Jarane kada su danas izasli sastavi svaki objektivan fudbalski fan koji poznaje igrace oba tima bi ti rekao da ce nas ljudi naguzit.Nasi se jesu borili i na tome im skidam kapu.Par gresaka u odbrani je odlucilo u njihovu korist,al te i slicne greske su razlog zasto smo mi tu gdje jesmo.Ko da ovi igraci ne bi odreagovali bolje u tim situacijama da su mogli i znali bolje.Unofficialpage je napisao/la:To malo je dovoljno da se ode uu baraž i to nam je morao biti cilj i borba za 1. mjesto. Ovo je neuspjeh za koji neko mora odgovarati, mi ni u baraž nismo otišli. Imali smo slabu grupu ali opet nismo uspjeli. Ne smijemo ovo pravdati s tim da baraž ne bi prošli. Mi sebi ne vjerujemo nimalo, da malo više vjerujemo u svoje mogućnosti bili bi dosta bolji, da se ne bojimo protivnika, da se muški potućemo bez pardona bili bi dosta bolji ovako smo mekušci, kukavice i zato smo svugdje zadnja rupa na sviralu.darker10 je napisao/la:Ma nije to tako.Realnost je da ova ekipa i ne moze bas puno bolje.Da moze bolje,moze al ne toliko i da ode na neko veliko takmicenje.Sta i da smo prosli u baraz sad?Naguzio bi nas neko tamo i kad to kazem to je realnost a ne mentalitet i kukavicluk.SP se izborili jer smo imali laganiju grupu nego sada,a i reprezentativci su nam bili u boljem "momentu" u karijerama i to je to.
SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH
Svaki Njemacki trener pa i iz Cvajte bi bio bolji od ovog kojeg trenutno imamo.Anoniman je napisao/la:znamo da besic nije mogao sa zutim odigrati do kraja i koga je mogao ubaciti-logicno jajalo...
stim da ovaj kod mene bi mogao bi biti na tribinama..
druga stvar,vidio sam da mi mozemo kao i do sada uvijek igrati do 60 minute na jakom nivou..
Nemamo dobru klupu,da npr.izbacis lulica a uvedes nekog drugog ili evo sa sredine terena neka izadje bilo koji - zamjena je slabija..
Kipar ofirno,gledao zadnjih 20 min-ocigledno bez prevelike borbe pustena pobjeda Grckoj..
Mislim da Grcka ako i ode u baraz,mislim da tesko mogu proci...
Ali,njihov pristup je puno bolji u kipru od naseg,i na kraju-ovdje treba dovesti strucnjaka ili ne dovoditi bez veze drugog trenera..
Ovdje je potrebno uraditi jedan refresh od najmladje selekcije pa do u21 i onda do A selekcije,i naravno moraju strucnjaci da vode ove mladje
a ne ovako ovi strucnjaci pape-mesa isl..
Ako nista morali bi trcati.
-
- Kontakt:
Pogledaj ponovo utakmicu protiv kipra i ovu, i reci mi u cemu je razlika u nasoj igri?darker10 je napisao/la:Jarane kada su danas izasli sastavi svaki objektivan fudbalski fan koji poznaje igrace oba tima bi ti rekao da ce nas ljudi naguzit.Nasi se jesu borili i na tome im skidam kapu.Par gresaka u odbrani je odlucilo u njihovu korist,al te i slicne greske su razlog zasto smo mi tu gdje jesmo.Ko da ovi igraci ne bi odreagovali bolje u tim situacijama da su mogli i znali bolje.Unofficialpage je napisao/la:To malo je dovoljno da se ode uu baraž i to nam je morao biti cilj i borba za 1. mjesto. Ovo je neuspjeh za koji neko mora odgovarati, mi ni u baraž nismo otišli. Imali smo slabu grupu ali opet nismo uspjeli. Ne smijemo ovo pravdati s tim da baraž ne bi prošli. Mi sebi ne vjerujemo nimalo, da malo više vjerujemo u svoje mogućnosti bili bi dosta bolji, da se ne bojimo protivnika, da se muški potućemo bez pardona bili bi dosta bolji ovako smo mekušci, kukavice i zato smo svugdje zadnja rupa na sviralu.darker10 je napisao/la:Ma nije to tako.Realnost je da ova ekipa i ne moze bas puno bolje.Da moze bolje,moze al ne toliko i da ode na neko veliko takmicenje.Sta i da smo prosli u baraz sad?Naguzio bi nas neko tamo i kad to kazem to je realnost a ne mentalitet i kukavicluk.SP se izborili jer smo imali laganiju grupu nego sada,a i reprezentativci su nam bili u boljem "momentu" u karijerama i to je to.
