Covjece,jesil ti svjestan sta pricas,evo onako iz prve par igraca koji imaju ne velik,nego prevelim ugled u ligiarmin dju je napisao/la:HA HA HA smijesno jelde, e upravo se i u netsima radi to sto vi sada navodite, znaci pod lupom mu se gleda tih 5-6 utakmica koje je odigrao i na osnovu toga treba jel zakljucivat i odredjivat mu minutazu, a to sto neki iz prve petorke imaju sut 2-12 i sl. po tekmi nije bitno. A to koliko se prati i cijeni evropska kosarka u americi dovoljno govori cinjenica da ljudi neznaju kako se akcentuje njegovo prezime. Proslo je doba Yugoslavie kad se vjerovalo prezimenima na -ić, samim njihovim spomenom, sad sto god nije iz amerike ide na rengen. I ko je uopste spomeno Bosnu i sl.?
Ginobili i Dirk medju prvima,Nene odma iza njih,pogledaj samo Kirilenka i Denga koliko su cijenjeni,zatim Noah,Batum,Rubio,pa imas jos kijamet igraca tipa Barbosa,Bellineli,Bargnani,Shved,Valanciunas,pogledaj samo koliko hvale Prigionija,sta je Oberto znacio Spursima,kakve bolan ovo sve veze ima sa Amerikom i ostatkom svijeta,haloo,jedan Rus je trenutno glavni igrac Minnesote...Malo mi je pobjegao Pekovic u svoj ovoj prici,objasni samo kako to da se o Pekovicu prica sve najbolje a o Milicicu sve najgore,jednostavno,Pekovic ima 15-tak poena po tekmi,80% iz igre i metar skokova,sve sto Milicic nije imao..Jednostavno,Teletovic ne opravdava ono za sto je doveden,a to je da suta...
I ovo sto si napisao,jel na osnovu 6 utakmica treba da mu odredjuju minutazu,pa na osnovu cega ce odrediti nego na osnovu predsezone,zna se da Evropljani imaju problema sa adaptacijom,on to trenutno nije uspio i to je to..
Mirzu pratim jos od 16-te godine,dok je igrao u "mojoj" Diti,nemam nista protiv njega,dapace,jako mi je drag igrac,ali trebao se drzati evropskih okvira i to je to..Pogledaj samo sta Krstic radi u evropi a sta je na EP-u radio Noah koji je bolji igrac od njega,jednostavno jednom lezi ova igra drugom ne,Tele se zasada nije snasao..