sasagmp je napisao/la:Nisu bas sve dnevne novine tipa Kurira,Pressa itd
To se definitivno slazem,ali malo je takvih u ovakvoj Srbiji.
sasagmp je napisao/la:Sta ti nije jasno u vezi Keke i Delija
Meni sve jasno izgleda da tebi nije.

Keka odavno nema igraca u Zvezdi poslednji koji su to bili su bili Stelt i Stojkovic.

Sad ne znam da li je umesan u "brazilska posla" Evandro,Mezenga,Borja ali mislim da nije.
sasagmp je napisao/la:Ne trebaju nikom novine da bi znao da je krimi deo NBG-a pod njegovim patronatoni da tu ima dosta njegovih drugova Delija koji rade posao u njegovom odsustvu
Svakako,i ne samo Delija,cak cu ti reci da Delije broje nekih 30% clanova te "ekipe",oko 50-60% oni koji se izjasnjavaju kao Grobari i na kraju ostatak odlazi na ove manje ili navijacki neopredeljene clanove.Naravno govorim o ozbiljnim igracima ne o nekim smesnim krimosima.Vodja svega toga je pogadjas Ivan,sad da li zbog njega mislite da Keka drzi Delije i Zvezdu to ne znam,ja znam sta je istina i to ce ti svako potvrditi.

U Zvezdi vlada jedna druga struktura i mafija poznata pod nadimkom "Kumovi",dakle Steva Majami,Rajo Bozovic,Adzic i ostala krimi elita "Beograda".
sasagmp je napisao/la:Nije sigurno Grobar obukao majicu Cetnici Sever i prekidao onu utakmicu
Gore objasnjeno,dakle Ivan je Kekin "asistent",on jeste tu odradio jer je covek za prljave poslove i za dilanje droge,ali kako moze biti da su Delije to odradile kada ste i sami videli koliko je Meraklija osudjeno(cak i dva Grobara su ucestvovala ali mislim da oni nisu procesuirani,ne znam jbg).
sasagmp je napisao/la:Samo sam hteo da demantujem povezanost Partizana i Keke.Zna se cije on procente uzima
Mozes ti to demantovati nekome drugome,ne meni koji itekako znam o cemu se radi,isto kao i sto znam da ovo sto se sada prica po medijima da je Keka finansijer "Zabranjenih" nije istina,jer Keka i preko Alcatraza ucestvuje u vasoj upravi.To svako zna,sada da li ce to prihvatiti ili ne to je pitanje.
DANTES je napisao/la: Drzi pola Partizana, pa poludio zbog Stojkovicevog prelaska u isti
Sada da te pitam iskreno,da li ti znas zbog cega je tacno sukob na relaciji Stojkovic-Keka ? Znaci jednostavan odgovor nemoj da mi komplikujes u svome stilu.Dakle Da ili Ne,i kratak navod tvoga misljenja sazet u maksimalno dve recenice.Po ovome sto si napisao ti mislis da je njihova relacija nastala iz osvete Keke prema Stojkovicu zato sto je igrao u Zvezdi pa u Partizanu.
DANTES je napisao/la: a onda u trenucima obuzetosti osvetom poslao Delije da pale renesansne gradove?
Opet poslao Delije,o sveta zemljo otvori mi se molim te,da mi je samo znati odakle kupite te informacije,nije valjda iz verovatno najvece zute stampe medju novinama Pressu,koji zaista ukenja sa pricom o navijacima,ja bi im licno zabranio da se tamo ista pise vezano za navijace.
DANTES je napisao/la:Meni to nije logicno
Pa iskreno da ti kazem ne bi ni meni bilo da imam takvo misljenje kao ti.
DANTES je napisao/la:I ne treba ti to da iz navijacke ostrascenosti povezujes sa narko mafijom
Ma jasta ja i @Magi kada god nesta napisemo protiv Partizana(a istina) to je navijacki obojeno,a ti kada se razvezes o komsinici ma ne to je sve olicenje realnosti,mogao bi ti malo da stanes.
DANTES je napisao/la:bilo isto kao kad bih ja povezao Zvezdu sa Narkonegrom.
Samo sto nemas nikakvo uporiste u tome

.Zvezdom svakako hara mafijaski klan bas kao i Partizanom.Jos ce mi neko na kraju reci da vidjeni ljudi Alcatraza nisu krimosi.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))