Zadnje sekunde na gostovanju u Grckoj, Grcka kuci i Kipar gostovoanje ...
Pa yebo te sve mi smo mogli prvi biti.

Pa yebo te sve mi smo mogli prvi biti.

- Zeljeznicar -
Vezni red je izgubio tekmu, nema se sto zamjeriti obrani, spdali su se u veznom redu, ulazili u 3 polje bez problema. To i statistika kaze, 500 pasova vise, kao da su protiv kadeta igrali.let3 je napisao/la:I tako, grci pobjediše svoju bracu kiprane i odoše u baražmi smo svoje šanse prokockali protiv Kipra za 15 minuta kad smo ko zadnji levati primili 3 komada
protiv Belgije nema vadione.
Odbrana nam je kar.ina i rak rana naše selekcijeSunjic, Dumic, Vranjes
![]()
![]()
od njih je i Kipar pravio amatere, a kamoli Belgija.
Jedino što valja iz zadnje linije je Kolasinac...po pehu, nisu mogli nastupiti Zukanovic i Bicakcic koji su za nijansu bolji igraci od navedenih ojebina.
Duljević me pozitivno iznenadio
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
- LegendKiller
- Kontakt:
Ma šta lupetas i ti i mnogi drugi protiv ovog momka. Večeras je poginuo na terenu, bolje realno nije mogao. Hazarda mnogo bolji igrači ne mogu čuvati, a Ogi je svoj posao protiv njega obavio koliko je mogao.cruz40 je napisao/la:A sta reci za Vranjesa? Ona igra i ponasanje nije normalno!Kao da namjerno nece da potrci za svojim igracem svaki gol je on bio upetljan jednostavno se izmicao i pustao igrace takvu indolentnost da ne kazem bezobrazluk u odbrani nikad nisam vidio. Treba ga sankcionisati pod hitno ili je on neciji igrac koji danas jednostavno nije htio zelio da igra za reprezentaciju. Jedno je neznanje i nemoc a drugo je kao sto je on "igrao" gdje nece da potrci da zagradi da izblokira nego jednostavno pusta belgijance da daju golove .
Jesu oni kvalitetniji ali ovo danas mi smrdi na izdaju ili prodaju od strane Vranjesa.
