Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ja vidim sarma nešto nije aktivan
kad ono zoofilija.

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Pa nisam tako velik musliman pa da na koze idemRevenant je napisao/la:Ne treba da te bude stid, za razliku od njega.BelminM23 je napisao/la:Meni ga neugodno bilo pitati.
Besic je napisao/la:To je selo odakle je oženjen.![]()
Meni su prije koze bile na pameti.Kawhi je napisao/la:Mislio sam da jedino ovce voli.

Ja tog lika nikad nisam ni sreo ni vidio,mozda zato sto stale nemam

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Sarma, kakav je to potpis 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Nadimci,većinu dobio za isti dan.Mokes je napisao/la:Sarma, kakav je to potpis

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
-
- Kontakt:
Šta je po vama potrebno uraditi, u praksi, da bi život u BiH krenuo na bolje? Znači zanemarimo fazone tipa reforme ovog, onog, iako bi te neke stvari donijele značajne promjene u situaciji u zemlji. Pod ovim " u praksi " mislim na stvari tipa izgradnja potrebne infrastrukture, uvezivanje nekih sistema pa da na obični papir ne moraš obići 5 ustanova, i čekati 2 dana, davanje mladim ljudima nekih podsticaja za brak, za djecu i slične stvari.
Dalje, koji je po vama najunosniji biznis sada koji bi se mogao pokrenuti? Npr. mlada osoba ima nekih 50k KM i želi da ih uloži u neki biznis. Koji bi po vama biznis bio najuspješniji?
Dalje, koji je po vama najunosniji biznis sada koji bi se mogao pokrenuti? Npr. mlada osoba ima nekih 50k KM i želi da ih uloži u neki biznis. Koji bi po vama biznis bio najuspješniji?
Kladionica brate moj.bavarian_bk je napisao/la:Šta je po vama potrebno uraditi, u praksi, da bi život u BiH krenuo na bolje? Znači zanemarimo fazone tipa reforme ovog, onog, iako bi te neke stvari donijele značajne promjene u situaciji u zemlji. Pod ovim " u praksi " mislim na stvari tipa izgradnja potrebne infrastrukture, uvezivanje nekih sistema pa da na obični papir ne moraš obići 5 ustanova, i čekati 2 dana, davanje mladim ljudima nekih podsticaja za brak, za djecu i slične stvari.

Kupovna karte za neki tropski raj. Kupiš bar i uživaš daleko od ovog ludila.bavarian_bk je napisao/la:Šta je po vama potrebno uraditi, u praksi, da bi život u BiH krenuo na bolje? Znači zanemarimo fazone tipa reforme ovog, onog, iako bi te neke stvari donijele značajne promjene u situaciji u zemlji. Pod ovim " u praksi " mislim na stvari tipa izgradnja potrebne infrastrukture, uvezivanje nekih sistema pa da na obični papir ne moraš obići 5 ustanova, i čekati 2 dana, davanje mladim ljudima nekih podsticaja za brak, za djecu i slične stvari.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Dati strancu da vlada.bavarian_bk je napisao/la:Šta je po vama potrebno uraditi, u praksi, da bi život u BiH krenuo na bolje? Znači zanemarimo fazone tipa reforme ovog, onog, iako bi te neke stvari donijele značajne promjene u situaciji u zemlji. Pod ovim " u praksi " mislim na stvari tipa izgradnja potrebne infrastrukture, uvezivanje nekih sistema pa da na obični papir ne moraš obići 5 ustanova, i čekati 2 dana, davanje mladim ljudima nekih podsticaja za brak, za djecu i slične stvari.
Samo nemoj maline kao mnogi koji su mislili da ce zaraditi na guzove.

Energija (eko energija), farmaceutska industrija, metalna, uvoz hrane (kao braca iz Hercegovine

"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Kombi i vozikat Arapebavarian_bk je napisao/la:Šta je po vama potrebno uraditi, u praksi, da bi život u BiH krenuo na bolje? Znači zanemarimo fazone tipa reforme ovog, onog, iako bi te neke stvari donijele značajne promjene u situaciji u zemlji. Pod ovim " u praksi " mislim na stvari tipa izgradnja potrebne infrastrukture, uvezivanje nekih sistema pa da na obični papir ne moraš obići 5 ustanova, i čekati 2 dana, davanje mladim ljudima nekih podsticaja za brak, za djecu i slične stvari.

