NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

Bratstvo81
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la Bratstvo81 » 21 jul 2013, 12:47

Ma ne mora gradina biti nikakav test osnovni za prvenstvo,vidjelo se sta bratstvo sa sadikovicem trazi a to je igra jer se moze desiti danas slabija igra nego jucer jer ne moze se nista napravit preko noci jer opet je tu dosta novi igraca valja proci vremena da se uigraju a ne trenira se ni 14 dana tek,danas gradina nije nikakv test i ko ce znati koji ce sastav i da li ce prvi sastav igrat,jer ocigedno je da bratstvo zeli da igra i na tome ce teziti sadikovic vidilo se jucer a radu je me da nema galamdzija u ekipi osim trenera i jos dva igraca i to je to,pred nama vidjet cemo sta ce biti vazan je start prvenstva,a sto se tice sastava ja mislim onaj bocni koji je na probi i onaj aljukic da je od njih dvojice timkov bolji dosta pogotovo u defenzivi e sad za te poruke sa mora nezz ko spomenu koji post ranije ali po meni na boku timkov ima mjesto.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 21 jul 2013, 13:01

Bratstvo81 je napisao/la:Ma ne mora gradina biti nikakav test osnovni za prvenstvo,vidjelo se sta bratstvo sa sadikovicem trazi a to je igra jer se moze desiti danas slabija igra nego jucer jer ne moze se nista napravit preko noci jer opet je tu dosta novi igraca valja proci vremena da se uigraju a ne trenira se ni 14 dana tek,danas gradina nije nikakv test i ko ce znati koji ce sastav i da li ce prvi sastav igrat,jer ocigedno je da bratstvo zeli da igra i na tome ce teziti sadikovic vidilo se jucer a radu je me da nema galamdzija u ekipi osim trenera i jos dva igraca i to je to,pred nama vidjet cemo sta ce biti vazan je start prvenstva,a sto se tice sastava ja mislim onaj bocni koji je na probi i onaj aljukic da je od njih dvojice timkov bolji dosta pogotovo u defenzivi e sad za te poruke sa mora nezz ko spomenu koji post ranije ali po meni na boku timkov ima mjesto.
Sve stoji i Timkov sto posto ima mjesto ali Aljukic ce ostat vrlo vjeovatno dobar je igrac a i u-21 je a to je nama problem :D
www.nkbratstvogracanica.com

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 21 jul 2013, 14:45

Bratstvo81 je napisao/la:Ma ne mora gradina biti nikakav test osnovni za prvenstvo,vidjelo se sta bratstvo sa sadikovicem trazi a to je igra jer se moze desiti danas slabija igra nego jucer jer ne moze se nista napravit preko noci jer opet je tu dosta novi igraca valja proci vremena da se uigraju a ne trenira se ni 14 dana tek,danas gradina nije nikakv test i ko ce znati koji ce sastav i da li ce prvi sastav igrat,jer ocigedno je da bratstvo zeli da igra i na tome ce teziti sadikovic vidilo se jucer a radu je me da nema galamdzija u ekipi osim trenera i jos dva igraca i to je to,pred nama vidjet cemo sta ce biti vazan je start prvenstva,a sto se tice sastava ja mislim onaj bocni koji je na probi i onaj aljukic da je od njih dvojice timkov bolji dosta pogotovo u defenzivi e sad za te poruke sa mora nezz ko spomenu koji post ranije ali po meni na boku timkov ima mjesto.
Pa koja će utakmica bit test ako ne gostovanje u drugom kolu u Srebreniku,,,,a i drugo kolo je vjerovatno početak prvenstva,,,ili smatraš da prvenstvo počinje od 10 kola,,,a do tad će Sadiković već bit bivši,,, ;)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 21 jul 2013, 15:37

**** je napisao/la:
Pa koja će utakmica bit test ako ne gostovanje u drugom kolu u Srebreniku,,,,a i drugo kolo je vjerovatno početak prvenstva,,,ili smatraš da prvenstvo počinje od 10 kola,,,a do tad će Sadiković već bit bivši,,, ;)
Kakav bivsi prijatelju , nema od toga nista ;)

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 21 jul 2013, 16:52

ti misliš da neće ni do 10 tog kola izdržat,,, ;)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 21 jul 2013, 16:55

