Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Imate li neki dobar link ili nacin da gledam utakmice izludjet cu vise
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ja ne znam sta je bilo s ovom ekipom pa ovdje niko ne zna sutnut na gol, sta se desilo s kontranapadima 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Vadi djeda, usro je sve sto je mogao.
Trojka u napadu kao da su se prvi put nasli na terenu, valjda ne primimo go u prvih 20 min drugog pol prije nego sto ubaci jotu i jonesa
Fabinho izdominirao sredinu
Trojka u napadu kao da su se prvi put nasli na terenu, valjda ne primimo go u prvih 20 min drugog pol prije nego sto ubaci jotu i jonesa
Fabinho izdominirao sredinu
Firmino ostani sam u svlacionici. Duh na terenu
Na Otoku ništa novo. Četrdeset i pet minuta kruženja oko gola protivnika, par šuteva i 0:0 na poluvremenu.
Bobby osim jednog dobrog poteza ništa nije uradio, Salah jel stigao iz Egipta uopšte? Mane jedina svjetla tačka u napadu.
Ostatak ekipe dobar, mada je Milner morao zabiti onu šansu. Bolji smo i trebamo zabiti gol što prije.
Bobby osim jednog dobrog poteza ništa nije uradio, Salah jel stigao iz Egipta uopšte? Mane jedina svjetla tačka u napadu.
Ostatak ekipe dobar, mada je Milner morao zabiti onu šansu. Bolji smo i trebamo zabiti gol što prije.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
55 minute ne možemo zabiti gol i onda počne srljanje, dodavanja, driblinzi na silu i tako dok ne primomo gol, a kad ga primimo bit će inSalah i šta bog da, a neće dati ništa jer smo baksuzni ove sezone.
I ovaj Alisson će me šlagirati sa pasovima oko kaznenog.
@stevie kako radi aplikacija ili si našao drugi izvor?
I ovaj Alisson će me šlagirati sa pasovima oko kaznenog.
@stevie kako radi aplikacija ili si našao drugi izvor?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Cak i slagirani arteta radi pravovremene izmjene
Daj ngoga u napadu bolji je od ove trojice
Daj ngoga u napadu bolji je od ove trojice
Popusi mu ga firmino na terenu
Ma daj Jurgene više
Pa to Jurgene, izmjena godine

Bravo jota doktore
Napadac gdje i treba da bude u petercu, duvaj ga klopp i firmino u tandemu
Napadac gdje i treba da bude u petercu, duvaj ga klopp i firmino u tandemu

INSALAH

Da nece Jota u Spaniji zavrsit
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Do kraja sezone , zdrav jota i boga molit da ga klopp ne vadi iz prvih 11
Čitav tim će završiti u Španiji naredne sedmice

Kakav igrač, odmah novi ugovor mu dati do 2031.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Yebeni Danci i nebitna utakmica. Da se Jota nije povrijedio, svašta bi bilo.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Fabinho i TAA doktorski nocas nemam riječi, dobro im je dosao ovaj odmor od 3 sedmice.
Jos jedan CS
zaista ova dva izgledaju ekstra sigurno

Sa Fabinhom u vezi smo druga momčad. Koliko čovjek znači
Odbrana na nivou noćas, jedan šut je Arsenal imao i to je to. Kabak i Philipps
TAA počeo pogađati centaršuteve, Robestrson standardan, Thiago bez šutog kartona, a Alisson samo sa jednim infarkt pasom
Šteta što Mane nije zabio, zaslužio je, odavno bolje nije odigrao.
AL VIVA LA JOTA, WHAT A FOOKING PLAYER LADS, AIN'T HE?
Promijenio meč potpuno

Odbrana na nivou noćas, jedan šut je Arsenal imao i to je to. Kabak i Philipps

TAA počeo pogađati centaršuteve, Robestrson standardan, Thiago bez šutog kartona, a Alisson samo sa jednim infarkt pasom

Šteta što Mane nije zabio, zaslužio je, odavno bolje nije odigrao.
AL VIVA LA JOTA, WHAT A FOOKING PLAYER LADS, AIN'T HE?
Promijenio meč potpuno

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.