FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
49%
Prolazak u Play off
38
22%
Grupnu fazu
51
29%

Ukupno glasova: 176

boki86
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la boki86 » 11 maj 2025, 16:46

Maroon1946 je napisao/la:
11 maj 2025, 14:17
Ja ne mogu da vjerujem da ljudi više vjeruju klubu nego sopstvenim očima, svašta...
Klub postoji evo hvala Bogu haman 80 godina, kroz sta se sve proslo, jos smo tu. Ljudi i navijaci dolaze, prolaxeze, zive, umiru ali klub ostaje. Stvar prirode. Mnoge je klub nadzivio i nadzivjece. Ako moramo birati izmedju kluba ili grupe, ko da se prije ugasi, radije bi da se grupa ugasi :bih:

OzmoodPinglewood
Kontakt:

Post Postao/la OzmoodPinglewood » 11 maj 2025, 16:48

UltraSa46 je napisao/la:
11 maj 2025, 16:40
Sve i da se nastimalo ovo saopstenje hordi je katastrofa…jedino sto smo s njim dobili je:

1) oblaceno ime kluba (ispali smo gori lopovi od borca i zrinjskog a to je bas tesko postici)
2) podijele medju navijacima
3) katastrofalna astmosfera unutar kluba gdje ti je pod znakom pitanja i ostanak zekica u klubu
4) davanje sanse lesinarima kluba koji jedva cekaju ovakve situacije da pojacaju djelovanje

Na hajr
100%
SARAJEVO SIAMO NOI

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 11 maj 2025, 16:48

boki86 je napisao/la:
11 maj 2025, 16:46
Ja ne mogu da vjerujem da ljudi više vjeruju klubu nego sopstvenim očima, svašta...
Klub postoji evo hvala Bogu haman 80 godina, kroz sta se sve proslo, jos smo tu. Ljudi i navijaci dolaze, prolaxeze, zive, umiru ali klub ostaje. Stvar prirode. Mnoge je klub nadzivio i nadzivjece. Ako moramo birati izmedju kluba ili grupe, ko da se prije ugasi, radije bi da se grupa ugasi :bih:
Ako već biram da li da vjerujem grupi ili Trbiću i Ibrakoviću uvijek biram grupu.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

bibula
Kontakt:

Post Postao/la bibula » 11 maj 2025, 16:48

Ima li kakav dokaz? Bilo sta?

Yokohama
Kontakt:

Post Postao/la Yokohama » 11 maj 2025, 16:49

MaroonBjelave je napisao/la:
11 maj 2025, 16:42
Malo nevezano za temu, šta kažete na tajming utakmice Barca-Real?
TV prava
Para vrti gdje burgija neće.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 11 maj 2025, 16:51

James1987 je napisao/la:
11 maj 2025, 16:48
boki86 je napisao/la:
Ako već biram da li da vjerujem grupi ili Trbiću i Ibrakoviću uvijek biram grupu.
Nisi skontao, procitaj opet, trbic, ibrakovic ja i ti cemo proci koji i hiljade prije nas, klub ostaje

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 11 maj 2025, 16:53

bibula je napisao/la:
Ima li kakav dokaz? Bilo sta?
Ima tiket na cenera uplatio neko 😂😂😂

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 maj 2025, 16:53

nokee je napisao/la:
11 maj 2025, 16:44
mma_hz je napisao/la:
11 maj 2025, 16:24
Shategabri je napisao/la:
11 maj 2025, 16:20

Pa reci, šta si vidio?
Vidjeo sam sam je pristup igrača nebo i zemlja.
Vidjeo sam da neće niko da osuta nego se dodaju i na kraju šansu Unusicu ili Kapetanu koji je nabiju pod oblake al bas svaku.Kad kod smo bili u prilici kontru da odigramo usporavalo se i vraćalo nazad Rockovu.Sve se to vidjelo
Pa sve se to vidjelo na još bar 5 naših utakmica ove sezone. Bare bare ti je utakmica sa Slobodom, cak i veca letargija je bila. Al nije valjda bilo moguće tada namjestiti kad je Slo vec ispala. Pa eto uze bod. Ma smiješne optužbe.
Leotar zeljana je primjer kkad se namješta utakmica. Ono sinoc je daleko od namještanja.
Protiv Slobode je sjevalo oko gola ,imao si more šansi.
Sinoć kad trebaš krenuti naprijed u 90 toj stoperi se dodaju sa Rockovom.Kad treba duga lopta u prazan prostor opet ništa.VEZE NEMAM SA HORDAMA I ZAŠTO SU TO PODRŽAVALE PA ONDA SAOPSTENJE NAPISALI.Kontam da možda imaju nešto opipljivije jer ne kontam nije kažete bila podrška poslije tekme.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 11 maj 2025, 16:56

