Opis igre gaučosa, Messi uteg na leđima saigrača, moraju ga nositi umjesto da on nosi njihenobarca je napisao/la:

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Opis igre gaučosa, Messi uteg na leđima saigrača, moraju ga nositi umjesto da on nosi njihenobarca je napisao/la:
Ne naigra se protiv odbrane Nigerije, Islanda i Hrvatske a da se naigra pored Francuza.Fikret1946 je napisao/la:Koji penal ba, pa poklonio im je i prvi penal,onakav je svaki drugi kontakt u sesnaestercu. Mislim da ce se Messi konacno probuditi i sam izbaciti Francuze,ovo je bilo prelose od njega vcrs za njegove standarde.
rio_Ferdy88 je napisao/la:Istina, zato i jest šteta što se oni sa takvom igrom plasiraju dalje, a jedan Peru ili Maroko izlete sa boljom igrom za klasu.delinjo je napisao/la:a od koga ce ispasti ? pa Francuzi su isti ako ne i gorimiki_92 je napisao/la:joj slavlja, kao da nece ispast' u narednom kolu![]()
Lillard je napisao/la:Island tuga od ekipe.
Badelj klasa. Rakitić klasa.
Treba drugi ugao, da vidimo da li je lopta odbijena ili nije.Saurman je napisao/la:
Čakir.
ASD je napisao/la:Treba drugi ugao, da vidimo da li je lopta odbijena ili nije.Saurman je napisao/la:
Čakir.
Pa cijenim da ce imati dosta vise prostora u toj utakmici + sto je Umtiti zivi ocaj u reprezentaciji, na to sve nadodas ovaj psiholoski efekat i vjerujem da Argentinci idu du polufinalaKaunas je napisao/la:Ne naigra se protiv odbrane Nigerije, Islanda i Hrvatske a da se naigra pored Francuza.Fikret1946 je napisao/la:Koji penal ba, pa poklonio im je i prvi penal,onakav je svaki drugi kontakt u sesnaestercu. Mislim da ce se Messi konacno probuditi i sam izbaciti Francuze,ovo je bilo prelose od njega vcrs za njegove standarde.
Ali trci lik nekih 15tak metara s Messijem na ledjimaenobarca je napisao/la:
ASD je napisao/la:Treba drugi ugao, da vidimo da li je lopta odbijena ili nije.Saurman je napisao/la:
Čakir.
Da, iz ovog ugla je ocito da se lopta od glave odbila u ruku i da bi bilo katastrofa svirati penal.Saurman je napisao/la:ASD je napisao/la:Treba drugi ugao, da vidimo da li je lopta odbijena ili nije.Saurman je napisao/la:
Čakir.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.