**** je napisao/la:ti misliš da neće ni do 10 tog kola izdržat,,, ;)
Ja mislim da ce izdrzat i ovu i narednu sezonu akoBogda , odoh sad put Klokotnice ko svi pravi navijaci a ne internet navijaci :mrgreen:

RMCF
Kontakt:

Post Postao/la RMCF » 21 jul 2013, 19:05

Prvo poluvrijeme

Bratstvo Gračanica-Gradina Srebrenik 0:0

https://www.facebook.com/NKBRATSTVOGRACANICA" onclick="window.open(this.href);return false;

RMCF
Kontakt:

Post Postao/la RMCF » 21 jul 2013, 19:55

85 minuta

Bratstvo Gračanica-Gradina Srebrenik 1:0

Gol je postigao Edin Šuša !

RMCF
Kontakt:

Post Postao/la RMCF » 21 jul 2013, 20:15

KRAJ UTAKMICE

Bratstvo Gračanica-Gradina Srebrenik 1:0

Gol je postigao Edin Šuša !

https://www.facebook.com/NKBRATSTVOGRACANICA" onclick="window.open(this.href);return false;

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 21 jul 2013, 20:29

pa realnan rezultat je 4:0 za Bratstvo,,,Halilović odličan,Musa takođe,,,Pantić na boku vjerovatno rješenje,,,,Delić na trenutak proigra ali vjerovatno sputan što igra protiv svojih,,,Smajlović trči ulazi u šanse al fula...Kadrić me iznenadio dobrom igrom,,,odbrana sigurna ai bez posla,,,jedino Timkov spor,trom i ne zna dat loptu,mali Kahrimanović umjesto njega a on nek traži mjesto na stoperu,,,Gradina očajna,troma spora,odbrana nesigurna,,,,,šutnuli jednom po golu za 90 minuta i ništa,,,,

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 21 jul 2013, 20:36

Ubili ih trebaju bit zadovoljni sto nisu primili jos....Mesa trebo dobit crven zbog indirekta.Puno puno jaka ekipa Bratstva to je sve sto cu reci :D Gradine nikako nije bilo na terenu....Jedinu sansu su imali na samom kraju i to greskom odbrane ali Arap i Kadija su to sjajno rascistili.Strahovat ce mnogi od Bratstva naredne sezone ;)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 21 jul 2013, 21:45

**** je napisao/la:pa realnan rezultat je 4:0 za Bratstvo,,,Halilović odličan,Musa takođe,,,Pantić na boku vjerovatno rješenje,,,,Delić na trenutak proigra ali vjerovatno sputan što igra protiv svojih,,,Smajlović trči ulazi u šanse al fula...Kadrić me iznenadio dobrom igrom,,,odbrana sigurna ai bez posla,,,jedino Timkov spor,trom i ne zna dat loptu,mali Kahrimanović umjesto njega a on nek traži mjesto na stoperu,,,Gradina očajna,troma spora,odbrana nesigurna,,,,,šutnuli jednom po golu za 90 minuta i ništa,,,,
Care ja ne znam koju si ti tekmu gledao.Timkov spor , trom :o Prvo vidi to sto Neno ne zna dat pas ili je nesiguran to je zato sto je on po poziciji STOPER ili ZADNJI VEZNI DESTRUKTOR.Sama rijec destruktor kaze da je zaduzen za prljavi posao.Vidis da igramo sa 2 zadnja vezna ? Timkov je radilica koja uzima lopte,neprimjetan na terenu a najvise odraduje u defanzivi dok Mujo nosi lopte naprijed...Razmisli malo jer slazem se i da su svi navedeni odlicni ali da kazes da je timkov spor i trom to mi nema smisla...Covjek proso pola bijelog svijete igro u inostranstvu i ti kazes da je los...Stvarno ne vjerujem...Ali dobro vidices protiv Slobode ako budes isao ili protiv Iskre sta ti zelim reci ;)

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 22 jul 2013, 12:21

brzo, moćno agresivno, rastrčano, odgovorno, pametno, efikasno ...

sviđa mi se, a još me struka uvjerava da će do početka prvenstva to biti još bolje :o
Undici stelle - ACM 1899

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 22 jul 2013, 12:25

baltazar1 je napisao/la:brzo, moćno agresivno, rastrčano, odgovorno, pametno, efikasno ...

