hahaha, hvala drug. e ima nas starih metalaca od prije 15-ak godina koji se nebih požalili da dotična grupa nastupi.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Jeli ovo Sepultura gostuje u Travnikunedžad je napisao/la:![]()
![]()
salim se. Sretno u nastavku sezone
NK Travnik
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Travnik
Fino se Veziri pojacali za drugi dio sezone.Ocito da pusu neki novi vjetrovi na piroti
Evo novih igraca koji su potpisali.
Adriano Strack
[youtube][/youtube]
Marcos Nunes
[youtube][/youtube]
A ovaj treci Jamajcanin,slabo ima dodira sa internet svijetom
Ali evo dokaza koji potvrduje da je covjek aktivan fudbaler
[youtube][/youtube]
Uzevsi u obzir ko je sve prodefilovao kroz prvi tim Travnika,moze se reci da su ovi pojacanja.Ovaj Nunez mi izgleda namazan,ima kuveta.Sretno sa pojacanjima veziri

Evo novih igraca koji su potpisali.
Adriano Strack
[youtube][/youtube]
Marcos Nunes
[youtube][/youtube]
A ovaj treci Jamajcanin,slabo ima dodira sa internet svijetom

Ali evo dokaza koji potvrduje da je covjek aktivan fudbaler

[youtube][/youtube]
Uzevsi u obzir ko je sve prodefilovao kroz prvi tim Travnika,moze se reci da su ovi pojacanja.Ovaj Nunez mi izgleda namazan,ima kuveta.Sretno sa pojacanjima veziri

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Oplakah...

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Konacno neko da dovodi strance u nasoj ligi 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- invincible1921
- Kontakt:
Meksikanac vam je ekstra, ostajete garant medju prvima, Leotar i Radnik su vec izlapili.
Pozdrav
Pozdrav

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Da li ima neko da zeli da kupi grb ovaj iza uraden je u 3D-u od stiropora svi zainteresovani neka se javve na ppnedžad je napisao/la:
Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...
-
- Kontakt:
Zna li ko dali postaji neki online shop za NK Travnik zeli sebi uzeti jedan dres
-
- Kontakt:
Trenutno ne.
Gdje vam je legija "stranaca" u ekipi?TRAVNIK: Nurković, Terzić, Sadiković, Zelenbaba, Laštro, Ribić, Hasečić, Fazlagić, Dudić, Nuhić, Karić.Još su igrali: Fejzić, E. Varupa, N. Varupa, Seferović, Jusić, Helvida.

Jamajka,Brazil,Meksiko i ti fazoni=
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
-
- Kontakt:
Travnik ove godine ispada iz PL BiH..
VITEZ DO GROBAA !!
VITEZ DO GROBAA !!
ne pisi glupostiGixUltras1947 je napisao/la:Travnik ove godine ispada iz PL BiH..
VITEZ DO GROBAA !!

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
-
- Kontakt:
deBra sve znam al travnik je predzadnji.Podržavam Travnik !! Vidim došlo je novih igrača i stranih 2 ja msm .FanVitez je napisao/la:ne pisi glupostiGixUltras1947 je napisao/la:Travnik ove godine ispada iz PL BiH..
VITEZ DO GROBAA !!susjedi treba da ostanu u ligi!
Sve podrške Travniku.
Pozz od Vitezova

-
- Kontakt:
Msm da ostajemo,dosla je nova uprava,puno jakih pojacanja,i atmosfera u klubu je pretpostavljam veoma dobra,a mi bi trebali biti ponosni sto imamo dva kluba iz okolice u Premijer Ligi,sto rijetko ko ima.
Zato cemo i ispast jer vitez je u boljoj situaciji a i prijedor je doveo 8 igraca, mi ispadamo, jer se nemoze u 2 mjeseca ispravit ono sto je klub radio u proteklih nekoliko godina, a i ovi ssto su dosli pitanje je kakvi su samo su dva tri igraca poznata ovi ostali slavo sta, sve u svu vicemo bice zanimljiva borba za opstanakTravnikBoy je napisao/la:Msm da ostajemo,dosla je nova uprava,puno jakih pojacanja,i atmosfera u klubu je pretpostavljam veoma dobra,a mi bi trebali biti ponosni sto imamo dva kluba iz okolice u Premijer Ligi,sto rijetko ko ima.
Leotar i Radnik ispadaju, ostajete vi garant.
Nego nema veze koliko igraca ko dovede, vazno je da ekipa funkcionise kao bir. Eno vidite kako je Zvijezda se digla iz pepela, gubili jedno pet puta za redom, i kad ih je napustio Gacinovic i preuzeo mu asistent Huseinbasic, prekrsili sve zakone fizike i namlatili i nas i Sirokobrijezane i Celika i sviju i svakoga.
Stavite na prioritet pobjediti slabije ekipe, onaj Meksikanac vam dobro dodje na krilima, jos ako onaj crni Karic moze svezati pertle dadnete mu nekog asistenta i natrpate vezni red igracima, i opstanak vam je obezbijedjen nema dileme.
Nego nema veze koliko igraca ko dovede, vazno je da ekipa funkcionise kao bir. Eno vidite kako je Zvijezda se digla iz pepela, gubili jedno pet puta za redom, i kad ih je napustio Gacinovic i preuzeo mu asistent Huseinbasic, prekrsili sve zakone fizike i namlatili i nas i Sirokobrijezane i Celika i sviju i svakoga.
Stavite na prioritet pobjediti slabije ekipe, onaj Meksikanac vam dobro dodje na krilima, jos ako onaj crni Karic moze svezati pertle dadnete mu nekog asistenta i natrpate vezni red igracima, i opstanak vam je obezbijedjen nema dileme.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Koji si ti,da ne kažem već šta,ne valjaj gluposti.Koliko znam Zvijezda igra najkorektniji fudbal.Pa svi koji dolaze u Gradačac govore da je najlakse igrat u Gradačcu.Sve je posteno,ljudski od terena,sudija pa do navijača.Jarane,gdje ti zivis.Mokroguz je napisao/la:Leotar i Radnik ispadaju, ostajete vi garant.
Ma ja, rekoh ja da ste vi najkorumpirani, najgori u svemu.vatreni je napisao/la:Koji si ti,da ne kažem već šta,ne valjaj gluposti.Koliko znam Zvijezda igra najkorektniji fudbal.Pa svi koji dolaze u Gradačac govore da je najlakse igrat u Gradačcu.Sve je posteno,ljudski od terena,sudija pa do navijača.Jarane,gdje ti zivis.Mokroguz je napisao/la:Leotar i Radnik ispadaju, ostajete vi garant.

Protestujem sutra da ti politicari dadnu naocare.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
- Moderator
- Kontakt:
Eto sutra vam dolazimo 

kakav je trenutni rezultat na piroti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.