna utakmica.
UPRAVA NAPOLJE!

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 11 avg 2016, 15:09

Protiv Mladosti, 4-5-1. Mihojevica na zadnjeg veznog, ispred Saric i Rustemovic. Moramo malo defanzivnije izaci na teren. I onda ne bi trebali izgubiti. Prije cemo sa defanzivnom postavkom pobjediti, nego da igramo sa dva napadaca, bojim se da cemo u toj situaciji biti blize porazu. Idemo bod po bod. Dok god smo bez poraza dobro je.

PS
Ovu upravu tesko da cemo otjerati. Ja mislim kada bi navijaci bojkotovali utakmice da oni opet ne bi otisli. Nego treba napraviti pritisak na njih da se malo vise angazuju, da dovedu nekog igraca da malo odskace, da nekog trenera beton dovedu. Oni su takvi ublehasi da se inate navijacima. Da mi kazemo Hurticu ostani, oni bi ga otjerali.

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 11 avg 2016, 15:25

Ovo je zadnja šansa koju je dobila uprava, sljedeća greška ide im noga.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 avg 2016, 15:27

Objasni malo, sezona zadnja šansa ili,..

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 avg 2016, 15:41

Svi u DOBOJ, idemo po BOD!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 11 avg 2016, 15:42

hilmo je napisao/la:Objasni malo, sezona zadnja šansa ili,..
Ni ja ti to nešto pretjerano ne kontam, jer je to do Boga zapetljano. Znam da je ova unutrašnja reorganizacija koja se izvršila u junu plod grešaka rukovodećih ljudi. Isto tako dokaz je i taj da se više Dino Selimović skoro ništa ne pita u klubu, već glavnu riječ vodi moj imenjak Ken Choo i ovaj drugi, Kwong. Oni su ti za sve živo glavni, ama baš sve. Zato je i pomjeren Selim, a isto tako i Kusturica, ako se ne varam. Davno još sam saznao da im je ovo zadnja šansa od Vincenta, ako uprskaju, Allahimanet.

Ovo su sve 100% provjerene info, nemam potrebe a ni koristi da lažem.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 11 avg 2016, 15:44

Jel ko mislio bajkom u Doboj kod Kaknja? :mrgreen:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

High

Post Postao/la High » 11 avg 2016, 15:46

uNbx je napisao/la:Jel ko mislio bajkom u Doboj kod Kaknja? :mrgreen:
Svakako. :kafa: Evo, u subotu je utakmica. :)
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 11 avg 2016, 15:53

Horde Zla
Horde Zla
Na biciklima
slika slika slika
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 11 avg 2016, 15:54

KenChoo je napisao/la:
Ni ja ti to nešto pretjerano ne kontam, jer je to do Boga zapetljano. Znam da je ova unutrašnja reorganizacija koja se izvršila u junu plod grešaka rukovodećih ljudi. Isto tako dokaz je i taj da se više Dino Selimović skoro ništa ne pita u klubu, već glavnu riječ vodi moj imenjak Ken Choo i ovaj drugi, Kwong. Oni su ti za sve živo glavni, ama baš sve. Zato je i pomjeren Selim, a isto tako i Kusturica, ako se ne varam. Davno još sam saznao da im je ovo zadnja šansa od Vincenta, ako uprskaju, Allahimanet.

Ovo mi šuplje zvuči totalno. Šta je bila predzadnja šansa onda? Krupa? Pa pobjedili smo...

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 avg 2016, 16:08

KenChoo je napisao/la:

ovako, nisam bas siguran da su kenchoo i kwong doveli adilovica, novakovica i ostale igrace... ovi igraci su plod menadzerskih igrica ... trener je dovden jaranskim putem... sve ostal o je "ja cuo"
ja kada bi lose radio, da se operem, rekao bih raji, "ja ne odlucujem, oni kinezi odlucuju" ... ma jasta...
pricaju oni bajke tanu zato ssu jos tu i uzimaju koliko stignu, znauju i oni da nece jos dugo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Pantelija i 14 gostiju.