FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Osimovo maslo
Ja naviko neznam sto se cudis uopstevoltron30 je napisao/la:Pa zar je moguće da nijedna televizija iz BiH neće prenositi?
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
To se desava kod sumnjivih tekmi ( najcesce nastimanih) ali to se mislim nece dogodit, vec jednostavno ne mogu procjenit snagu ŽeljeznicaraVirtu4l je napisao/la:Nešto se dešava, kvota na Ferncvaroš je u porastu, sa 1,40 na 1,70... Pinnacle, Unibet i još neke velike kladionice su blokirale meč, pa je kasnije vraćen...benya99 je napisao/la:Kvota na našu pobjedu spala sa početnih 9.00 na 5.25
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Jos nam samo to treba namjestanje u europi.
Sutra samo hrabro, malo zatvorenije ako koja kontra prođe odlicno.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Kakvo namještanje, normalna stvar preko 50% tekmi se to desi kad su ovako nepoznate i za Zrinjski je padala kvota opasno pa popusise tamo, uglavnom pretjerali su sa favoriziranje ferenca i naravno vise uplata na 2 i x2 i pada kvota 

Kad su postavljene kvote na pocetku i Sarajevo je bilo blagi favorit da bi na dan utakmica kvota na Leh bila oko 2 

Tome je sigurno kumovala sjajna forma Lecha u posljednjih 10-15 dana, a malene su svi natrpali, tako da su uplate na Lech rasle.STEF je napisao/la:Kad su postavljene kvote na pocetku i Sarajevo je bilo blagi favorit da bi na dan utakmica kvota na Leh bila oko 2
Ne volim kad kvota pada, to obično bude kontra.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ima li išta optimistično kod tebe ili samo pucaš crnjake?Elegant je napisao/la:Jos nam samo to treba namjestanje u europi.![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
Dijete neko vidi mu se po razmisljanju,na nivou jedanaestogodisnjaka.bagrcavi je napisao/la:Ima li išta optimistično kod tebe ili samo pucaš crnjake?Elegant je napisao/la:Jos nam samo to treba namjestanje u europi.![]()
clanske sto bi se reklo elegantan dizajn samo je minus ona stampa imena tj. ne uhvati zadnje slovo kako treba blijedo izgleda a ako ima kvaka na prezimenu nema je na clanskoj
, koliko sam upratio oko 470 prodato do tog trenutka, realno slabo jbt ne mogu da vjerujem da se ne moze jedno deset milja clanskih prodati ccc al eto tek je pocelo mozda se i iznenadimo ...

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Ma ima raje vani koja nije bila tu protiv Balzana, bit ce protiv Ferenca samo da omoguce uclanjivanje na Kosevu, a ne da se mora na Grbavicu ici, plus imas tu to janje, koje ce podignuti atmosferu jako, jos ako uzmes u obzir dobar rezultat protiv Ferenca. Hmmbob je napisao/la:clanske sto bi se reklo elegantan dizajn samo je minus ona stampa imena tj. ne uhvati zadnje slovo kako treba blijedo izgleda a ako ima kvaka na prezimenu nema je na clanskoj, koliko sam upratio oko 470 prodato do tog trenutka, realno slabo jbt ne mogu da vjerujem da se ne moze jedno deset milja clanskih prodati ccc al eto tek je pocelo mozda se i iznenadimo ...

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
- Kontakt:
Maloprije se upoznajem sa gradom,malo šetkaram, čujem nešto laje,prati me pedesetak metara.Kad ono Lutvo,izljubismo se ko da se godinama vidjeli nismo.Kaže sutra dvica ko munara.Nešto mi tu smrdi.benya99 je napisao/la:Kvota na našu pobjedu spala sa početnih 9.00 na 5.25

...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
Moze se reci ocekivana kvota .
- plavanacija
- Kontakt:
sa tim janjetom mi fkt vadite zivac, da to ne budu hamburger kod otrova....AsharaK je napisao/la:Ma ima raje vani koja nije bila tu protiv Balzana, bit ce protiv Ferenca samo da omoguce uclanjivanje na Kosevu, a ne da se mora na Grbavicu ici, plus imas tu to janje, koje ce podignuti atmosferu jako, jos ako uzmes u obzir dobar rezultat protiv Ferenca. Hmmbob je napisao/la:clanske sto bi se reklo elegantan dizajn samo je minus ona stampa imena tj. ne uhvati zadnje slovo kako treba blijedo izgleda a ako ima kvaka na prezimenu nema je na clanskoj, koliko sam upratio oko 470 prodato do tog trenutka, realno slabo jbt ne mogu da vjerujem da se ne moze jedno deset milja clanskih prodati ccc al eto tek je pocelo mozda se i iznenadimo ...

- zubanovic89
- Kontakt:
Ma nisu još članske posle kako treba, ja svoju nisam produžio znam još dosta raje čeka ih dosta ponedjeljka sa godišnjim u paketu da se uzme, valja hodat dva puta 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Neandertalac citaj Aldin fura raju a ovi se bas primili.plavanacija je napisao/la:sa tim janjetom mi fkt vadite zivac, da to ne budu hamburger kod otrova....AsharaK je napisao/la:Ma ima raje vani koja nije bila tu protiv Balzana, bit ce protiv Ferenca samo da omoguce uclanjivanje na Kosevu, a ne da se mora na Grbavicu ici, plus imas tu to janje, koje ce podignuti atmosferu jako, jos ako uzmes u obzir dobar rezultat protiv Ferenca. Hmmbob je napisao/la:clanske sto bi se reklo elegantan dizajn samo je minus ona stampa imena tj. ne uhvati zadnje slovo kako treba blijedo izgleda a ako ima kvaka na prezimenu nema je na clanskoj, koliko sam upratio oko 470 prodato do tog trenutka, realno slabo jbt ne mogu da vjerujem da se ne moze jedno deset milja clanskih prodati ccc al eto tek je pocelo mozda se i iznenadimo ...
drugo je neandertalac, ni blizu. al' da alčak divlja - divlja...
Ako uporedis Aldina i neandertalca, aferim momcino ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
- zeljeznicar1
- Kontakt:
zeljeznicar1 je napisao/la:Da li neko zna da li ce fan shop i clanske raditi u sobotu na drugi dan bajrama.
Dolazi neka rodbina pa bi se ucalnili i tako to?
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Citajuci temu zadnjih 20 stranica mozda bih naslutio da sutra igramo u Međugorju protiv lokalnog tima prijateljsku tekmu.
Moje misljenje je da je sutra kompletan sistem rada posljednje dvije-tri godine na ispitu. Dobar rezultat (remi ili pobjeda) ce reci da smo na pravom putu. Sve drugo, pogotovo poraz od dva gola razlike i jos jedan u nizu neuspjeha u evropi govore da smo zalutali i ovim nacinom.
Moje misljenje je da je sutra kompletan sistem rada posljednje dvije-tri godine na ispitu. Dobar rezultat (remi ili pobjeda) ce reci da smo na pravom putu. Sve drugo, pogotovo poraz od dva gola razlike i jos jedan u nizu neuspjeha u evropi govore da smo zalutali i ovim nacinom.