jurisicduska je napisao/la: ↑18 apr 2025, 20:55
Argentina je napisao/la: ↑18 apr 2025, 20:19
jurisicduska je napisao/la: ↑18 apr 2025, 19:41
Nije tu ništa novo tako je već 15 godina. Samo nećete da prihvatite.
Isključivo se piše jer računovođe i njegova dva tri sljedbenika pišu gluposti pa da vas se postavi gdje vam je mjesto. A da nije tog nikad vas niko ne bi spomenuo.
Stojim iza toga da će prije Sloga osvojit trofej nego vi i možemo se kladiti bicemo u životu. Mada nemam dobra iskustva s opkladama nisu mi se neke isplatile, nestali ljudi.
Sta tacno ja necu da prihvatim? Spominjes kao nesta, a ne znam sta.
Sloga i trofej, jesi li realan ali iskreno?
Realan sam. Tvrdim da je Sloga bolje uređen klub sa vise finansijskih mogućnosti u budućnosti nego vi. Neće mislim ni Sloga osvojiti ali tvrdim da imaju vise šanse. Ove godine bi bili 4. da su htjeli.
Evo dogovor ja neću o vama ništa pisati a pozivam i ostale forumaše da se pridruže sem komentarisati utakmice sto je normalno. Da vidis da nemam nikakav problem s tim.
Tvrdis stvari kao da si revizorska kuca i konsultant klubova i znas sve zivo, da se razumijemo, vlasnici klubova u vecim ligama, ali i u sportovima kao sto su sah&tenis sa par ljudi ne mogu tvrditi stvari koje ti tvrdis, a to je uredjenost i finansije. To bi znacilo da ti znas svaki detalj od racuna vode do plate cistacice, malo realnosti i ozbiljnosti ne bi bilo lose.
Ti imas isti problem, kao i par bolida sto za Zelju navijaju uz vecinu Pitara, da vise volis komentarisati svog rivala i da ti je vazniji neuspjeh rivala, nego uspjeh svog tima. Nema tu razlike izmedju tebe i par Zeljovaca koji to rade, namjerno navodim i ljude koji navijaju za isti klub, jer necu da budem debil kao neki da branim nesto ato se ne treba braniti. Realnost i objektivnost je prebitna stvar za sve.
Pozivas da ces ti prwstati, ako neko prestane sa komentarima. Sta ces ti raditi, to je tvoja stvar. Pozivas se "ako oni", pa covjece dragi je li radis nesto radi sebe ili radi drugih?
I na kraju, tvoja izjava "ove godine bi bili 4ti da su htjeli", inace se u Evropu ide ako hoces ili neces, a eto oni su odlucili da nece i da ih ne interesuje promocija igraca, zarada od UEFAe itd, ovo je vrhunac komentara, ovo je za nadrealista komentar
Shvati kako hoces, ali ti si totalno nerelevantan nakon svih napisanih gluposti i na nivou su vecine ovog foruma kojima je IQ kao broj patika.