NBA sezona 2010\2011
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: NBA sezona 2010\2011
prvo koliko se igra u nba sezoni tekmi a kolikou europi ,pa to uporedit pa dodat na svaku utakmicu 8 minuta pa izracunat koliko minuta igraju NBA igraci u godini a koliko europljani
drugo-objasnite mu prvo sta je doping
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Decko nije ovo vredjanje ovo je moje misljenje i svako ima pravo na svoje misljenje................dema je napisao/la:daj ba sta ga ubjedjujete lik je tu samo da valja gluposti,mali ima 15 godina i ovdje nas uci koja je bolja kosarka i vi mu dajete cinjenice,otkad je on dosao pokvario je ovu nba temu skroz sa svojim provociranjem,glupiranjem itd.Ja sam pokusao fino s njim objasnjavat mu itd ali ne ide ,lik nije pogledao u zivotu vise od 5 tekmi.
Mi smo ovdje dugo skupa i cesto se raspravljamo ali nikad nije dosao veci provokator od ovog.
Cak su i fanovi Lebrona s onim djecijim komentarima bili u usporedbi s ovim doktori sportskih znanosti.
Treba ga samo ignorisat.
Ja samo i s wolviem i adnanom i nenom, i drugima imao dosta rasprava ali argumentovano ,ali ovaj samo vrijeda i pokusava da nametne svoje neznanje i drugima
- adriano_leite
- Kontakt:
Problem je sto SVAKO ima pravo na svoje misljenje, demokratija je nekada stvarno okrutna...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Nije to zip code pa da je tako jednostavno objasnitdema je napisao/la:prvo koliko se igra u nba sezoni tekmi a kolikou europi ,pa to uporedit pa dodat na svaku utakmicu 8 minuta pa izracunat koliko minuta igraju NBA igraci u godini a koliko europljani
Slažem se neko na jedan način iznosi svoje neko na drugi evo ti i dema često znate biti previše oštri u iznošenju mišljenja,ali to ne znači da uvijek griješitealfarouqaminu je napisao/la: Decko nije ovo vredjanje ovo je moje misljenje i svako ima pravo na svoje misljenje................
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
@ dema
Vidim i ja da nema svrhe raspravljati se ali nikako da odustanem...jednostavno me neke stvari maksimalno nerviraju.
Eto sad ispade ameri ne rade doping test pa se mogu pucati svim i svacim i samim tim mogu izdrati 82 utakmice...samo se pitam kako onda izdrzi Dirk,kako Parker,Gasol i ostali neamerikanci u NBA ligi...
@ aminu
1. Ne daju ni 40 zato sto jednim dijelom nemaju uopste snage da se toliko trose u napadu a jednim dijelo ne znaju...
Vidim i ja da nema svrhe raspravljati se ali nikako da odustanem...jednostavno me neke stvari maksimalno nerviraju.
Eto sad ispade ameri ne rade doping test pa se mogu pucati svim i svacim i samim tim mogu izdrati 82 utakmice...samo se pitam kako onda izdrzi Dirk,kako Parker,Gasol i ostali neamerikanci u NBA ligi...
@ aminu
1. Ne daju ni 40 zato sto jednim dijelom nemaju uopste snage da se toliko trose u napadu a jednim dijelo ne znaju...
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Pa da ne dopinguju se, razumem te sta hoces reci............. 
aj sto ima pravo na misljenje ali sto tim misljenjem otkrije o sebi dosta toga cime se ne treba ponositadriano_leite je napisao/la:Problem je sto SVAKO ima pravo na svoje misljenje, demokratija je nekada stvarno okrutna...
jos ne zna sta je zip code
lbj mvp nemoj me u istu recenicu s njim molim te
imamo mi svi misljenje ali ga argumentovano branimo
gdje sam ja napisao da je rondo bez veze igrac,ili za najboljeg skakaca lige da ne moze skocit,
i mene adnane ,posebno sto smo tu po godinu 2 ili 3 i onda dode poletarac i svada se sa svima
- ilidžanski dijamant
- Kontakt:
ne daju 40 zato sto se igra duplo sporija kosarka u europi.
eto nek iverson danas u europi dadne preko 20 poena ja cu sebi ruku otkinut.
