Depay strašan
Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Poprilično vam se ekipa sporo vraća nazad, jedna dijagonala čitavu ekipu poremeti i stvori šansu za protivnika.
Depay strašan
Depay strašan
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Moram reci da sam zadovoljan adnanom na poziciji desetke,jer se brzo oslobodi lopte i gura po strani,u prijamu je odmah izbacuje dok recimo mata 3 put digne glavu dok uputi loptu,a isto tako ado na ovoj poziciji ne petlja i ne gnjavi loptu kao na krilu,eto nisam mislio da cu ovo pisat jer sam ga pljuvao puno puta madjutim mislim da bi mu ova pozicija mogla dobro leci bar za nas sistem sa krilima a i brz je za kontre,vec zamisljam kad bi trcali kontru ,depaj,pedro i ado strasno!Sve u svemu nije lose,po meni se ovo dosta prije trebalo rijesit jer ovaj brige je poprilicno tanak,sreca pa fela zabi inace bi sad kritike velike bile zbog pobjede jedan razlike,a naravno ROONEEY sta reci tanko u vraziju mater,pritisak je na njemu sve veci ako sto prije neocepi belaj
Po ovome što je do sada pokazao ne zaslužuje da igra u prvom timu, samo što to niko neće ili ne želi da primijeti ... nepravda epskih razmjera će biti ako će on ovakav imati prednost nad Herrerom.AdnanRZ je napisao/la:Sto Swaistaiger ne igra u prvom timu,a nisam vidio ni veceras da je ulazio.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Po cemu?
Unio stabilnost, siguran pas, pokriva taj dio koji mu je namijenjen. Naravno da nece sada sprintati u duele jer se nedavno oporavio od teske povrede.
Bastian je beton igrac.
Naravno da Ander treba biti starter, ali isto tak Morgan te pomenuti.
Unio stabilnost, siguran pas, pokriva taj dio koji mu je namijenjen. Naravno da nece sada sprintati u duele jer se nedavno oporavio od teske povrede.
Bastian je beton igrac.
Naravno da Ander treba biti starter, ali isto tak Morgan te pomenuti.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Ja se nadam da se radi čisto o nedovoljnoj fizičkoj spremi u početku sezone ili posljedicima te povrede ... i najviše bih volio da se ispostavi da griješim sa ovim 'zamjerkama' na njegovu igru ... ali za mene je, PO OVOME ŠTO JE DO SADA POKAZAO, prespor i ne daje dovoljno kreativnosti koja se od njega na toj poziciji očekuje ukoliko prihvatimo da mu je partner u sredini terena Morgan koji je bolji u defanzivnim zadacima.Asteriks je napisao/la:Po cemu?
Bastian je beton igrac.
Mali je uzorak utakmica, ali ovo je do sada od njega je samo malo bolja verzija Toma Cleverlya u sredini terena. Zbog svega toga bih volio Herreru i prije njega i prije svih ostalih u veznom redu ... nevjerovtano je da najboljeg veznog igraca tulipan namjerava uništit ... i uspjet će na kraju.
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Bastian ce obavljati Carrickov zadatak, a to je sigurnost prema nazad te siguran pas naprijed i naravno cist prenos lopte. Mozda bude postavljen i mal ofanzivnije ali to je otp to. Morgan je velika radilica u oba pravca a Ander bi mogao biti taj kreativni dio.
Nesto ko sredina Juvea prosle sezone, Marchisio, Pirlo i Vidal.
Ali to su samo puste maste. Vjerovatno max dvojica od ove trojke ce igrati skupa.
Nesto ko sredina Juvea prosle sezone, Marchisio, Pirlo i Vidal.
Ali to su samo puste maste. Vjerovatno max dvojica od ove trojke ce igrati skupa.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 19 avg 2015, 01:36, ukupno mijenjano 2 puta.
Ovo je 9 ta utakmica bez gola za Rooneya. U pm
Zeljeznicar! 1921 !
od onakve bušilice do ovakvog običnog ekseraFormat je napisao/la:Ovo je 9 ta utakmica bez gola za Rooneya. U pm
al vratiće se naš Runjo
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Ma Rooney je meni uvijek bio vise za AMF.
Igraj iza napadaca i bombarduj povremeno.
Igraj iza napadaca i bombarduj povremeno.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Small i Blind u 3 utakmice - jedan go primljen. 2x liga 1x cl.
Bio sam skeptican sto se ovog tice ali eto.. Sve nam je pred ocima. Ito kao cinjenica da je rooney dosad uradio NISTA. Treba biti strpljiv s njim ali dovesti nekog za svaki slucaj
Bio sam skeptican sto se ovog tice ali eto.. Sve nam je pred ocima. Ito kao cinjenica da je rooney dosad uradio NISTA. Treba biti strpljiv s njim ali dovesti nekog za svaki slucaj
⭐
Al ona peta od sinoc pff, jos ne mogu prezaliti da ono ne ode u gol...
Ma ja, samo Bastian umjesto Carricka.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ocekivan sastav,Carrick je morao odmoriti,naravno tu ulazi Bastian kao sto je bilo i do sada..Mislim da ce na poluvremenu Bastijana sada zamjeniti Carrick..Mozda bi i Young trebao dobiti sansu u nastavku uz Chicarita,opasno nam trebaju golovi od nasih napadaca
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Malo po malo nam se ispunjavaju želje. Još Hererru čekamo ili Matu na ceneru i to je to. 
Btw, sviđa mi se pravo ovaj ritam utakmica. Šest utakmica u augustu već, što je odlično i za igrače zbog hvatanja meč-fitnesa.
Btw, sviđa mi se pravo ovaj ritam utakmica. Šest utakmica u augustu već, što je odlično i za igrače zbog hvatanja meč-fitnesa.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Jel cener Memphis il Mata 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
JanuzajDex je napisao/la:Jel cener Memphis il Mata
Dosta dobar ofanzivni dio ekipe Newcastlea, vidjet` cemo odbranu i Blinda danas.
Trebaju ovoj ekipi pojacanja stvarno, Januzaj ne moze ovdje igrati, kao ni Mata krilo te Blind stopera, fali i napadac ali da Rooney predje igrati ispod njega. Nadam se da ce Van Gaal pojacati ekipu do kraja, mora.
Trebaju ovoj ekipi pojacanja stvarno, Januzaj ne moze ovdje igrati, kao ni Mata krilo te Blind stopera, fali i napadac ali da Rooney predje igrati ispod njega. Nadam se da ce Van Gaal pojacati ekipu do kraja, mora.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- theboss_RD07
- Kontakt:
Postava prema sofascore-u:

Po meni odlicno, samo jos Januzaj<->Ander

Po meni odlicno, samo jos Januzaj<->Ander
⭐
Ma kakav Njukas, ovo se mora dobiti. Tek pravi testovi slijede: Swansea, Pool, Soton,...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.