NK Vitez

volimVITEZ

Re: NK Vitez

Post Postao/la volimVITEZ » 05 mar 2015, 16:32

FanVitez da znas tko sam trebao bi da me persiras i postujes, jer mislim da sam kompententniji i stariji od tebe.bavim se ovim poslom 25 godina sto mislim da ti toliko ni nemas sada.White1950 uhvati se droge,baklje i sjevera na poljudu,pa vidi tko je budala...

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 05 mar 2015, 17:24

volimVITEZ je napisao/la:FanVitez da znas tko sam trebao bi da me persiras i postujes, jer mislim da sam kompententniji i stariji od tebe.bavim se ovim poslom 25 godina sto mislim da ti toliko ni nemas sada.White1950 uhvati se droge,baklje i sjevera na poljudu,pa vidi tko je budala...
Kakve veze ima koliko se ti bavis tim poslom,kada gluposti pises o ozljedama igraaca? :urnebes:
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 05 mar 2015, 18:19

Novinari došli na svoje

Na utakmici Vitez - Čelik pokazalo se da je gradski stadion spreman za organizaciju velikih mečeva, jer su se domaćini portudili da ispune sve zahtjeve N/FS BiH.

Oni najvatreniji navijači bili su adekvatno smješteni i propisno udaljeni jedni od drugih. Uporedo s tim tek na ovoj utakmici predstavnici medija su takoreći došli na svoje, za razliku od jesenje polusezone.

Pored Wi-Fi konekcije, novinari su konačno dobili i press-ložu, koja je, istina, malog kapaciteta, ali može poslužiti namjeni. Ovaj put čak su "u goste" u loži primili promatrača suđenja Seada Kulovića iz Sarajeva, ali kako su naveli kada na utakmicama bude više novinara službena lica neće moći sjediti sa njima.

- See more at: http://www.****/clanak/167008/novina ... tKBJ0.dpuf" onclick="window.open(this.href);return false;
TH 1950

mala sara
Kontakt:

Post Postao/la mala sara » 06 mar 2015, 13:57

Cao, zanima me jedna stvar
može li se oko stadiona viteza normalno setati u dresu Zrinje ,oces li imati ikakvih problema nedaj bože
i jos jedna stvar doci sa autom HR tabala i biti odvojeno od ultrasa
koliko mi je auto sugurno ,pozzz :-)
2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 06 mar 2015, 14:49

Mozes setati gdje zelis bez problema a auto ti je sigurnije nego u ST kad Hajduk igra :))
Godine prolaze jubav ostaje...

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 06 mar 2015, 15:47

mala sara je napisao/la:Cao, zanima me jedna stvar
može li se oko stadiona viteza normalno setati u dresu Zrinje ,oces li imati ikakvih problema nedaj bože
i jos jedna stvar doci sa autom HR tabala i biti odvojeno od ultrasa
koliko mi je auto sugurno ,pozzz :-)
normalno da moze,ne dolazis u Bagdad prijateljuu :D dosta ljudi bude s hrvatskim tablicama dole(ljudi koji su odselili,pa dodu na praznike ili sta vec).nitko ti ga nece polupati :) Uostalom sto se navijackih nereda tice,to se u Vitezu nece desiti nikad.
TH 1950

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 06 mar 2015, 16:32

Mislis Fanvitez nece biti problema kao sto je bilo nekada(prije rata),,,ako se ti uopce sjecas ili znas kako je bilo
tada??@volimvitez je tada bio vodja navijaca!!

volimVITEZ

Post Postao/la volimVITEZ » 06 mar 2015, 19:14

nezna FANVITEZ s kim ima posla.... svim navijacima koji misle da ce imati problema na viteskom stadionu i dan danas ja im pruzam zastitu.samo nek se jave na telefon 063 414 737 i jos cu ih pocastiti picem.zelim da im pruzim svu dobrodoslicu.WHITE1980 vidim da si pametan...

mala sara
Kontakt:

Post Postao/la mala sara » 06 mar 2015, 19:30

Ajde hvala bogu bar negdje osim u Široki mozes sigurno otici pogledati utakmicu,da se nebrines i da se opusti covjek
OK hvala na infu, vidimo se za 4 kola
samo da se ovo vrijeme popravi, inace neš nigdje ako ostane ovako :D :D
2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 14 mar 2015, 12:03