Barcelona - Real Madrid 5-0 (29.11.2010.)
Uredu je nisam ja rekao da si isti kao on sigurno imaš bolje argumentedema je napisao/la:aj sto ima pravo na misljenje ali sto tim misljenjem otkrije o sebi dosta toga cime se ne treba ponositadriano_leite je napisao/la:Problem je sto SVAKO ima pravo na svoje misljenje, demokratija je nekada stvarno okrutna...
nemoj me u istu recenicu s njim molim te
gdje sam ja napisao da je rondo bez veze igrac,ili za najboljeg skakaca lige da ne moze skocit,
i mene adnane ,posebno sto smo tu po godinu 2 ili 3 i onda dode poletarac i svada se sa svima
Drugi bold hoće da ga svi upoznaju
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- adriano_leite
- Kontakt:
Uvijek sam bio za zdarvu diskusiju i uvijek cu biti, ali kad neko da argumente, on ih preokrene i ne zna sta hoce time da kaze, jednostavno se izgubi u tome. Nekome jednostavno neke stvari se moraju crtati. Hvala Bogu da ima ljudi koji mogu voditi zdravu diskusiju.dema je napisao/la:aj sto ima pravo na misljenje ali sto tim misljenjem otkrije o sebi dosta toga cime se ne treba ponositadriano_leite je napisao/la:Problem je sto SVAKO ima pravo na svoje misljenje, demokratija je nekada stvarno okrutna...
lbj mvp nemoj me u istu recenicu s njim molim te
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
iverson danas ne moze uopste igrat u NBA ligi lik ne trenira nikako ima vec 2 godine,pogledaj koliko je fizicki nespreman kako ce dat ,jos ima nekih 35 godinailidžanski dijamant je napisao/la:ne daju 40 zato sto se igra duplo sporija kosarka u europi.
ilidžanski dijamant je napisao/la:ne daju 40 zato sto se igra duplo sporija kosarka u europi.
Iverson je danas 1% od onog sto je nekad bio-
A mislis da Kobe,Wade ili Durant ne bi davali 40 poena...naravno ne stalno ali s vremena na vrijeme...
- ilidžanski dijamant
- Kontakt:
ako je prosle godine u nba u vise navrata mogo zabit preko 20 poena, ne vidim zasto sad ne bi bio sposoban za to.dema je napisao/la:iverson danas ne moze uopste igrat u NBA ligi lik ne trenira nikako ima vec 2 godine,pogledaj koliko je fizicki nespreman kako ce dat ,jos ima nekih 35 godinailidžanski dijamant je napisao/la:ne daju 40 zato sto se igra duplo sporija kosarka u europi.
durant i bryant bi, zato jer su po skilu ponajbolji u nba. ali jedan rose sigurno ne bi mogo, usudio bih se reci ni james. pa ni westbrook.adnan24 je napisao/la:ilidžanski dijamant je napisao/la:ne daju 40 zato sto se igra duplo sporija kosarka u europi.
A mislis da Kobe,Wade ili Durant ne bi davali 40 poena...naravno ne stalno ali s vremena na vrijeme...
Zadnja izmjena: ilidžanski dijamant, dana/u 07 dec 2010, 19:03, ukupno mijenjano 2 puta.
- adriano_leite
- Kontakt:
Nemoj ba ruke, nije vrijedno toga. Mozda ce opet krenuti da koristi doping kao sto ga je u NBA dok je igrao koristio hahahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahailidžanski dijamant je napisao/la:ne daju 40 zato sto se igra duplo sporija kosarka u europi.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Hehe, zoves se LBJ MVP, avatar ti je Rondo i navijas za Spurs 
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
Bi ponekadadnan24 je napisao/la:ilidžanski dijamant je napisao/la:ne daju 40 zato sto se igra duplo sporija kosarka u europi.
