Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Halo Hercegovac gdje ces na Krajinu? 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Mirza trenutno pakuje kofere za put u Wisconsin, ako ih vec nije spakovao. 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Tako je, i kapiten mu je objasnio kako se treba ponasati.....zemljo otvori sezgembo89 je napisao/la:upotpunosti razumijem Teletovica hem je igrao sa invalidima hem je trener tanak ko baslija i onda vidis kraj sebe jednog 17godisnjaka koji se qrci,a ustvari je jos uvijek niko i nista..Mirza je rasturo u Caja Laboral,a Musa jos igra za Cedevitu i talenat je ali nije njegovo da on sa 17g ulazi u duele sa protivnickim igracima da se nesto busa u prsa sa publikom itd..
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Hajde ne pravite od muhe medvjeda. Krivi su i jedan i drugi, puno je frustracija bilo veceras.BijelaCokolada je napisao/la:Bravo za tebe ako si ovo uspio da poistovjetis sa psovanjem majke 17-godisnjaku pred 5.000 ljudi.calcio je napisao/la:
pa cemu onda hajka na naseg kapitena ako je naruzio ili opsovao nekome?
Bio bi dobar politicar ako vec nisi.
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Tako je.Trebao je zovnuti Karaseva i zajedno sa njim prebiti Musu.Ko je on da prica sa protivnickim igracima.Sarmelino je napisao/la:zgembo89 je napisao/la:upotpunosti razumijem Teletovica hem je igrao sa invalidima hem je trener tanak ko baslija i onda vidis kraj sebe jednog 17godisnjaka koji se qrci,a ustvari je jos uvijek niko i nista..Mirza je rasturo u Caja Laboral,a Musa jos igra za Cedevitu i talenat je ali nije njegovo da on sa 17g ulazi u duele sa protivnickim igracima da se nesto busa u prsa sa publikom itd..![]()
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
upravu je mirza , pa mirza je igrao za repku kad ga je bajramovic na klupu stavljao a niko nije znao zbog cega ... tako i ovaj smrad pokusavao akcije bez mirze da pravi ....shalabajzer je napisao/la:Pa crta akciju Mula i govori Minja na jednu stranu, a Musa na drugu. I govori hajde da radimo dvije kretnje. Nastavlja pričati i govori igramo na Minju akciju. Tada Mirza ironično govori na Minju i smije se. To sam primjetio. Sutra vratim na tv-u tekmu da vidim jesam li dobro vidio.
Mislim da je to taj TO
- Goalgetter
- Kontakt:
zgembo89 je napisao/la:upotpunosti razumijem Teletovica hem je igrao sa invalidima hem je trener tanak ko baslija i onda vidis kraj sebe jednog 17godisnjaka koji se qrci,a ustvari je jos uvijek niko i nista..Mirza je rasturo u Caja Laboral,a Musa jos igra za Cedevitu i talenat je ali nije njegovo da on sa 17g ulazi u duele sa protivnickim igracima da se nesto busa u prsa sa publikom itd..
Nemogu da spavam syebase me veceras.

U Gordića faca "Koji k. ovo meni treba"
U Kikana "Nemojte ljudi, izgibosmo"
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 14 mar 2020, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ovaj što mu je bitno samo provethemwrong, naš isfrustrirani kabadahija hercegovac, nezreli musa, na klupi pola čovjek pola izdajica bez ozbiljnog angažmana prije reprezentacije - dobitna kombinacija.
Samo naprijed Saraj'vo!
- JohnCleese
- Kontakt:
Minja hladan k'o spricer. Sta je on samo ovakvih u kafani razdvojioSGD53 je napisao/la:
U Gordića faca "Koji k. ovo meni treba"
U Kikana "Nemojte ljudi, izgibosmo"
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Bolje gubit sa normalnom ekipom nego se molit bogu za neke kombinacije za prolazak sa ovakvom ekipom
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Jedu vas vazda HercegovciElCartel11 je napisao/la:Halo Hercegovac gdje ces na Krajinu?