Borac,Zrinjski,prosle godine Zeljo i opstanak,sve sudijske bilo na nasu stetu,na sve strane smo osteceni krv smo malte ne prosuli da dodjemo do finala,jos gore preko saveza smo se pofajtali sami smo protiv svih bili,i znamo.svi da smo bili najcisci najvise osteceni,ali isto tako trn u oku svima preko saveza jer smo.otprilike udarili gdje nismo smjeli,nazalost sve mi ovo mirise na izdaju nasih navijaca,jer su placeni masno za ovu objavu od Vice i ostalih,jer smo smetali svima,ja vam garantujem da se ne znam sta desilo pravi navijac nebi ovako oblatio ime svog kluba,ovo nazalost nisu objavili navijaci nego placeni narkomani,ljudi ko god se u zivotu uaprotivio mafiji,lazovima,lopovima on je platio glavom,nazalost nasi su krenuli da se bore protiv prave mafije,ove horde dobro preiapitati zasto zbog cega,da oblate svoj klub
Samo Sarajevo

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 11 maj 2025, 16:57

Dobro onda sačekajmo obrazloženje grupe, informacije a ne “znamo šta se radi” pa kad napišu fino šta se radi, ko radi, kako , zašto se podrzavaju igrači a uprave tjeraju a mi namještali utakmice kao klub onda ćemo zauzimat stranu. Jel i to pošteno, mislim valjda napišu nešto vise od 5 rečenica , preozbiljna je stvar u pitanju. Mislim da svi skupa zaslužujemo takvo saopstenje.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 11 maj 2025, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 11 maj 2025, 16:57

kanarinac je napisao/la:
11 maj 2025, 16:56
Borac,Zrinjski,prosle godine Zeljo i opstanak,sve sudijske bilo na nasu stetu,na sve strane smo osteceni krv smo malte ne prosuli da dodjemo do finala,jos gore preko saveza smo se pofajtali sami smo protiv svih bili,i znamo.svi da smo bili najcisci najvise osteceni,ali isto tako trn u oku svima preko saveza jer smo.otprilike udarili gdje nismo smjeli,nazalost sve mi ovo mirise na izdaju nasih navijaca,jer su placeni masno za ovu objavu od Vice i ostalih,jer smo smetali svima,ja vam garantujem da se ne znam sta desilo pravi navijac nebi ovako oblatio ime svog kluba,ovo nazalost nisu objavili navijaci nego placeni narkomani,ljudi ko god se u zivotu uaprotivio mafiji,lazovima,lopovima on je platio glavom,nazalost nasi su krenuli da se bore protiv prave mafije,ove horde dobro preiapitati zasto zbog cega,da oblate svoj klub
Pored svega sto smo zadnjih sezona prolazili na kraju mi ispadosmo najgori

Hvala horde :ljepota: :ljepota:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 11 maj 2025, 16:58

boki86 je napisao/la:
11 maj 2025, 16:51
James1987 je napisao/la:
boki86 je napisao/la:

Nisi skontao, procitaj opet, trbic, ibrakovic ja i ti cemo proci koji i hiljade prije nas, klub ostaje
Niko nikada nije klubu zabio nož u leđa kao što su sada uradile Horde, možeš biti protiv nekog u klubu ali oni su stavili mrlju na klub. Ne znam šta se desilo kasnije, juče su na kraju utakmice dali podršku. Ko je šta skontao kod svoje kuće, zo treba dobro istražiti i javno objaviti i krivično goniti.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 11 maj 2025, 17:01

jurisicduska je napisao/la:
11 maj 2025, 16:57
Dobro onda sačekajmo obrazloženje grupe, informacije a ne “znamo šta se radi” pa kad napišu fino šta se radi, ko radi, kako , zašto se podrzavaju igrači a uprave tjeraju a mi namještali utakmice kao klub onda ćemo zauzimat stranu. Jel i to pošteno, mislim valjda napišu nešto vise od 5 rečenica , preozbiljna je stvar u pitanju. Mislim da svi skupa zaslužujemo takvo saopstenje.
Slažem se :thumbup:
Ne mogu stati u odbranu ijedne strane.
Jednostavno, sačekati da vidimo šta će se dalje dešavati.
Mislim da bi bilo za očekivati neke dokaze?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 11 maj 2025, 17:01

