Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
-
titi14oldschool
- Kontakt:
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Opet fucking kruzenje oko 16
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
dosadno igramo, bezidejno, ovako ne treba da igramo kada znamo da imamo u ekipi ogroman potencijal koji mozak na klupi ne zna koristiti
-
titi14oldschool
- Kontakt:
Ospina zatvorio ko Adi Adilovic
Monreal i Koscielny zagrlili onu sipku sa krosnjom na glavi dok Herrera nesmetano zabija.
E: Giroud umjesto da utrcava on ceka da mu Ozil doda da odradi dupli pas

E: Giroud umjesto da utrcava on ceka da mu Ozil doda da odradi dupli pas
Zadnja izmjena: VGS, dana/u 17 maj 2015, 17:34, ukupno mijenjano 1 put.
bravo wengeru, majmune na klupi
nismo sanse imali citavo vrijeme, citavo **** vrijeme sanse nemamo i oni laganica zabiju gol
gledaj dvojice na fellainiu
ova igra je žešći jad, dosadna, bezidejna i zbog retardiranog stvora na klupi gubimo trenutno
ybo majku united nas vodi i dominira trenutno, yebem i tebe wengeru i tvoju formaciju
to kladi treba crtati gdje treba uletit
nismo sanse imali citavo vrijeme, citavo **** vrijeme sanse nemamo i oni laganica zabiju gol
gledaj dvojice na fellainiu
ova igra je žešći jad, dosadna, bezidejna i zbog retardiranog stvora na klupi gubimo trenutno
ybo majku united nas vodi i dominira trenutno, yebem i tebe wengeru i tvoju formaciju
to kladi treba crtati gdje treba uletit
mata nas sam razvaljuje
bitno je da kod nas santi ala magician igra u prvih 11, a ramsey je krilni igrač poput alexisa,nismo imali jednu jedinu šansu u utakmici
a ona spodoba od Cazorle će igrati svih 90 minuta..preloša igra, pre pre loša
bitno je da kod nas santi ala magician igra u prvih 11, a ramsey je krilni igrač poput alexisa,nismo imali jednu jedinu šansu u utakmici
a ona spodoba od Cazorle će igrati svih 90 minuta..preloša igra, pre pre loša
- Schneiderlin
- Kontakt:
TRPAJ VOAJEROVU PRĆIJU,TRPAJ VOAJEROVU PRĆIJU
Što ne igra
zil ?
Da imamo normalnog napadaca taj Ozil bi u ovom poluvremenu imao jos jednu asistenciju zabiljezenu.
vadi cazorlu BOG ti pamet dao
vrati ramseya na sredinu i daj walcotta na krilo, glupane od trenera
4th place trophy nam se opet bliži, u EPLu smo smijurija majke mi, samo zbog onog mamlaza na klupi, briga me za prosle godine, tada je imao razlog neki da se izvuce zasto ne igramo dobro
danas nema tog razloga, jedni razlozi su njegova nesposobnost da sastavi momčad vrijednu arsenala i to što mu panjevi igraju u prvih 11
ne igra niko, jel to ozil mora uvijek da se vidi? chily? ili je čitava ekipa u stvari goli qrac koju predvodi mamlaz na klupi
CMF nam je Cazorla, yebeni cazorlaaaaaaaaa
a krilo ramiz..
pored toga, naš jedini napadač bi da igra jedan dodir sa Ozilom a ovaj mu mora crtati gdje da utrči
i onda neko tvrdi da se sa Giroudom može nešto osvojiti bitno, kada je napadač odličan on onakve šanse pretvara u šuteve ili golove a ne dešavaju mu se onakve šprdnje
taktika nam je, ooooooospinaaaaa do girouda koji ako spusti idemo neka kombinacija duplih pasova, ako ne onda manchester ide u kontru i sansa za njih
nijedan jedini šut, toliko
@rambo
da ima napadača vrijednog arsenala a ne kladurinu možda bi već imao asistenciju?
vrati ramseya na sredinu i daj walcotta na krilo, glupane od trenera
4th place trophy nam se opet bliži, u EPLu smo smijurija majke mi, samo zbog onog mamlaza na klupi, briga me za prosle godine, tada je imao razlog neki da se izvuce zasto ne igramo dobro
danas nema tog razloga, jedni razlozi su njegova nesposobnost da sastavi momčad vrijednu arsenala i to što mu panjevi igraju u prvih 11
ne igra niko, jel to ozil mora uvijek da se vidi? chily? ili je čitava ekipa u stvari goli qrac koju predvodi mamlaz na klupi
CMF nam je Cazorla, yebeni cazorlaaaaaaaaa
a krilo ramiz..
pored toga, naš jedini napadač bi da igra jedan dodir sa Ozilom a ovaj mu mora crtati gdje da utrči
i onda neko tvrdi da se sa Giroudom može nešto osvojiti bitno, kada je napadač odličan on onakve šanse pretvara u šuteve ili golove a ne dešavaju mu se onakve šprdnje
taktika nam je, ooooooospinaaaaa do girouda koji ako spusti idemo neka kombinacija duplih pasova, ako ne onda manchester ide u kontru i sansa za njih
nijedan jedini šut, toliko
@rambo
da ima napadača vrijednog arsenala a ne kladurinu možda bi već imao asistenciju?
A šta misliš da je nekako logično da šutaš kad si na ivici 16metara?
Meni je to logično,ne znam za vas
A.F.C. Bournemouth!
Ma realno ne igra ondje niko,vezni red nula bodova,.
Ako imas ocajan udarac i slobodnog napadaca kojem mozes stvoriti odlicnu sansu 1 na 1 sa golmanom onda nije logicno.
Očajno:

Očajno:

- Schneiderlin
- Kontakt:
0 - Arsenal have failed to have a single shot in the first-half of a PL game for the first time since November 2004 v Liverpool. Hushe
Sa 16 i ja mogu barem pogodit okvir
Čovjek se nije nadao da će biti neki pas,kao što to rekoše cijenjena gospoda koja rade prenos
Ander baca Santia i Koku po terenu,Ashley pravi djecu po strani a Turčin i Alexis ne igraju
Tako se ne može
Čovjek se nije nadao da će biti neki pas,kao što to rekoše cijenjena gospoda koja rade prenos
Ander baca Santia i Koku po terenu,Ashley pravi djecu po strani a Turčin i Alexis ne igraju
Tako se ne može
A.F.C. Bournemouth!
rambo16 je napisao/la:A šta misliš da je nekako logično da šutaš kad si na ivici 16metara?
tebi je logično da ti cazorla igra cmf-a
kako će ozil šutati kada čovjek već zna da treba poslati loptu za 100% bolju šansu
NEDO BOG DA JE OŠUTAO, ovdje bi se pisalo " trebo je dodati Giroudu sam je bio "
kriv je trener najviše zato što je doveo igrače koji nisu vrijedni Arsenala, ne mogu se ni igrači krivit ako ne znaju igrati lopte to je kriv trener odnosno mozak ekipe koji je budaletina prava
Ja nerealnog lika. Ozil nikad nije kriv, Cazorla je uvijek.
Slabo ovo izgleda. Kao da im se ne igra.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Greivis je napisao/la:Ja nerealnog lika. Ozil nikad nije kriv, Cazorla je uvijek.
cazorla se ne vidi a vi isto tako krivite ozila, ja govorim za onu situaciju sa giroudom sto nije ozilova krivica vec kladina
kad vec se sere po ozilu sta je cazorla uradio??
manchester kao barcelona naspram jadnog arsenala, jadnog
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 17 maj 2015, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 2 gosta.