Hrabro na Olimpic

Slavlje premijernog nastupa na svom preuređenom Gradskom stadionu u drugom kolu prošle jesenske sezone „pokvario“ je Olimpik koji je s(p)retno pobijedio Vitežane rezultatom 0 : 1. Sada, na gostovanje u Sarajevu momčad Viteza putuje hrabro, s ne malom dozom optimizma i s velikom željom „osvetiti se“ Olimpiku za jesensko pokvareno im slavlje u Vitezu.

“Nakon dobre igre i zaslužene pobjede protiv Čelika prije 14 dana oslobođeni smo velikog pritiska i imperativa „morati“. Istina, to ne znači da u Sarajevo putujemo bez izraženih ambicija. Naprotiv, idemo se boriti, dati sve od sebe i ostvariti dobar rezultat. Nedostajat će nam kapetan, Mladen Jurčević koji nas kapetanski vodi kroz svaku utakmicu, no uvjeren sam da će naš trener naći odgovarajuća rješenja. Optimizam, ne daj Bože, ne temeljim na eventualnim slabostima Olimpika jer je riječ o momčadi koja je, za bh nogometne prilike vrhunska momčad, nego na našoj kompaktnosti, snazi i izraženoj želji za povoljnim rezultatom. I uvjeren sam da ćemo ga i ostvariti“, kazao je iskusni Toni Pezo, koji je upravo s kapetanom Mladenom Jurčevićem (neće igrati zbog tri žuta kartona), najčvršća (obrambena) karika Mišine momčadi.

„Idemo na teško gostovanje ne gubeći nijednoga trenutka nadu da i kod snažnog Olimpika možemo napraviti dobar rezultat. Igrao je Olimpik u srijedu kup utakmicu sa Zvijezdom (1 : 1) u gostima na teškom terenu i sigurno su se „potrošili“ i kada je ta činjenica u pitanju mi smo, rekao bih, u nekoj maloj prednosti. Međutim, optimistične planove graditi na tom segmentu bilo bi potpuno pogrešno. Mi imamo dobru momčad iako za ovaj susret sigurno ne možemo računati na već od ranije ozlijeđenog Vladimira Brankovića, rekonvalescenta (gripa), Vedrana Vidovića i kartoniranog kapetana Mladena Jurčevića“, referirao je novinarima Miše, a na pitanje u kako i u kom će sastavu početi utakmicu protiv Olimpika dodaje: „ Zavisit će od terena, vremenskih prilika, od sastava Olimpika i zdravstvenog stanja u našoj momčadi. Vratio nam se Marko Basara nakon, činilo se, teške ozljede (rame) protiv Čelika i on će konkurirati za nastup, međutim po svemu sudeći neće utakmicu početi. Znači, na desnoj ofenzivnoj strani nema Vidovića i u početnoj postavi Basare. Međutim, imamo mi dobre zamjene, svi dečki vrijedno rade, trude se i zaslužuju minutažu, a i određene možebitne promjene u sustavu igre pomoći će nam da se što manje osjeti ne igranje Vidovića i Basare u startnoj postavi“, kazao je trener Viteza i najavio prvi nastup za Vitez mladog hajdukovca na posudbi u Vitezu, golmana Fabijana Tomić.

Iako Miše nije htio ni govoriti o momčadi koja će danas startati na Otoci, usuđujemo se najaviti mogućih prvih jedanaest: Tomić, Livaja, Pezo, Miloš, Pterović, Kapetan, Barišić, Hrkać, Jusufbašić, Smriko, Pinjuh.
TH 1950

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 17 mar 2015, 21:54

evo nama nase stare musterije i nova 3 boda.'ta ce siroki...

jugend
Kontakt:

Post Postao/la jugend » 18 mar 2015, 09:25

white1950 je napisao/la:evo nama nase stare musterije i nova 3 boda.'ta ce siroki...
Na trenutak mi bilo malo žao što ćemo im baš mi prvo mjesto uzeti i predati Sarajevu (ipak mi je draži Široki) ali ima Široki svoj Travnik , nek se sa njim liže...