Ali šta god da pokreneš treba poznanstvo. Npr kod nas imaš samo jednog lika što vrši prevoz mrtvih. Na opstinu od 10 hiljada je to malo. Ali da bi još neko krenuo s tim mora da prodje u opstini što je nemoguće.
Možda uvoz auta i prodaja istih.

Reforme u politici, 97% političara su kriminalci koji na godišnjem nivou štet Državu za vjerovatno desetine milijardi.bavarian_bk je napisao/la:Šta je po vama potrebno uraditi, u praksi, da bi život u BiH krenuo na bolje? Znači zanemarimo fazone tipa reforme ovog, onog, iako bi te neke stvari donijele značajne promjene u situaciji u zemlji. Pod ovim " u praksi " mislim na stvari tipa izgradnja potrebne infrastrukture, uvezivanje nekih sistema pa da na obični papir ne moraš obići 5 ustanova, i čekati 2 dana, davanje mladim ljudima nekih podsticaja za brak, za djecu i slične stvari.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ne trazit vezu za sve. Otvoreno napadati ljude koji se preko veze zaposle, upisu na fax, etc. Da ne bude vise san zaposliti se u drzavnu instituciju, uhljebiti i ne raditi nista do kraja zivota. To ne smiju biti normalne stvari. I s tim nemaju nikakve veze politicari ili drugi sluzbenici. Oni su samo slika cjelokupnog korumpiranog drustva.
50 kermi ostavi i sacekaj dok ustedis veci novac.
EDIT: Tek sam vidio da je 50k kermi. Ja bih u poljoprivredu ulozio.
50 kermi ostavi i sacekaj dok ustedis veci novac.
EDIT: Tek sam vidio da je 50k kermi. Ja bih u poljoprivredu ulozio.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
-
- Kontakt:
Razmišljam o poljoprivredi ali nije mi baš sigurna grana za ulaganja. Evo vidimo s kakvim se problemima susreću malinari, pa i proizvodnja kornišona je propala zbog sličnog problema, tako da mi je to malo ogadilo poljoprivredu.
Znači završavam fax iduće godine aBd, građevinu, međutim u meni se javlja želja za pokretanjem vlastitog biznisa u kojem bih mogao zaposliti određeni broj ljudi, a kasnije nekad i veći broj. Da pokrećem neku građevinsku firmu, sumnjam da bi to prošlo, tako da zadnjih par mjeseci visim po netu tražeći šta bi bio pun pogodak.
A što se tiče ovih promjena u BiH mislim da su to neke, ne tako velike, a opet bitne promjene, koje bi odvratile narod od odlaska pa možda čak i privuklo BH dijasporu za povratkom.
Znači završavam fax iduće godine aBd, građevinu, međutim u meni se javlja želja za pokretanjem vlastitog biznisa u kojem bih mogao zaposliti određeni broj ljudi, a kasnije nekad i veći broj. Da pokrećem neku građevinsku firmu, sumnjam da bi to prošlo, tako da zadnjih par mjeseci visim po netu tražeći šta bi bio pun pogodak.
A što se tiče ovih promjena u BiH mislim da su to neke, ne tako velike, a opet bitne promjene, koje bi odvratile narod od odlaska pa možda čak i privuklo BH dijasporu za povratkom.
Šta bi trebalo uraditi?
Vrlo jednostavno
osnovati stranku i dovesti mene na čelo iste.
U prvoj godini vlasti ću se obračunati sa korupcijom i iskorijeniti je. Osim toga, zaustavljanje odliva "pameti"
U drugoj garantujem ukidanje rs-a kao i podizanje standarda na nivo najjačih evropskih zemalja.
U trećoj obećavam pripajanje sandžaka matici.
Vrlo jednostavno

U prvoj godini vlasti ću se obračunati sa korupcijom i iskorijeniti je. Osim toga, zaustavljanje odliva "pameti"
U drugoj garantujem ukidanje rs-a kao i podizanje standarda na nivo najjačih evropskih zemalja.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Čijim parama? Iranskim?sekerbay je napisao/la:Šta bi trebalo uraditi?
Vrlo jednostavnoosnovati stranku i dovesti mene na čelo iste.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Pa da nam mijenjas prevod ajeta. Zibjesekerbay je napisao/la:Šta bi trebalo uraditi?

Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
pozz raja, planiram na 2-3 dana do bihaca otici pa ako ima neko iz bihaca da napise sta bi mogao obici tamo koja mjesta i to bio bih zahvalan
Ja ne vidim nikakav odliv pameti. Pamet ostaje, odlaze ljudi kojima su prioriteti u životu pogrešni.sekerbay je napisao/la:Šta bi trebalo uraditi?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Neću tvojim. Nebitno hoće li to biti ruske, iranske, arapske il kineske.DANTES je napisao/la:Čijim parama? Iranskim?
Bitno je da garantujem uređenu državu kojoj ne bi bilo ravne u svijetu.
Prevod?moj uzor-S.G je napisao/la:Pa da nam mijenjas prevod ajeta. Zibje
Ako se nastavi ovim tempom, bosna će postati zemlja staraca sa sve većim brojem insana bez vssKawhi je napisao/la:Ja ne vidim nikakav odliv pameti. Pamet ostaje, odlaze ljudi kojima su prioriteti u životu pogrešni.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Što nećeš mojim? Nisu šugave?sekerbay je napisao/la:Neću tvojim. Nebitno hoće li to biti ruske, iranske, arapske il kineske.DANTES je napisao/la:Čijim parama? Iranskim?
Bitno je da garantujem uređenu državu kojoj ne bi bilo ravne u svijetu.
Prevod?moj uzor-S.G je napisao/la:Pa da nam mijenjas prevod ajeta. ZibjeAko se nastavi ovim tempom, bosna će postati zemlja staraca sa sve većim brojem insana bez vssKawhi je napisao/la:Ja ne vidim nikakav odliv pameti. Pamet ostaje, odlaze ljudi kojima su prioriteti u životu pogrešni.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Druze, iskreni savjet - sto dalje od poljoprivrede, jer je ulaganje u to i ocekivanje nekakve velike zarade sve osim istina (a posao je, malo reci, tezak). Sumnjam da si neki gigant koji ce uraditi nesto poput Fikreta Hodzica, posijate dulume i dulume necega i biti uvjeren da ces to sve moci prodati, izvoziti vani i slicno. Ako bi placao zemljiste (u slucaju da nemas svoje), plus sadnice, radnike, pa onda rizikovao hoce li sta biti od toga, kakvi ce biti prinosi, pa koliko ce se prodati... teske zavrzlame. Govorim ovo jer su moji (sa jos nekoliko njih iz blize rodbine) jedne godine odlucili posijati jagode. Sve se to odradilo kako treba, uz savjete strucnih ljudi, hvala Bogu prezadovoljni bili prinosom... Medjutim, kada sve uzmes u obzir, ono nerviranje, trud, rad, pa te zezne ovaj za otkup, doslo se do toga da NIKAD VISE i ne pomisle na nesto slicno. Vjerujem da je isti slucaj kod mnogih ljudi koji ne zavise od toga, dok su ovi kojima je to glavni izvor zarade, nazalost, primorani. Nece danas niko da radi, ne mozes naci dva-tri covjeka koja ce ti uraditi nesto. Takodjer, znam nekoliko primjera koji su radili isto sa sljivama, nisu ocarani. Jedan poznanik je posijao 3-4 duluma oraha, cini mi se da ce cekati par godina dok izrastu, pa pocnu radjati, ali kaze da ocekuje finu lovu (s obzirom na cijenu oraha).bavarian_bk je napisao/la:Razmišljam o poljoprivredi ali nije mi baš sigurna grana za ulaganja. Evo vidimo s kakvim se problemima susreću malinari, pa i proizvodnja kornišona je propala zbog sličnog problema, tako da mi je to malo ogadilo poljoprivredu.
Sto se tice gradjevinske firme, ne znam sta bih ti rekao. Imam komsiju (nema fakultet, niti bilo sta), otvorio prije nekoliko godina i razvio se poprilicno. Ima dosta svojih radnika, a posla mu nikad ne fali. Treba rizikovati u zivotu, ali opet dobro 'ispitati teren', jer se vrlo lahko velike investicije mogu pretvoriti u prah. Ja, da sam na tvom mjestu, zavrsio bih fakultet, gledao se zaposliti u nekoj jacoj firmi (vani mozda), jer su vase plate brutalno dobre. U svemu tome ozbiljnije razmisljati o privatnom biznisu i ako se sve pokaze kako treba, zasto ne. Sretno u svakom slucaju!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.