Ovim ću završiti diskusiju o NBA i euro košarci moram na trening
U Europi se igra dosadnija,sporija košarka sa lošijim odbranama i nikakvim igračima.U NBA se igra brza,zanimljiva košarka odbrambeno sjajno potkovana,a u napadu neke akcije timovi koriste po 10 godina u svakoj tekmi,ali to je toliko usavršeno da im prolazi
LBJ_MVP je jer je Bron tada bio MVP i sad jeD1n0 je napisao/la:Hehe, zoves se LBJ MVP, avatar ti je Rondo i navijas za Spurs
wolwy jesi ti gledao tu tekmu iversona s tih 20 poena i jednom prosle sezone
- ilidžanski dijamant
- Kontakt:
u europi se igraju fantasticne odbrane, sto ustvari i jest car europske kosarke. u nba su odbrane samo fizicki jace.LBJ MVP je napisao/la: U Europi se igra dosadnija,sporija košarka sa lošijim odbranama i nikakvim igračima.U NBA se igra brza,zanimljiva košarka odbrambeno sjajno potkovana,a u napadu neke akcije timovi koriste po 10 godina u svakoj tekmi,ali to je toliko usavršeno da im prolazi
a u nba je odbrana samo dobra u playoffu (primjer lakersi, odbrana im je kriminalna do sad), i to ne kod svih ekipa. ima svega 10-ak ekipa koje su u stanju igrat dobru odbranu konstantno.
@dema, zasto me to pitas? ne sjecam se, mozda i jesam. gledo sam par tekmi njegovih, neznam bas jel u tim dao 20 poena.
ilidžanski dijamant je napisao/la:
u europi se igraju fantasticne odbrane, sto ustvari i jest car europske kosarke. u nba su odbrane samo fizicki jace.
U europi je mnogo lakse igrati timsku odbranu jer je teren malo manji i samim tim je mnogo lakse udvajati,preuzimati i sve ostalo...zato u NBA imamo igrace koji nemaju sut a opet daju bruku poena,jednostavno veci teren je njima prednost...
S druge strane u nba su igraci mnogo snazniji,pokretljiviji,brzi sto su sve predispozicije za odlicnog defanzivca...moze onaj Diamantidis biti odlican defanzivac u europi ali ja se kladim da igra u nba ligi njemu bi i svaki prosjedni igrac u nba ligi davao 30 poena...jednostavno nema mase...
zato sto ja jesam i to ti je brate bila ziva patnja,ako je silovo loptu ko mlad kad je mogao bar to radit,sta mislis kako je dosao do tih 20 poena 2-3 puta u sezoni,phila mu dala da radis sta hoce da mu se oduzi za sve sto je uradio za njih.ilidžanski dijamant je napisao/la:u europi se igraju fantasticne odbrane, sto ustvari i jest car europske kosarke. u nba su odbrane samo fizicki jace.LBJ MVP je napisao/la: U Europi se igra dosadnija,sporija košarka sa lošijim odbranama i nikakvim igračima.U NBA se igra brza,zanimljiva košarka odbrambeno sjajno potkovana,a u napadu neke akcije timovi koriste po 10 godina u svakoj tekmi,ali to je toliko usavršeno da im prolazi
a u nba je odbrana samo dobra u playoffu (primjer lakersi, odbrana im je kriminalna do sad), i to ne kod svih ekipa. ima svega 10-ak ekipa koje su u stanju igrat dobru odbranu konstantno.
@dema, zasto me to pitas? ne sjecam se, mozda i jesam. gledo sam par tekmi njegovih, neznam bas jel u tim dao 20 poena.
Wolvy vidio si na svjetskom prvenstvu da se USA team okupio 6 sedmica pred takmicenje i uigrao bolju odbranu od bilo koje europske selekcije koje su zajedno od kadeta,juniora tj po nekih 10 godina igraju skupa,
Ajde mi objasni taj fenomen i to po euro pravilima i reci mi da li postoji ijedna europske ekipa koja bi mogla nesto slicno da ucini
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.