bravo za nenu........Barney Stinson je napisao/la:pise gore da ce se ravnopravno boriti sa naletilicom, mislim da tu nece biti borbe velike![]()
![]()
eo ipak nije bilo pijanstvo
HKK Široki
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ja ga nikad nisam gledao, pa bi mu dao bez borbe da igra umjesto Naletilica.Barney Stinson je napisao/la:pise gore da ce se ravnopravno boriti sa naletilicom, mislim da tu nece biti borbe velike![]()
![]()
eo ipak nije bilo pijanstvo
...Život za Široki...
napokon neko umjesto gige,i ovaj mi je se Bilan jako svido kad sam gleda Hrvatski all star,konto,bilo bi ga extra dovest,kad on ode u zadar

ja iskreno sumnjam da će ovaj ostat...a kamoli da zamjeni giguImp je napisao/la:napokon neko umjesto gige,i ovaj mi je se Bilan jako svido kad sam gleda Hrvatski all star,konto,bilo bi ga extra dovest,kad on ode u zadar![]()
jednom davno..možda prije 4-5 godina..igrali mladi Šibenik protiv naših i sjedio ja iznad Romea Bilinovca trenera, sad Grude trenira a tada bio mozda trener kadeta ili pionira,on nekom tipu govori da je ovaj Bilan, nosio tada 14 broj dobar igrač,da bi ga trebalo dovest...izgleda da je bio u pravu...a znam osobno da je govorio isto za Bogdanovića iz zrinjskog i onog Rikića(ovaj tada rukomet trenirao) ali naši ga nisu shvaćali ozbiljno...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Barney Stinson
- Kontakt:
ima li ikakvih naznaka ostaje li ovaj novi...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
znat će se idući tjedanBarney Stinson je napisao/la:ima li ikakvih naznaka ostaje li ovaj novi...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
bas i nisam upoznat s kvalitetama ovog luke,al moglo bi se lako desit da ostane.
jbg.steta propustene prilike.onda najbolje romea za skauta
jbg.steta propustene prilike.onda najbolje romea za skauta
prva četvrtina 22-20, ok za sada...trebamo lorbeka nekako zaustaviti...
- Barney Stinson
- Kontakt:
dobro je 37:35 za nas... prevelik broj promasenih suteva za 3... s tim da su ih colak i spralja skoro pa pola sutirali... pomalo nepotrebno pogotovo za čolaka... eto ovako do kraja i odlično 
19 - ђ - 11
dobro je s obzirom kakvog trenera imamoBarney Stinson je napisao/la:dobro je 37:35 za nas... prevelik broj promasenih suteva za 3... s tim da su ih colak i spralja skoro pa pola sutirali... pomalo nepotrebno pogotovo za čolaka... eto ovako do kraja i odlično
opet skačemo kao kenguri, oko 20-ak skokova
samo meni vlašić ide na živce pomalo, opet ramljak 0 minuta, pa kako mi to ide na živce ja vam ne mogu opisati, naš najveći potencijal, i tako ga ovaj sere, i planinić ništa
-
Steve Urkel
- Kontakt:
e ako ovo ne dobijemo stvarno ne znam...
39-51
jure 8 skokova 
- Barney Stinson
- Kontakt:
ovo je zasad odlicno samo nasi stvarno pretjerivaju sa tricom jbte mason 0/5... **** njih dvojicu igrati ce mladi su... dok je ovakav rezultat ne mozemo mu nista prigovoriti...
19 - ђ - 11
-
Steve Urkel
- Kontakt:
mi smo dokaz ekipe koja dobivenu utakmicu može izgubit,ne bih se cudio ni da izgubimo
je ali npr.na prošloj utakmici se skroz izgubio, čim malo dođe jača ekipa, ma imamo mi i jak sastav, i igramo ok, samo malo više kad bi pružio priliku mladima, kad bi bar malo imao više muda igra stalno na sigurno na ove rutinere, jer evo šta će bit sljedeće sezone, grgat nemože igrat više ostaje nam neiskaljen mladi centar, ovak malo ga gurat u vatru pa da sljedeće sezone se na njega možemo oslonit a utrošit pare na neko drugo mjesto, to bi bio uspjeh...Barney Stinson je napisao/la:ovo je zasad odlicno samo nasi stvarno pretjerivaju sa tricom jbte mason 0/5... **** njih dvojicu igrati ce mladi su... dok je ovakav rezultat ne mozemo mu nista prigovoriti...
evo vidiš 54-52, imali smo 12 razlike prednosti sad gubimo, to je to, on jednostavno ne smije promjenit u svojoj koncepciji nešto....
kako rezultati nestadoše,+12 kako su prosuli, treba ih sve puškom natrat, prvog vlašićaBarney Stinson je napisao/la:ovo je zasad odlicno samo nasi stvarno pretjerivaju sa tricom jbte mason 0/5... **** njih dvojicu igrati ce mladi su... dok je ovakav rezultat ne mozemo mu nista prigovoriti...
-
Steve Urkel
- Kontakt:
šta sam ja govorio,pad je počeo od fmp-a vlašić pojma nema,a ni mason bačvu ne može pogodit
koji ste vi smajli od ekipe ne mozete domzalle dobit da nas izvucete jedva cekam da pokorimo siroki na pecari vi ste jad hahahhahahha
muamer_15 je napisao/la:koji ste vi smajli od ekipe ne mozete domzalle dobit da nas izvucete jedva cekam da pokorimo siroki na pecari vi ste jad hahahhahahha
Ajde smiri strasti sta kuhas odmah idi malo umij se hladnom vodom pa dodji sebi
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.