Svi pričaju protiv Vranješa, a mnogo veće kritike zaslužuje Kolasinac. Seo osim patriotizma van terena ništa na terenu ne pokazuje. Kiprani ga smiješnim pravili, a i večeras je među gorim bio, direktni krivac za 3 gol.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ova utakmica je nebitna, borili se jesu ali svi su mislili da gubimo i nisu vjerovali da mogu doći do pobjede. Opet bi mi izgubili i da smo vjerovali ali bi barem pali muški. Ali, nećemo ovu utakmicu uzimati u obzir, problem su Grčka i Kipar, pogtovo Grčka, nju smo odmah ispred sebe stavili i ono čekat ćemo da kiksaju. A ne da se potućemo sa Belgijom. Mi smo najveće kukavice što postoje na ovom svijetu, svega se bojimo i svi su bolji od nas.darker10 je napisao/la:Jarane kada su danas izasli sastavi svaki objektivan fudbalski fan koji poznaje igrace oba tima bi ti rekao da ce nas ljudi naguzit.Nasi se jesu borili i na tome im skidam kapu.Par gresaka u odbrani je odlucilo u njihovu korist,al te i slicne greske su razlog zasto smo mi tu gdje jesmo.Ko da ovi igraci ne bi odreagovali bolje u tim situacijama da su mogli i znali bolje.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- invincible1921
- Kontakt:
UpravoLegendKiller je napisao/la:Ma šta lupetas i ti i mnogi drugi protiv ovog momka. Večeras je poginuo na terenu, bolje realno nije mogao. Hazarda mnogo bolji igrači ne mogu čuvati, a Ogi je svoj posao protiv njega obavio koliko je mogao.cruz40 je napisao/la:A sta reci za Vranjesa? Ona igra i ponasanje nije normalno!Kao da namjerno nece da potrci za svojim igracem svaki gol je on bio upetljan jednostavno se izmicao i pustao igrace takvu indolentnost da ne kazem bezobrazluk u odbrani nikad nisam vidio. Treba ga sankcionisati pod hitno ili je on neciji igrac koji danas jednostavno nije htio zelio da igra za reprezentaciju. Jedno je neznanje i nemoc a drugo je kao sto je on "igrao" gdje nece da potrci da zagradi da izblokira nego jednostavno pusta belgijance da daju golove .
Jesu oni kvalitetniji ali ovo danas mi smrdi na izdaju ili prodaju od strane Vranjesa.
Svi pričaju protiv Vranješa, a mnogo veće kritike zaslužuje Kolasinac. Seo osim patriotizma van terena ništa na terenu ne pokazuje. Kiprani ga smiješnim pravili, a i večeras je među gorim bio, direktni krivac za 3 gol.

Ogi je dao sve od sebe i sasvim korektno odigrao jbg bilo je gresaka, ali svi su grijesili. Cak je spasio i cist gol.
Ako cemo gledat renome kluba i ostalo Kolasinac je daleko najgore odigrao od svih defanzivaca u posljednje tri utakmice...
=\_1921_/=
Vezni red sa Jajalom i Cimirotom je igrao protiv Kipra, to su kar.ine od igraca i logicno je da sredina nece postojati sa njima.crozla je napisao/la:Vezni red je izgubio tekmu, nema se sto zamjeriti obrani, spdali su se u veznom redu, ulazili u 3 polje bez problema. To i statistika kaze, 500 pasova vise, kao da su protiv kadeta igrali.let3 je napisao/la:I tako, grci pobjediše svoju bracu kiprane i odoše u baražmi smo svoje šanse prokockali protiv Kipra za 15 minuta kad smo ko zadnji levati primili 3 komada
protiv Belgije nema vadione.
Odbrana nam je kar.ina i rak rana naše selekcijeSunjic, Dumic, Vranjes
![]()
![]()
od njih je i Kipar pravio amatere, a kamoli Belgija.
Jedino što valja iz zadnje linije je Kolasinac...po pehu, nisu mogli nastupiti Zukanovic i Bicakcic koji su za nijansu bolji igraci od navedenih ojebina.
Duljević me pozitivno iznenadio
Ali je odbrana morala bolje ragovati kod golova, kao veceras grčka odbrana (protiv Kipra) koja je za tri klase bolje od naše.
Grci nikad nece primiti 3 komada od yebenog Kipra za 15 minuta - a nas je Kipar pišao i u sred Zenice svojevremeno

Dobra partija, ali izgubljeno je na Kipru, imam osjecaj da su nam mogli zabit kad su htjeli, jednostavno su klasa, po imenima se jedino Svabe mogu porediti sa njima u Evropi. Cekat sljedeci ciklus i podmladit ekipu.
Da je Dulja rodjen u Njemackoj i da je tamo igrao lopte od malena danas bi bio sigurno igrac za najbolje ekipe Bundeslige.