sviđa mi se, a još me struka uvjerava da će do početka prvenstva to biti još bolje :o
Zar moze bolje :o Ako uspiju bolje svaka cast ali i ovo je odlicno.ove sezone mogli bi gledat najbolji nogomet u zadnjih 5,6 godna....Jako ali jako podsjecamo na Vitez koji je igrao ovde i dobio nas 3:0 .... :mrgreen:

Bratstvo81
Kontakt:

Post Postao/la Bratstvo81 » 22 jul 2013, 12:54

Jednom recenicom:bratstvo ce biti ja mislil ko zemlja

Zukic-Siguran ulijeva sigurnost

Aljuikic-Iznenadjenje pozitivno sve pohvale

Pantic-Sigurno i odgovorno

Kadic-Konstanto dobar

Šuša-Svaka sezona veliki napredak tako i ova,ne bi me iznenadilo da ode u kakav jaci klub(pravi vodja ekipa)

Kadric-odlicne dvije tekme svaka cast

Timkov-ISTO igrac koji neznaa zakazat

Delic-Igrac kojeg je bratzstvo trebalo

Smajlovic-Pojacanje extra samo da pocne zabijat

Halilovic-Odlican igrac iznenadjenje

Sve u svemu imam osjecaj da ce sve biti top

Najbolji pojedinci ovog proteklog turnira u doboj istoku su:

Najbolji igrac turnira : EDIN ŠUŠA (BRATSTVO ujedno i strijelac u finalnoj utakmici protiv gradine)

Najbolji golman: MEHMED BAŠČELIĆ (GRADINA)

Najbolji strijelac: MIRNES SALIHOVIC (BUDUCNOST)

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 22 jul 2013, 14:29

Ja licno prezadovoljan .. kako mi sada izgledaju smijesni komentari
tipa 14-15 bodova poslije 10-og kola (znaci grcevita borba za opstanak :o ) :D
mislim da poslije jucerasnje utakmice sigurno imamo ekipu u top 3 ali ne treba
dizati euforiju treba sacekati da vidimo konkurenciju... bivsi premierligas izgleda
i nije nekakva konkurencija al su barem dokazali da su najveci krkani (nepostivanje
ni sehidskog turnira stalnim psovkama :( )al nisam licno ni ocekivo nista bolje od njih
mozda malo bolju igru (bivsi pl-ovci)al juce ili su zakazali ili smo mi jaki ko zemlja :D
Suljic mora jos poraditi na udarcu jos da on proradi ufffffff

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 22 jul 2013, 14:51

Najbolje bi bilo da mi preskočimo ovaj rang i automatski uđemo u PL kako smo moćni :) Pojedinci brzo padaju u euforiju i već nas proglašavaju šampionima, kakva Sloboda, Rudar, Gošk i ostali levati :mrgreen: Ljudi bolan zaboravljate prošlu sezonu kad je Bratstvo prvih 13 kola suvereno vladalo ovom ligom pa gdje na kraju završi :arrow: :?: Samo lagano, opušteno ako Sadiković bude imo odriješene ruke a to znači da Predsjednik kluba mu ne sjedi na klupi i određuje taktiku i izmjene igrače, onda se možemo nadati borbi za vrh. U suprotnom peto mjesto na kraju bih smatrao ogromnim uspjehom. Uostalom 10.08. vidjećemo je li uvaženi Predsjednik kluba na klupi sa rezervnim igračima ili u svečanoj loži gdje mu je i mjesto. Samo nemojte sa pametovanjem kako mi nemamo svečane lože. Ima pored Miće i Taće kod semafora :mrgreen:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

ElWeddo23
Kontakt:

Post Postao/la ElWeddo23 » 22 jul 2013, 15:35

Niko više i ne spominje Mujku... :D Izgleda da se može bez njega...
Bratstvo do groba....

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 22 jul 2013, 15:38

ElWeddo23 je napisao/la:Niko više i ne spominje Mujku... :D Izgleda da se može bez njega...
Ko je taj :mrgreen: Da fali spominjali bi ga ali ovako i ne osjeti se da je otisao :D

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 22 jul 2013, 17:54

Salem Salkic novi igrac Bratstva.Momak bio na probi na ovom turniru isto desni bek , i on i Ajukic su sve dogovorili.Nova dva desna bocna Aljuka koji je u-21 i Salkic koji ima 25 godina i bivsi je igrac Olimpica i Zeljeznicara.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BihacSN i 4 gosta.