FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
niko nije rekao da su navijači krivi ali snose dio odgovornosti a to nije isto
Ima li gdje pregled kola da se pogleda?
Ma ja mi smo krivi i za sra.nje u Ruandi,i za bliski istok........ma je.bavat im najmilije na svakom korakuFrancescoTotti je napisao/la:Ma nema to veze, navijaci su krivi, sudbina, alpske koze su krive, eskimi i pingvini su krivi samo oni nisu nizasta krivi! Pu gadovi smrdljivi.RedEvil je napisao/la:Kad tako navijaci tjeraju prozivkama,sto ne otjeraju trenutnu upravu,proziva se non stop,a oni se uhljebili,ko da im je babo ostavstinu ostavio,ne mozes ih puskom otjerat
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Ne pokušavaj džaba da se boriš protiv jednoumlja... Ne snose navijači ni najmanji dio krivice, igrači i treneri vole kad im se **** sve u 20toj minuti na 0:0.fks74 je napisao/la:niko nije rekao da su navijači krivi ali snose dio odgovornosti a to nije isto
A Kodro i Hus su imali punu podršku tribina.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Navijaci su krivi .Locust je napisao/la:Ne pokušavaj džaba da se boriš protiv jednoumlja... Ne snose navijači ni najmanji dio krivice, igrači i treneri vole kad im se **** sve u 20toj minuti na 0:0.fks74 je napisao/la:niko nije rekao da su navijači krivi ali snose dio odgovornosti a to nije isto
A otiđi u bilo koju drzavu pa poslusaj navijace kako tepaju igracima...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Nemoj buraz, ja sam Dino, to smo utvrdili džaba se raspravljaš.FrancescoTotti je napisao/la:Navijaci su krivi .Locust je napisao/la:Ne pokušavaj džaba da se boriš protiv jednoumlja... Ne snose navijači ni najmanji dio krivice, igrači i treneri vole kad im se **** sve u 20toj minuti na 0:0.fks74 je napisao/la:niko nije rekao da su navijači krivi ali snose dio odgovornosti a to nije isto
Grob te je.bo u Francuskoj navijaci Marseja,naprave lutku igraca i objese ga,visi na vjesalu,e to se zove pritisak,a to sto se psuje s tribina na jedno udje na drugo izadje,nikad nikog glava nije zabolila od toga,samo kod nas navijaci vedre i oblace,Dino jeb.em li ti najrodjenije 
-
bordobijeli
- Kontakt:
Iskreni sam navijac FKS nisam ni za upravu ni protiv ,zato sto ne znam pravu i tacnu informaciju . al nekad imam osjecaj da je furka postala mjenjati ili traziti neke smjene , Partizan trazi odlazak uprave u Hajduku svako malo traze smjene,dinamo dominira opet traze odlazak Mamica . ovu upravu su postavili navijaci kad je otjeran Baljak i drugovi prije neke 3 god. Ja samo zelim znati sta dobivamo smjenama uprave svake dvije godini odnosno trenera svaki sest mjeseci, napomena da od rata na ovamo imamo tri titule .
- f0rest1946
- Kontakt:
[youtube][/youtube]19FKS46 je napisao/la:Ima li gdje pregled kola da se pogleda?
šta bi da imamo crne igrače, šta bi oni trebali u celofanu igrat i sa čepićima u ušima....fakat nađi tekmu iz bugarske, poljske,austrijske, nižih holandskih liga....kakvu igru prikazuju ovo je mila majka, pročitajte knjiga par biografija bivših igrača, kako je u italiji igrat itd. Turskoj(prije ovog sad)....kakav izgovorčić amatera....tačno ne znaju ni izgovor naći koliki su ublehaši....FrancescoTotti je napisao/la:Navijaci su krivi .Locust je napisao/la:Ne pokušavaj džaba da se boriš protiv jednoumlja... Ne snose navijači ni najmanji dio krivice, igrači i treneri vole kad im se **** sve u 20toj minuti na 0:0.fks74 je napisao/la:niko nije rekao da su navijači krivi ali snose dio odgovornosti a to nije isto
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Najbolje da ne dolazimo na utakmice, da se igraci ne boje i da ne osjecaju pritisak 2000 ljudi sa tribina.
E cuj, najbolje da malo pustimo igrace i smanjimo pritisak sa njih. Pa majko mila, ovo ni @Majkl ne bi rekao.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
što je najgore navijačima puca k***c za igračima, tjeraju se trener i dvojica, imenovani svi ....da nisu počeli igrat slučajno.... što ne poslušaju ovaj put? kad su tako osjetljivi na puls tribine???joker90 je napisao/la:Najbolje da ne dolazimo na utakmice, da se igraci ne boje i da ne osjecaju pritisak 2000 ljudi sa tribina.E cuj, najbolje da malo pustimo igrace i smanjimo pritisak sa njih. Pa majko mila, ovo ni @Majkl ne bi rekao.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ma pritisak je na kosevu veliki...
Navijaci su krivi sto prozivaju koga zele a nevinasci iz uprave slusaju navijace i uslisavaju njihove zelje puno...
Kakvi spin majstori jbt zivot.
Navijaci su krivi sto prozivaju koga zele a nevinasci iz uprave slusaju navijace i uslisavaju njihove zelje puno...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ja bi i razumio da je 10K+ nama posjeta ali..FrancescoTotti je napisao/la:Ma pritisak je na kosevu veliki...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kad se smijeni trener, navijaci krivi jer ih uprava slusa, Dini se yebe i rod i porod sa tribina pola godine, frajer ni da makne.
Meni fali Kusturica u medijima! Nema ga da obeca:

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
nukleusmember
- Kontakt:
kakav narod takva i vlast,kakvi navijači takva i uprava[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
da su stručni ko što nisu doveli bi sve strane igrače i riješen problem....no pritisakFrancescoTotti je napisao/la:Ma pritisak je na kosevu veliki...
kažeš im prvi dan da je "je i be" najveća čast ikad i da znači "odlično igrate samo tako nastavite"...
nije Mamić glup u prvih 11 dva hrvata
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 11 avg 2016, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
Dobar dio ovih psovki sam izbrisao, tačno vas čovjek ni sat vremena ne može ostaviti.
Sada nastavite normalne razgovore.
Sada nastavite normalne razgovore.
Je.ba ti nas pravo sadnukleusmember je napisao/la:kakav narod takva i vlast,kakvi navijači takva i uprava[WHITE SMILING FACE]
VVVBK