NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2016/2017
Ovaj Toronto mi je ogavan samo radi ovog qrcine Drakea.
Cekam da ovako Boogija gurne, pa da ga Boogie pošalje na turneju u Bosnu momentalno.
Cekam da ovako Boogija gurne, pa da ga Boogie pošalje na turneju u Bosnu momentalno.
Koliko prognozirate LeBronu titula do kraja karijere? Po meni, ako osvoji jos 2 ide sigurno ruku pod ruku sa Jordanom, ako ne ide vec sad sa 7 finala.
Walk on, with hope in your hearts.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Fab 5, a nijedna od ekipa nije contender 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
A Bill Russell je najveci kosarkas ikad. Sreca pa nije sve u brojevima.artemis77 je napisao/la:Koliko prognozirate LeBronu titula do kraja karijere? Po meni, ako osvoji jos 2 ide sigurno ruku pod ruku sa Jordanom, ako ne ide vec sad sa 7 finala.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Koliko Steph bolje igra poslije onih operacija to je nevjerovatno. Samopouzdanje se vratilo. Svaka mu cast 
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
Kakvih operacija?Bobadilla je napisao/la:Koliko Steph bolje igra poslije onih operacija to je nevjerovatno. Samopouzdanje se vratilo. Svaka mu cast
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Nije da podrzavam nasilje, ali volio bi vidjeti sta bi se desilo sa ovim usljom da je ovako odgurnuo Artesta ili Wallacea...miki_92 je napisao/la:
Pa u off seasonu sto je operisao ledja, ruke, vrat i tako jedno 5 operacija koje je ekipa na celu sa @epijem navodilaL-Train je napisao/la:Kakvih operacija?Bobadilla je napisao/la:Koliko Steph bolje igra poslije onih operacija to je nevjerovatno. Samopouzdanje se vratilo. Svaka mu cast
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Apsolutno da u smislu da i jedan i drugi sebi mogu iskreirati sve sto pozele.Ili to negiras?To sto ovaj ima dribling sesiju za raju prije utakmice,ne znaci da je ucinkovitiji u tome...Epidaurus je napisao/la:Kontrola lopte Stepha i Wessa tu negdje ? Ok, ne trebas vise.
Bobadilla je napisao/la:Pa u off seasonu sto je operisao ledja, ruke, vrat i tako jedno 5 operacija koje je ekipa na celu sa @epijem navodilaL-Train je napisao/la:Kakvih operacija?Bobadilla je napisao/la:Koliko Steph bolje igra poslije onih operacija to je nevjerovatno. Samopouzdanje se vratilo. Svaka mu cast
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- Donnie Darko
- Kontakt:
Artest je jači od njega, tako da u ovom slučaju ne bi pobjegao kao zadnja pichka i išao šamarati navijače umjesto. Ovdje bi bio mudonja.SlevinKelevra je napisao/la: Nije da podrzavam nasilje, ali volio bi vidjeti sta bi se desilo sa ovim usljom da je ovako odgurnuo Artesta ili Wallacea...
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Sta je Drake, vec navijac? Artest ima lijek za takve...Donnie Darko je napisao/la:
Artest je jači od njega, tako da u ovom slučaju ne bi pobjegao kao zadnja pichka i išao šamarati navijače umjesto. Ovdje bi bio mudonja.
- TrollsRoyce
- Kontakt:
Da,Jack O'neill 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
I Jermain Jackson.TrollsRoyce je napisao/la:Da,Jack O'neill
Onda nema nikakve razlike u kontroli lopte izmedju Stepha i Kyriea s jedne strane i nekog prosjeka poput ovog danasnjeg Rosea npr. Tu je to negdje.NEZALAGANJE je napisao/la:
Apsolutno da u smislu da i jedan i drugi sebi mogu iskreirati sve sto pozele.Ili to negiras?To sto ovaj ima dribling sesiju za raju prije utakmice,ne znaci da je ucinkovitiji u tome...Epidaurus je napisao/la:Kontrola lopte Stepha i Wessa tu negdje ? Ok, ne trebas vise.
A i nejasno mi je malo kako RW nije za 4 klase boji igrac od Stepha ako su skillom tu negdje obzirom da WB ima jedno 10 puta bolje fizicke i atletske mogucnosti.
Slazem se da imamo problema. Ovo sto dosad igramo nije ni blizu Spursa zadnjih 5 godina. Bilo je tu i dosta povreda tako da nismo nikad kompletni bili. Plus i dosta novih igraca. Opet smo na 9-3 uz tezak raspored. Do kraja sezone mozemo samo napredovati.BuffonGigi je napisao/la:Sinoc se protiv Sacramenta vidjelo da ovo vise nije ona odbrana Spursa, uprkos pobjedi. Nit imaju hemije nit cvrstine pod kosem za ono sto su radili prethodnih godina, nisam znao da ce ih Timmyev odlazak ovoliko pogoditi. Hladno finale zapada GSW-LAC bez ikakve dileme.
Clippersi s druge strane igraju najbolju kosarku u historiji fransize i samo su pobjedu ispred nas. Vjerujem da ce i ostati do kraja RS, ali ne vidim kako nas mogu uzeti u PO. Naravno ako budemo kompletni i zdravi.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- TrollsRoyce
- Kontakt:
Znaci Steph ima 11 puta vise tog skilla s obzirom da je bolji igrac od Westbrooka. Tvojom matematikom Westbrook 10x fizicke predispozicije Stepha< Curry 11x "skill" (sta god to bilo) Russa. Sjajno,od danas nema potrebe pratiti kosarku,jer se sve svodi na skill vs fizicke predispozicije. To jest,kosarkaski laik nam zeli objasniti kako njemu mrski Lebron i Westbrook igraju na snagu,a njemu dragi Durant i Curry nisu dana proveli u teretani i uopste nisu fizicki prespremni,nego koriste svoj nadnaravni "skill" da bi stigli i prestigli nivo fizikanera koji veze nemaju o kosarci. Bravo majstore,treba banovati sve ostale,samo da ti pises ovdje o kosarci citam ovo dugo i otkad si se pojavio ne prestajes sa glupostima.Epidaurus je napisao/la:Onda nema nikakve razlike u kontroli lopte izmedju Stepha i Kyriea s jedne strane i nekog prosjeka poput ovog danasnjeg Rosea npr. Tu je to negdje.NEZALAGANJE je napisao/la:
A i nejasno mi je malo kako RW nije za 4 klase boji igrac od Stepha ako su skillom tu negdje obzirom da WB ima jedno 10 puta bolje fizicke i atletske mogucnosti.
Bravo majstore, sve si skonto 
- TrollsRoyce
- Kontakt:
Curry>Lebron molim lijepo. Mozes li nam definisati skill? Sta znaci skill i zasto je toliko vazan u kosarci?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.