Činjenica je da se sinoć igralo pod ručnom. Da li se namjestilo ili odmaralo igrače, jedino je to pitanje. Meni lično, svejedno, sve i da se nije namjestilo, ne možeš sebi dozvoliti da tako olako shvatiš utakmicu protiv najvećih dušmana u državi, protiv kluba čiji navijači pjevaju "javi se" momku koji je pred utakmicu Sarajeva ispred njihovog stadiona izgubio život. Pogotovo kad si svjestan da su na rubu kanala i da imaš priliku kakvu nisi nikad imao, a to je da ih gurneš još dublje nego su u tom trenutku bili.

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 11 maj 2025, 17:02

Nikad nista nece biti isto. Imat cemo 2 frakcije na stadionu a mozda ce sad i bojkotovati (nista novo) . Jedino javno da izadju na sta su mislili i da klubu se fino izvinu

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 11 maj 2025, 17:03

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
11 maj 2025, 17:01
Slažem se :thumbup:
Ne mogu stati u odbranu ijedne strane.
Jednostavno, sačekati da vidimo šta će se dalje dešavati.
Mislim da bi bilo za očekivati neke dokaze?
Ne bi me čudilo da nesto ne izmisle samo da bi bili "upravu"

Skontali su i oni da su pogrijesili

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 maj 2025, 17:06

A šta ako fkt Horde znaju nešto i izadju javno s tim?
Šta ako je u tome učestvovao sami vrh’?
Svi bi mi govorili da se to trebalo rješiti interno a ne izlaziti javno sa imenima i dokazima za dobrobit kluba?
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 11 maj 2025, 17:06

Neće nikad niko, jer bilo ko da javno napiše neko ime i optuži za nešto takvo bi se uvukao u sudski proces protiv te osobe a vjerovatno autor onog jučerašnjeg teksta je tek jutros bio svjestan toga.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

NeSamSafetee
Kontakt:

Post Postao/la NeSamSafetee » 11 maj 2025, 17:07

mma_hz je napisao/la:
11 maj 2025, 17:06
A šta ako fkt Horde znaju nešto i izadju javno s tim?
Šta ako je u tome učestvovao sami vrh’?
Svi bi mi govorili da se to trebalo rješiti interno a ne izlaziti javno sa imenima i dokazima za dobrobit kluba?
Dok ne izađu sa dokazima i dok ne objave saopštenje duže od 10 rečenica nemamo šta tu pričati.

benko1946
Kontakt:

Post Postao/la benko1946 » 11 maj 2025, 17:09

mma_hz je napisao/la:
11 maj 2025, 16:53
nokee je napisao/la:
11 maj 2025, 16:44
mma_hz je napisao/la:
11 maj 2025, 16:24

Vidjeo sam sam je pristup igrača nebo i zemlja.
Vidjeo sam da neće niko da osuta nego se dodaju i na kraju šansu Unusicu ili Kapetanu koji je nabiju pod oblake al bas svaku.Kad kod smo bili u prilici kontru da odigramo usporavalo se i vraćalo nazad Rockovu.Sve se to vidjelo
Pa sve se to vidjelo na još bar 5 naših utakmica ove sezone. Bare bare ti je utakmica sa Slobodom, cak i veca letargija je bila. Al nije valjda bilo moguće tada namjestiti kad je Slo vec ispala. Pa eto uze bod. Ma smiješne optužbe.
Leotar zeljana je primjer kkad se namješta utakmica. Ono sinoc je daleko od namještanja.
Protiv Slobode je sjevalo oko gola ,imao si more šansi.
Sinoć kad trebaš krenuti naprijed u 90 toj stoperi se dodaju sa Rockovom.Kad treba duga lopta u prazan prostor opet ništa.VEZE NEMAM SA HORDAMA I ZAŠTO SU TO PODRŽAVALE PA ONDA SAOPSTENJE NAPISALI.Kontam da možda imaju nešto opipljivije jer ne kontam nije kažete bila podrška poslije tekme.
Ali evo brate samo mi ovo odgovori, da li ti tvrdis da su namjerno Guli i Turkes fulali one prilike?

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Dave, Fouzi1, Google Adsense [Bot], keli, laki23, Noke995, rimljanin90, Varijantas8 i 94 gosta.