AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
[youtube][/youtube]
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
22.3. ( Petak ) u 15h .. prijateljska utakmica sa Sionom. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Happy Birthday Grande Nesta 
- IlPrincipe
- Kontakt:
Gattuso im i trener i igrač i kapitenMaestro^^ je napisao/la:22.3. ( Petak ) u 15h .. prijateljska utakmica sa Sionom.
Veliki dokumentarac o Nesti
http://sulia.com/milanello/f/4441a131-6 ... 7410c0914/" onclick="window.open(this.href);return false;
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Navodno spremamo ponudu Boa + kesh za Pastorea..........
ja bi bio zadovoljan tim transferom...hvala KPB na svemu ali treba nam neko puno kreativniji od njega a Pastore to sigurno jeste i ubjedjen sam da bi opet proradio u italiji u kojoj se vec dokazao...Warrick je napisao/la:Navodno spremamo ponudu Boa + kesh za Pastorea..........
ja ne bi pristao na taj deal. msm nije ni pastore sto je nekada bio. utopio se u lose igre, a boa se vraca polako u staru formu. plus tu su negdje i po godinama ja mislim jos da doplacujemo.. nema ebene sanse, boa ostaje sa nama nadam se. drag mi je kao igrac pravo 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Mah sad vidjet cemo sta ce biti,mislim sad gotivo ne gotivio Princea,Pastore je bolji igrac od njega...mada bi bilo idealno dovicu Verattija ali tesko,teskooooo....
jbg poceo je ponovo dobro raditi. jos da se vrati u formu od prije 2 godine i to je to. ne vjerujem ni da bi pastore bio na onom nivou kojem je igrao u italiji.. jos kad vidim kako boa voli Milan jednostano se ne bi mogao sloziti sa tom odlukomWarrick je napisao/la:Mah sad vidjet cemo sta ce biti,mislim sad gotivo ne gotivio Princea,Pastore je bolji igrac od njega...mada bi bilo idealno dovicu Verattija ali tesko,teskooooo....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ja sam davno rekao i sad stojim iza toga ja Bou ne bi dao 1 za 1 za Pastorea a kamoli još neku nadoplatu. Vidjet ćemo silu prirode kada na ljeto dođe Saponaro a Boa zaigra na svojoj poziciji uz Montoliva to će biti beton sredina 
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
i ja cekam da boa napokon pocne igrati gdje mu je i mjesto.. i kada se vrati u formu bice jedan od najbolji_forzamilan_ je napisao/la:Ja sam davno rekao i sad stojim iza toga ja Bou ne bi dao 1 za 1 za Pastorea a kamoli još neku nadoplatu. Vidjet ćemo silu prirode kada na ljeto dođe Saponaro a Boa zaigra na svojoj poziciji uz Montoliva to će biti beton sredina
Odavno govorim da Boa treba igrati rasterećeno na RM, ili u krajnjem slučaju RW ako bude potrebe i Niang bude povrijeđen, ili gdje je neka baš bitna utakmica a ta pozicija je deficitarna. Polušpic nije, to se iz aviona vidi. A kretenoid Allegri je još umislio da bi Prince mogao igrati, pogodite - špica. 
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ne damo Boatenga, lik se trudi i voli ovaj klub, a u zadnje vrijeme igra sve bolje i bolje.
Cuj za Pastorea, sta je to taj lik bolji od Boatenga, a jos i para dat , nidje veze

Cuj za Pastorea, sta je to taj lik bolji od Boatenga, a jos i para dat , nidje veze
ma sve stoji to da voli klub, dokazao je to kad je istetovirao sebi 18-tu titulu na nogu, znaci vjecno ce je nositi na sebi...ali opet ljudi moji budimo realni Pastore je igrac koji nam treba i sigurno je korisniji i bolji od Princea...sigurno bi dobili sa njim ne bi izgubili....nesto kao trampa Pazzini - Cassano 
Ma ne bih ja dao Bou za 1000 Pastorea , nesto mi je srcu prirastao. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
tako je bilo i sa senatorima u ekipi pa smo na kraju bili primorana da sve od jednom promjenimo pa se to odrazilo na rezultate ...jednostavno more se gledati i druga straba medalje...daleko od toga sto nam je svima drag igrac, licno ga i ja gotivim...onaj gol sto je dao barceloni prosle sezone na san siru cu dugo pamtitiMaestro^^ je napisao/la:Ma ne bih ja dao Bou za 1000 Pastorea , nesto mi je srcu prirastao.
[youtube][/youtube]
- LegendKiller
- Kontakt:
Ja nisam za ovaj transfer. Kao prvo Pastore je klasicni prednji vezni, koji igra iza spiceva a mi to u ovoj sadašnjoj formaciji 4-3-3 nemamo. Jedinog veznog igraca koje zelim u milanu trenutno je Verati on bi nam legao ono baš i još mu dati broj 8. Također mislim da Milan on iduce sezone mora promijeniti formaciju, jer ovo 4-3-3 ne ide nikako, to je berluskonijev izum e pa ako tata želi da igramo ovu formaciju neka fino kupi xavia i iniestu i nece biti problema. Milan se u iducejoj sezoni mora vratiti staroj dobroj formaciji 4-1-2-1-2 zvana baklava ili dijamant. Prije toga dovesti Veratija koji bi igrao CDM, lijevo Montolivo, desno Boa, CAM Saponara i u špicu ElS i Balo, zamjena Pazini i Niang, mislim da bi ovo dobro funkcionisalo, imali bi jak vezni red i def. i ofanzivno. Ili da igramo 4-5-1 uz veratija i montoliva kao def.vezne ispred njih Saponara ili Boa, lijevo ElS, desno Baloteli i u špicu Pazini.
Uglavnom kako god mora se mijenjati ovo sa 4-3-3 ne fercera sa ovim igracima.
Uglavnom kako god mora se mijenjati ovo sa 4-3-3 ne fercera sa ovim igracima.
Emanuelson:" U Fulham sam otišao zbog Allegrija, vratit ću se sa pozajmice čim bude smjena trenera, on je čovjek koji u glavi ima određene igrače, ostalim ne da priliku. Otišao sam zbog njega, kao i Pato, Pirlo , a po svoj prilici i Robinho je na izlaznim vratima."

Kad smo kod toga,navodno je Roma zaiteresirana za usluge Maxa Alllegri-a i spremni su da ponude platu od 2.5 miliona € po sezoni.Spekulacija je da je Roberto Donadoni prvi kandidat za trenersko mjesto u Milanu.
Opasna utrka izmedju nas i Intera za potpis Aleksandra Dragovića.
Dede je ponovo meta,Vasco se predomislja.
Kad smo kod toga,navodno je Roma zaiteresirana za usluge Maxa Alllegri-a i spremni su da ponude platu od 2.5 miliona € po sezoni.Spekulacija je da je Roberto Donadoni prvi kandidat za trenersko mjesto u Milanu.
Opasna utrka izmedju nas i Intera za potpis Aleksandra Dragovića.
Dede je ponovo meta,Vasco se predomislja.
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.