Da je Dulja rodjen u Njemackoj i da je tamo igrao lopte od malena danas bi bio sigurno igrac za najbolje ekipe Bundeslige.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Jel spremna majstore i dalje ?Zenzo je napisao/la:
Dolina je spremna !
Glavni grad drzave koji nema stadiona da se odigra utakmicu u oktobru.
Hajde ba kad Island moze direktno i ovakvoj grupi,a ljudi pricaju koji su nam dometi pa i jesu kad imamo taj glupi mentalite usres se Belgije,iste Belgije koja je jedva u 2 utakmice Grcku dobila jednom i to vrlo tesko.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
@let3
Svi igraci obrane mogu usrati, al' realno prelagano su Belgijanci ulazili iza ledja, pod stalnim pritiskom, a Belgija danas zabijala, svaki sut je bio pravi. Koliko god se podcjenjuje igra BiH, treba biti realan i reci da je Belgija danas imala top izdanje. Nisam ih cesto gledao da su u ovakvom izdanju ili je vezni red BiH toliko los? Belgija na ovom terenu izgledala odlicno, ubojito.
Svi igraci obrane mogu usrati, al' realno prelagano su Belgijanci ulazili iza ledja, pod stalnim pritiskom, a Belgija danas zabijala, svaki sut je bio pravi. Koliko god se podcjenjuje igra BiH, treba biti realan i reci da je Belgija danas imala top izdanje. Nisam ih cesto gledao da su u ovakvom izdanju ili je vezni red BiH toliko los? Belgija na ovom terenu izgledala odlicno, ubojito.
Sve, sve što era sazdala je ova,
-
- Kontakt:
Ma mesa ne razumije igru, nema osjecaja za igru. Kad je njegova izmjena sta donijela? Pogodio sa djuricem jednom I to je to. Umjesto lulica morao je pocet jsjalo ili cimiroa. Ova ekipa se mora graditi prvenstveno oko pjanica, pa onda oko dzeke sve njima podrediti.
I onda taj mentalitet je druga prica. Spaho je opro na ruke ko da su bogovi neuzubillah.
I onda taj mentalitet je druga prica. Spaho je opro na ruke ko da su bogovi neuzubillah.
UPRAVA NAPOLJE!
To je sramota saveza, vlasti u gradu, određenih ljudi, sramota da 25. godina od rata glavni grad nema moderan sportski objekat. Brukamo se radi nespsobnih, lopova, licemjera koji su predstavljaju kao sportski radnici.Scholl je napisao/la:Jel spremna majstore i dalje ?Zenzo je napisao/la:
Dolina je spremna !
Zeljeznicar je maltene sve sam uz pomoc navijaca, sponzora ovo napravio, grad i savez su dali mrvice.
- Zeljeznicar -
Ne znam narode ali,
dokle god mi izvlacimo igrace u njihovoj 24,25oj godini da prvi put nastupaju za repku, a ta utamica u dresu im dođe kao kup utakmica u klubu i tako se ponašaju možemo samo na trenutak nažalost bljesnuti
Da li ćemo ikada napraviti sistem i iz u19,u21 prebacivati igrače u seniorski tim koji su već uhodani i kad takvog igrača nagradiš pozivom ginut će ti za tim...
Naravno da do toga dođe trebaju i skauti po evropi i svijetu, ali **** ili imaš sistem i rezultate ili imaš ovo ovako HO RUK
dokle god mi izvlacimo igrace u njihovoj 24,25oj godini da prvi put nastupaju za repku, a ta utamica u dresu im dođe kao kup utakmica u klubu i tako se ponašaju možemo samo na trenutak nažalost bljesnuti
Da li ćemo ikada napraviti sistem i iz u19,u21 prebacivati igrače u seniorski tim koji su već uhodani i kad takvog igrača nagradiš pozivom ginut će ti za tim...
