Ma smaram se evo već skoro 5 sati. Još malo pa kući.Sarmelino je napisao/la:Evo gura se,kako posoAerials je napisao/la:Selam, kako je?Sarmelino je napisao/la:

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma smaram se evo već skoro 5 sati. Još malo pa kući.Sarmelino je napisao/la:Evo gura se,kako posoAerials je napisao/la:Selam, kako je?Sarmelino je napisao/la:
Gdje si nastradoDex je napisao/la:Boring
Šta ću stavit svrhu doznake kad hoću platit kaznu za saobraćaj, i ono jel preko banke ide
Kod željezničke, iza sna pokupio vlasničku umjesto saobraćajneBesic je napisao/la:Gdje si nastradoDex je napisao/la:Boring
Šta ću stavit svrhu doznake kad hoću platit kaznu za saobraćaj, i ono jel preko banke ide
Nebitno, bitno je da sam na budžetu.legenda reala je napisao/la:đesi to počela raditi
Al imaš opasne vezeAerials je napisao/la:Nebitno, bitno je da sam na budžetu.legenda reala je napisao/la:đesi to počela raditi![]()
![]()
Ma na mjesec samo, da se ne smaram u kući dok nema ispita.
Uhljebila se Aerials ko RioAerials je napisao/la:Nebitno, bitno je da sam na budžetu.![]()
![]()
Ma kakav on, sitna riba.Pegi10 je napisao/la:Uhljebila se Aerials ko RioAerials je napisao/la:Nebitno, bitno je da sam na budžetu.![]()
![]()
I Rio je otišo, potraži ga tj nađi mu neštobodi123 je napisao/la:pao godišnji, CG, here I come
De pojasni, zaista nisam pratio u zadnje vrijeme medije?legenda reala je napisao/la:Bogami bi ti preće bilo da odeš u Doboj, vidiš kako su tamo ovi naši zglajzaliHendo je napisao/la:
Od 14.08.2017. do 26.08.2017. sam u Vogošćanskoj Plavoj džamiji, bujrum.
Zene rasirite noge, eto bodija do crne gore.bodi123 je napisao/la:pao godišnji, CG, here I come
Obzirom da idem s još 4 mudonje prvo moram sebi šta nać, konkurencija bejenalegenda reala je napisao/la:I Rio je otišo, potraži ga tj nađi mu neštobodi123 je napisao/la:pao godišnji, CG, here I come
Aerials nek je sa srećom
kako je tebi momčino, jel bilo šta na belegiju tamo ovih danaEvolution87 je napisao/la:Zene rasirite noge, eto bodija do crne gore.bodi123 je napisao/la:pao godišnji, CG, here I come
Ma gdje nije brate, na ovoj ultri se bas moras potruditi da ga ne zabijes. Stigao u Split u cetvrtak, sutra picim nazad za Sa, pa cemo ma Hvar tamo pocetkom augustabodi123 je napisao/la:kako je tebi momčino, jel bilo šta na belegiju tamo ovih danaEvolution87 je napisao/la:Zene rasirite noge, eto bodija do crne gore.bodi123 je napisao/la:pao godišnji, CG, here I come
Osuditi kao i crni humor na pdfu smijesne slike. Ne znam majke mi, ne mogu da shvatim ljude....Ili neljude. Vise ovo drugo pristaje, a i razumljivije je.DANTES je napisao/la:Prelistaj profil.. Vidjećeš o čemu se radi..Derdiyok je napisao/la:Naravno da ne misli, tu se radi o drugim stvarima.
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
Hvala medeniMokes je napisao/la:Sretan rodendan prvom Sandzakliji foruma
Pa bolest, nema priče. Bolesno i ismijavanje žrtava, a i bolestan naziv profila. Bolesnik uzeo ime čovjeka koji je proglašen za sveca, a koji je umro 1994. dakle prije i Srebrenice, društvenih mreža...Derdiyok je napisao/la:Osuditi kao i crni humor na pdfu smijesne slike. Ne znam majke mi, ne mogu da shvatim ljude....Ili neljude. Vise ovo drugo pristaje, a i razumljivije je.DANTES je napisao/la:Prelistaj profil.. Vidjećeš o čemu se radi..Derdiyok je napisao/la:Naravno da ne misli, tu se radi o drugim stvarima.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Dindin, juka55 i 11 gostiju.