Ovdje si trebao završiti
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
@igrajlopte 🐦
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
- jasonstatham
- Kontakt:
A velikan je...?
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Ma ima da odmah poleti kad ga Mančo zovne
Ipak je igranje u evropa ligi san svakog dječaka 

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- AlfredNobel
- Kontakt:
To je bitno jedino ako si maksumče s nekih od Barca Balkan fans stranica. Previše filozofiranja..JavierBosnia je napisao/la: ↑06 sep 2020, 16:14Kad narucis dres sa #8 onda ti je bitno
A i inace broj da znaci, znaci itekako te mu se nerijetko posvecuje dosta paznje. Krenuvsi od marketinga, neke prepoznatljivosti, same arhive ko je koji broj nosio kroz historiju, penzionisanju odredjenih brojeva legendi, simbolici i mnogo mnogo toga. Stoga pricanje da je to djecija glupost je smijesno![]()
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Sto bi rekli forumaši, Fati propo.
- jasonstatham
- Kontakt:
Pau Torres budućnost Španije. Zar nije bilo neke priče oko njega? Garant je Villareal tražio cifru? 23 godine, ugovor do 2024. Vrijednost 30 mil evra. Bolje im je da ovdje potroše pare...
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Dokle su sa onim Garciom iz Citya ?
Nešto se Abidal bio zaletio na njega, ali ga smijeniše i sve utihnu.
Nešto se Abidal bio zaletio na njega, ali ga smijeniše i sve utihnu.
Nije nego ne zele nasi da daju koliko traze, mislim da je zadnji put bilo da traze 20m a nasi davali neki desetak. I tu sva prica se zaustavlja.
Kao ne zeli produziti ugovor sa Citijem ali nebi me cudilo da bude bullshit na kraju i da produzi ipak. Ali kako stvari stoje, nista barem do iduceg ljeta.
@igrajlopte 🐦
Pa npr. kad bi doveli njega , pa da Koeman isforsira Garciu, Puiga, Alenu, Fatija, Trincaoa. Napravi od njih igrace za prvog tima, na duže staze.ReX je napisao/la: ↑06 sep 2020, 23:10Nije nego ne zele nasi da daju koliko traze, mislim da je zadnji put bilo da traze 20m a nasi davali neki desetak. I tu sva prica se zaustavlja.
Kao ne zeli produziti ugovor sa Citijem ali nebi me cudilo da bude bullshit na kraju i da produzi ipak. Ali kako stvari stoje, nista barem do iduceg ljeta.
To bi bilo odlicno, da Ronald ostavi nešto iza sebe, pa makar ništa ne osvojili.
Volim Pjanića, naš je covjek bosanac

- JavierBosnia
- Kontakt:
To je samo tvoje misljenje, a ono moje su cinjenice, fakti. LpAlfredNobel je napisao/la: ↑06 sep 2020, 22:27
To je bitno jedino ako si maksumče s nekih od Barca Balkan fans stranica. Previše filozofiranja..
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Pa dobro sad, zna se desiti da čovjek fuli i zbog brzine, ali mene zanima kako zbog brzine uvijek nastrada " ne znam "

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Mogu ti u pp obrazloziti ako ti je stvarno stalo da znas. Da ne spamam ovdje temu

Nije lahko savladiti sve kada kroz odrastanje ucis svedski-engleski-bosanski (+ u mom slucaju njemacki i malo spanskog). Pomiris se da ces u svedskom i engleskom znati sve zbog posla etc, a kod bosanskog nekad ces hajrovati greske na forumu recimo, jer iskren da ti budem forum mi nije bas visoko na nekoj ljestvici ozbiljnosti u zivotu.

Naravno svaka kritika je dobrodosla i rado cu je prihvatiti ako je dobronamjerna. Nadam se da ti je sad barem malo jasnije kad si vec zelio da znas.

Zadnja izmjena: ReX, dana/u 07 sep 2020, 00:14, ukupno mijenjano 8 puta.
@igrajlopte 🐦
- AlfredNobel
- Kontakt:
Hahahahahahah jes..JavierBosnia je napisao/la: ↑06 sep 2020, 23:35To je samo tvoje misljenje, a ono moje su cinjenice, fakti. LpAlfredNobel je napisao/la: ↑06 sep 2020, 22:27
To je bitno jedino ako si maksumče s nekih od Barca Balkan fans stranica. Previše filozofiranja..
Lp
Ma ne radi se o forumu.ReX je napisao/la: ↑07 sep 2020, 00:06
Mogu ti u pp obrazloziti ako ti je stvarno stalo da znas. Da ne spamam ovdje temu![]()
Nije lahko savladiti sve kada kroz odrastanje ucis svedski-engleski-bosanski (+ u mom slucaju njemacki i malo spanskog). Pomiris se da ces u svedskom i engleskom znati sve zbog posla etc, a kod bosanskog nekad ces hajrovati greske na forumu recimo, jer iskren da ti budem forum mi nije bas visoko na nekoj ljestvici ozbiljnosti u zivotu.
Naravno svaka kritika je dobrodosla i rado cu je prihvatiti ako je dobronamjerna. Nadam se da ti je sad barem malo jasnije kad si vec zelio da znas.![]()
Svakom se desi poneka greška, to je sasvim normalno.
Imao sam "potrebu" da se nadovežem na vašu raspravu u vezi gramatike i pravopisa zbog tvog prethodnog odgovora, pa sam malo prelistao na ovoj temi tvoje postove i primjetio da stalno pišeš " ne znam " sastavljeno, te da izostavljaš slovo H na kraju neke riječi. ( što implicira da ipak nije brzina u pitanju

Kako god, uči ti jezike tim redoslijedom kojim si i napisao

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nemojte Rexa dirati, pa nek piše i 'neznam', 'htjeo' ili 'šnjiima', oprošteno mu je.
Bild pise da su kontaktirali Thiaga ali da Koeman i dalje preferira Wajnalduma
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.