lezVe do bagro
Bizi u qurac jbt ledwobly92 je napisao/la:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Tvoje misljenje i to je OK ... ja se nikad u sportu vezano za BiH reprezentaciju nisam osjecao onako kao protiv Litvanije na EB , ne znam tacno koji je to osjecaj ali samo sam ga tada dozivioJohnCleese je napisao/la:Druze, za mene, za svakog Bosanca i Hercegovca kome je grb reprezentacije sa prednje strane svetiji nego ime pozadi, puno je bitnije to prvo i za sada jedino zlato sa prvenstva do 16 godina taman da za to zlato znamo samo mi i Litvanci kao sto kazes, nego bilo kakva partija jednog pojedinca ( citaj Teletovic protiv Litve) u nekoj utakmici ili vise takvih utakmica u kojima bi precesto gubili,a i kada bi pobjedjivali opet bi ispadali sa prvenstava medju prvima, tj pobjede bi bile pirove.Pistol je napisao/la:wobly92 je napisao/la: Sa druge strane dizete Musu kao da je James licno , osvojio je to prvensto (za koje osim nas i nekoliko Litvanaca nikog na svijetu nije briga) i sta sad ....
Daj molim te , hajde mi reci 2 osvajaca Europskih prvenstava u kosarci do 16 godina prije nas ... ako ih znas bez googla evo ja kazem da sam glupan (ali obojica znamo da ne znas ni finaliste niti da si ikada prije ili poslije naseg osvajanja pogledao neku utakmicu mladih reprezentacija - osim BiH)
Ma ja ljut na sve, moždA bi da bude i trener i igrač, najbolje da sve fukncije sam obnaša... Moj Mulaomeroviću da imaš muda poslao bi ga u svlačionicu odmah a ne psovao ko kočijašš...shalabajzer je napisao/la:Pa crta akciju Mula i govori Minja na jednu stranu, a Musa na drugu. I govori hajde da radimo dvije kretnje. Nastavlja pričati i govori igramo na Minju akciju. Tada Mirza ironično govori na Minju i smije se. To sam primjetio. Sutra vratim na tv-u tekmu da vidim jesam li dobro vidio.
Mislim da je to taj TO
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
edinjo-bih
- Kontakt:
1. mislim da su obadvojica krivi, naravno teletovic vise jer je stariji (tj. recimo pametniji)
2. to da mirza nije nikad prije pravio probleme nije tacno, otisao je sa priprema kada je neno bio selektor
3. i on se je zakacio sa lebronom tj nba igracimom i zato i musa ima pravo da njemu pridje i nesto kaze
Uglavom, nadam se da ce obojica doci pameti i pokazati da si prvo karakteri a drugo patriote i da ce aBd obojica dati 120% protiv svedske
2. to da mirza nije nikad prije pravio probleme nije tacno, otisao je sa priprema kada je neno bio selektor
3. i on se je zakacio sa lebronom tj nba igracimom i zato i musa ima pravo da njemu pridje i nesto kaze
Uglavom, nadam se da ce obojica doci pameti i pokazati da si prvo karakteri a drugo patriote i da ce aBd obojica dati 120% protiv svedske
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Bravo, objektivan i realna komentar. Podrzavam ovakvo racionalno sagledavanje stvari .Rimes87 je napisao/la:U sustini je se desila sl. situacija. Mirza je u afektu krenuo na Musu iznerviran njegovim ponasanjem. Rastavljeni su. Musa se ponasao kabadahijski i mogao je dobiti jos vise od onogo lakta koji je mu spremio Rus, ne znam koji je tacno, stvarno, od ludila nisam ni vidio. Ni jedan, a ni drugi potez nisu za opravdanja. Zavrsena prica. Ne smije, ponavljam, ne smije se Musa onako ponasati. Ako nastavi sa ovakvim stvarima moze zaboraviti na dobru karijeru. Nije se smio ni Mirza onako ponijeti, trebao ga je odvuci na stranu i polako mu objasniti kako stoje stvari. Obojica su bili usijane glave. Ali, to smo mi, Bosanci. Meni je najgore od svega sto smo izgubili, a i za Mirzom, a i Musom me boli ona stvar sto je juznije od duse. Ima da igraju, a ne da smatraju da je cijela repka njihova. Ni Juka nije nista bolje se ponio pred kraj utakmice.
Sent from my D6603 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.