Naravno da do toga dođe trebaju i skauti po evropi i svijetu, ali **** ili imaš sistem i rezultate ili imaš ovo ovako HO RUK
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
-
- Kontakt:
Nevjerovatno da se pljuje Vranjes a za Kolasinca se ni rijec ne govori. Dajte malo objektivnosti. Ne pljujte momka koji je poginuo veceras za ekipu. Pogledajte zvijezdu Arsenala i pogledajte 2 gola koja smo primili a on direktno kumovao. BRAVO Ogi, bravo Dulja, bravo kapitenu, bravo Djumic..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Re: RE: Re: SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH
Ha-ha! Slusaj, nije nama niko kriv sto pustamo da nas karaju, tako da nemoj pokusavati opravdati Grbavicu kao nuspojavu indolentnosti vladajuce klase i ovcije vune od naroda. I to pomaganje Grbavici, koliko god se meni svidjalo, je bilo na prepad i renome. Ovo je grozota od stadiona, iako je klasama iznad nekih stadiona u drzavi nam, ako se smiju neke livade (primjera radi, Pirota) nazivati stadionima. Ovdje je sve vec svima, sem nekim tupacima, jasno, mora se mijenjati sve iz korijena i ulagati u infrastrukturu i omladinske pogone. Upravo tako je Belgija za pet godina stigla iz mediokriteta evropskog fudbala do svjetske velesile. Ali, i ja pricam uprazno..Zenzo je napisao/la:To je sramota saveza, vlasti u gradu, određenih ljudi, sramota da 25. godina od rata glavni grad nema moderan sportski objekat. Brukamo se radi nespsobnih, lopova, licemjera koji su predstavljaju kao sportski radnici.Scholl je napisao/la:Jel spremna majstore i dalje ?Zenzo je napisao/la:
Dolina je spremna !
Zeljeznicar je maltene sve sam uz pomoc navijaca, sponzora ovo napravio, grad i savez su dali mrvice.
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Bez odbrane i fizički moćnih igrača nema ozbiljnog fudbala,mi odbrane nakon Spahića/uz sve njegove neke nedostatke/ jednostavno nemamo.Od četvorice zadnjih koji su u zadnje dvije tekme istrčali, Vranješ je na poziciji desnog beka ponajbolji.Kolašinac defanzivno nula,kad ga gledam u repki pitam se kako taj dođe do arsenala,spor,kratak jednostavno preloš u ove dvije utakmice defanzivno.Šunjić i Đumić katastrofa postavljanje, kretanje u odbrani,tuga.Bešić nakon ozljeda više nije isti lik koji je stizao Mesija i Balea,treba mu klub koji će mu dati punu minutažu i opet je pitanje da li će ikad biti isti.Dalje da ne nabrajamo,prolazna ocjena za Džeku,višću i Duljević.Nama trebaju temeljite promjene,od novog selektora/Kek, Katanec,neki Švabo/do potrage za igračima koji mogu igrati moderan fudbal,sa dovoljno snage da igraju blizu igrača,naprave presing na protivničku zadnju liniju,markiraju,trče bez lopte,mijenjaju pozicije,sad pitanje je da li imamo takve jer naša mlada reprezentacija iz koje bi trebali crpiti igrače 2 godine nije dobila utakmice.Ostaje žal što su nam neznalice u vidu Sušića i Meše uništili sjajnu generaciju koja ostaje na jednom velikom takmičenju,a pitanje je kada ćemo dočekati ponovo da imamo asove kao što su u naponu snage bili Džeko,spaha,miske,vedo,Salihović,medo,....
Zaboravimo Belgiju jer je i prije te utakmice bilo jasno da cemo izgubiti. Okrenimo se sljedecoj tekmi.
Da vidimo Estoniju, oni su pobjedili veceras imaju samopouzdanja mogli bi nam napraviti probleme.
Sta mislite koja formacija i koji sastav bi nam mogao donjeti tu dugoocekivnu pobjedu?
Da vidimo Estoniju, oni su pobjedili veceras imaju samopouzdanja mogli bi nam napraviti probleme.
Sta mislite koja formacija i koji sastav bi nam mogao donjeti tu dugoocekivnu pobjedu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.