OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: OFK Gradina Srebrenik
i ćehaje su uz HZ-naprjed divovi
Jaki mi ljudi ćehajčanarole je napisao/la:i ćehaje su uz HZ-naprjed divovi

OFK Gradina Srebrenik
Baš ima Hz na TK ??Vamos je napisao/la:Toliko ce Hz doci iz TKBrcko87 je napisao/la:Za vas je spremna nova tribina od 200mjesta..nevjerujem da će vas više i doć..Sarajlijc@ je napisao/la:Necemo moci svi da stanemo
Ja mislim da mi domaći nećemo moć svi da stanemo..![]()
Necu prepirku, neka tribine sve same kazu..i teren naravno.Super je sto se i kod vas radi na stadionu, pa koliko god.

OFK Gradina Srebrenik
-
- Moderator
- Kontakt:
hahahaha.. idi liječi komplekse negdje drugo.. zbog tebe i takvih kao ti uz inat ovaj stadion i pravimo !!!!!role je napisao/la:i ćehaje su uz HZ-naprjed divovi
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Moderator
- Kontakt:
Kad je prva utakmica u Srebreniku ?
Stadion kad se završi izgledat će prelijepo, dok se to još sve našminka, ograda ofarba, čista 10-tka ima da bude, a koliko znam 16 Mart Subota od 15h, prva utakmica na ovom stadionu OFK Gradina - FK Sarajevo (18 kolo Premier lige) ima da gori sve, još ako Gradina napravi dobre rezultate prvo kod Goška, a zatim u Tuzli protivi Olimipka gdje će imati opet veliku podršku svojih navijača....

-
- Kontakt:
Mramor-Gradina 0-2, Likic ( penal ) i Tirle
Losa igra Gradine danas al pobjeda. Tesko ce bit s ovim igracima igrat uopste PL. Sretno
Losa igra Gradine danas al pobjeda. Tesko ce bit s ovim igracima igrat uopste PL. Sretno
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Teško da može lošije od prošle polusezonejasko_juve je napisao/la:Mramor-Gradina 0-2, Likic ( penal ) i Tirle

16.OFK GRADINA SREBRENIK
15 0 3 12 11 : 35 -24 3
OFK Gradina Srebrenik
-
- Moderator
- Kontakt:
ili je 14:00, ne zna se jošsodagrad je napisao/la:Stadion kad se završi izgledat će prelijepo, dok se to još sve našminka, ograda ofarba, čista 10-tka ima da bude, a koliko znam 16 Mart Subota od 15h, prva utakmica na ovom stadionu OFK Gradina - FK Sarajevo (18 kolo Premier lige) ima da gori sve, još ako Gradina napravi dobre rezultate prvo kod Goška, a zatim u Tuzli protivi Olimipka gdje će imati opet veliku podršku svojih navijača....

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Kontakt:
Komsije svaka cast, ovo je za pohvalu. Imal netko sliku nove tribine??
-
- Moderator
- Kontakt:
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Steta sto cemo vam pokvariti ovu "proslavu" 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Moderator
- Kontakt:
- MladostPuracic
- Kontakt:
Ima li slika te nove tribine?
http://www.nkmladost.ba - Službena web stranica NK Mladost Puračić
http://www.facebook.com/Mladost.Puracic - FACEBOOK stranica NK Mladost Puračić
http://www.facebook.com/Mladost.Puracic - FACEBOOK stranica NK Mladost Puračić
Bravo momci za ove radove da ste vako poceli razmisljat i radit prosle godine sigurno bi bili negdje u sredini tabele
al samo naprijed i pozz iz Gradacca

-
- Moderator
- Kontakt:
Ide to pomalo.. postavljaju se i kućice za kamere..

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Benjo,je li to fotografisano iz pravca KiseljakaBenjo_AFC86 je napisao/la:Ide to pomalo.. postavljaju se i kućice za kamere..

hhhehe plave se tribine,ja misli mda je ovo slikana sa sjeca..a vatreni vidi mdobro poznajes okolinu.hehhee...vatreni je napisao/la:Benjo,je li to fotografisano iz pravca KiseljakaBenjo_AFC86 je napisao/la:Ide to pomalo.. postavljaju se i kućice za kamere..
MOdric..MOdric..MOdric..
nekada sam po tim brezuljcima iza kiseljaka od rapatnice preko luke i brda,pa do babunovića i sladne curice vodaoLuka je napisao/la:hhhehe plave se tribine,ja misli mda je ovo slikana sa sjeca..a vatreni vidi mdobro poznajes okolinu.hehhee...vatreni je napisao/la:Benjo,je li to fotografisano iz pravca KiseljakaBenjo_AFC86 je napisao/la:Ide to pomalo.. postavljaju se i kućice za kamere..

Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 6 gostiju.