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 18 mar 2015, 16:37

nek' se lizu s kim hoce ali u Vitezu ce morati dobro muda nategnut ako hoce do bodova!!!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 18 mar 2015, 20:48

Rekao bi covjek da u Vitezu Real ne moze dobit, a da Siroki dobija u gostima samo kad im puste :mrgreen:

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 18 mar 2015, 21:43

Može u Vitezu svako pobijediti ali NIKOME neće biti pušteno,o tome se radi gosp.signore! :nene:

GixUltras1947
Kontakt:

Post Postao/la GixUltras1947 » 19 mar 2015, 19:59

Vitez dobija 100% a Škripari su dobro došli kao i igrači ;)

jugend
Kontakt:

Post Postao/la jugend » 20 mar 2015, 10:31

Ajmo mala Barca lagana tika-taka , pa jedan gol na brzinu a drugi na frku. :crazy:

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 20 mar 2015, 13:52

Samo da kisa ne usere tokom noci.travnjak je extra,shto odgovara nasoj prepoznatljivoj igri "a la mala barca" :))

volimVITEZ

Post Postao/la volimVITEZ » 20 mar 2015, 16:39

Daily Mail piše kako su Barcelonini skauti posljednjih sedmica pratili ovogodišnjeg sjajnog fudbalera u dresu "malog" NK Viteza i da im je isti igrač jako privukao pažnju na sebe. Naime, radi se o viteskom nogometnom igracu Anti Hrkaću...

Barcelonini skauti su Hrkaća pratili u četiri posljednje utakmice u dresu Viteza.
Međutim, u Vitezu nemaju niti najmanju želju prodati Hrkaća, pa čak niti za ponudu od 1,5 miliona funti, a 22-godišnji veznjak vezan je ugovorno za "vitesku malu barcu" do 2018. godine.

Hrkač je duboko odan Vitezu i Anti Miši zbog vjere koje je pokazao u njegove sposobnosti i potpore u teškom razdoblju nakon loma noge prije tri mjeseca, a i viteski klub se u međuvremenu financijski stablizirao i nema potrebu prodavati najbolje igrače kao u nedavnoj prošlosti.

Hrkać ove sezone igra brilijantno i nosioc je Viteskih uspjeha. U Premierligi je u 13 utakmica upisao 8 golova i 4 asistencije.

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 20 mar 2015, 17:32

Hrkač: Nadam se našoj pobjedi, Široki će biti prvak

Nogometaši Viteza će sutra u okviru 18. kola BHT Premijer lige dočekati Široki Brijeg, a pred samu utakmicu razgovarali smo sa nogometašem koji je prošao školu nogometa ovog kluba.

"Ja sam Širokobriježanin, volim Široki, prošao sam sve selekcije u ovom klubu, a onda me je nogometni put, kroz posudbe, vodio u GOŠK iz Gabele i federalni prvoligaš Branitelja iz Mostara. Na žalost, zdravstveni problemi spriječili su moj povratak u matični klub, kažu, i ja se nadam, da nikada nije kasno, pa možda takva prilika mi se i ukaže?", kaže stasiti Ante Hrkač, koji je, preko austrijskih klubova, stigao u Vitez.

"Lijepo mi je u Vitezu, dobro sam primljen a i svjestan da još uvijek nisam dao ono što se od mene očekuje. Došao sam u Vitez nespreman pa su i moje prezentacije bile ispod mojih mogućnosti. Zimske pripreme sam maksimalno odradio, sada sam potpuno spreman, zdrav, nadam se odgovarajućoj minutaži i prilici pokazati što znam i što mogu i tako opravdati sve ono što trener Miše i navijači Viteza od mene očekuju", kazao je Hrkač, a trener Miše razgovor s novinarima završio riječima: "Njegove najbolje igre tek očekujemo".

Utakmica će sutra na Gradskom stadionu se odigrati sa početkom od 15:30 sati.

Ako se pogledaju odnosi izmedu uprava,mislim da je ovo hladno sutra 2. a oni nama negdje drugo bodove..nadam se ,da se varam :D
TH 1950

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.