Kako god ti kažeš. Živ zdrav bio. Uživaj. I ako hoćeš opkladu može ako nećeš nema veze.Argentina je napisao/la: ↑18 apr 2025, 23:03Tvrdis stvari kao da si revizorska kuca i konsultant klubova i znas sve zivo, da se razumijemo, vlasnici klubova u vecim ligama, ali i u sportovima kao sto su sah&tenis sa par ljudi ne mogu tvrditi stvari koje ti tvrdis, a to je uredjenost i finansije. To bi znacilo da ti znas svaki detalj od racuna vode do plate cistacice, malo realnosti i ozbiljnosti ne bi bilo lose.jurisicduska je napisao/la: ↑18 apr 2025, 20:55Realan sam. Tvrdim da je Sloga bolje uređen klub sa vise finansijskih mogućnosti u budućnosti nego vi. Neće mislim ni Sloga osvojiti ali tvrdim da imaju vise šanse. Ove godine bi bili 4. da su htjeli.
Evo dogovor ja neću o vama ništa pisati a pozivam i ostale forumaše da se pridruže sem komentarisati utakmice sto je normalno. Da vidis da nemam nikakav problem s tim.
Ti imas isti problem, kao i par bolida sto za Zelju navijaju uz vecinu Pitara, da vise volis komentarisati svog rivala i da ti je vazniji neuspjeh rivala, nego uspjeh svog tima. Nema tu razlike izmedju tebe i par Zeljovaca koji to rade, namjerno navodim i ljude koji navijaju za isti klub, jer necu da budem debil kao neki da branim nesto ato se ne treba braniti. Realnost i objektivnost je prebitna stvar za sve.
Pozivas da ces ti prwstati, ako neko prestane sa komentarima. Sta ces ti raditi, to je tvoja stvar. Pozivas se "ako oni", pa covjece dragi je li radis nesto radi sebe ili radi drugih?
I na kraju, tvoja izjava "ove godine bi bili 4ti da su htjeli", inace se u Evropu ide ako hoces ili neces, a eto oni su odlucili da nece i da ih ne interesuje promocija igraca, zarada od UEFAe itd, ovo je vrhunac komentara, ovo je za nadrealista komentar![]()
Shvati kako hoces, ali ti si totalno nerelevantan nakon svih napisanih gluposti i na nivou su vecine ovog foruma kojima je IQ kao broj patika.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Taj stav bio nekad sad bi dao guzova za kupVirtu4l je napisao/la: ↑18 apr 2025, 22:09FKSDoGroba je napisao/la: ↑18 apr 2025, 19:31Guzice bi oni dali za tu "ligu šampiona", ovako se pojede ziv![]()
Moj stav o kup takmičenju je veoma jasan već godinama. Na tu temu sam rekao sve što sam imao još 2017. godine.
Ima još mnogo postova na tu temu. Nas je kup koštao nekoliko titula, kad se u srijedu igra sa najjačim sastavom pa se onda u subotu kiksa u prvenstvu. 2017. godine smo zbog kupa izgubili titulu.
E sad, naravno da bi nama ovih posljednjih godina kup bio odličan jer ne možemo prismrditi tituli i ne gubimo ništa u prvenstvu ako u srijedu igramo sa najjačim sastavom, ali meni lično kup ima malo veću vrijednost od Hasetovog turnira.
Kup bi bio odličan, naravno, kako sam i napisao u posljednjoj rečenici, ali apsolutno nebitno takmičenje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prosli finansijski izvjestaj Zeljo bio u plusu 1.800 000 KM,
ovaj izvjesta u minusu 1.800 000 KM, znaci sad su na pozitivnoj nuli, kako su i predvidjeli forumski strucnjaaci...

-
- Kontakt:
Znaci sezona 2025/26 stabilizacija (15. po redu)
Nova uprava
Vraćaju dugove starih uprava
Déjà vu
Ali šta se sekirate od rata ste bar 90% puta bili u plusu morate jednom i u minusu biti.
2022 plus oko 100k
2023 plus 1.5 M
Malo fali do 0. Da reprogrami ulaze u gubitak poslovali bi 10 miliona u minusu.
Nova uprava
Vraćaju dugove starih uprava
Déjà vu
Ali šta se sekirate od rata ste bar 90% puta bili u plusu morate jednom i u minusu biti.
2022 plus oko 100k
2023 plus 1.5 M
Malo fali do 0. Da reprogrami ulaze u gubitak poslovali bi 10 miliona u minusu.
-
- Kontakt:
Ljudi su prosle godine otpis kamata knjizili kao prihod, o cemu se prica. Dangubic ima vecu platu od 90% ekipe Sarajeva.
Boga mi je dobro u Zelji igrati, imas najvece plate u drzavi,nemas nikakav pritisak da osvojis nesto, uspjeh je ako eliminises Krusevo i Vares u Kupu...
Ljudi sav prihod ulupali u plate
Zestok komfor je u nasem Zelji, vodu, struju, smece, to ce drzava, penzioneri, djeca bez roditelja placati...

I onaj Coric ima obraza da kaze "tezak je Zeljin dres", koliko vidimo iz prilozenog, ni sekunde nije tezak...

Ljudi sav prihod ulupali u plate

Zestok komfor je u nasem Zelji, vodu, struju, smece, to ce drzava, penzioneri, djeca bez roditelja placati...

I onaj Coric ima obraza da kaze "tezak je Zeljin dres", koliko vidimo iz prilozenog, ni sekunde nije tezak...

-
- Kontakt:
Hahahahaahhahaah bravo dijasporac.
Cuj kup nebitno takmičenje.
Ma brate u pravu si,igra se onako radi reda.
Cuj kup nebitno takmičenje.
Ma brate u pravu si,igra se onako radi reda.
-
- Kontakt:
@ Virto kako nebitno takmicenje kup hljeba ti? 

Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
- Kontakt:
Pa njima je i liga nebitna
Njima je samo bitno da Sarajevo ne osvoji trofej
I meni je Shakira nebitna jer nemam šanse
Aparati rade na najjače, totalno su pomahnitali

Pa i nije prebitan kup, ali s obzirom da ne možemo titulu osvojiti, onda smo svi u fazonu - daj šta daš. Mišljenja sam da je svaka sezona bez trofeja za veličinu od kluba kao što je Sarajevo velika tragedija.
bošnjanin
I nama je kup srbije nebitan

- FKSDoGroba
- Kontakt:
To je tacno i tu bih se i sa Virtualnim slozio, kad ne moze titula, ni kup nije los, trofej, kreces od drugog pretkola, sto da ne. Samim tim sto su vratili superkup, to je dobra prilika za trofeje, ipak se zbog fudbal i igra.vedranbadjun je napisao/la: ↑19 apr 2025, 01:12Pa i nije prebitan kup, ali s obzirom da ne možemo titulu osvojiti, onda smo svi u fazonu - daj šta daš. Mišljenja sam da je svaka sezona bez trofeja za veličinu od kluba kao što je Sarajevo velika tragedija.
-
- Kontakt:
Hebo kup kad nisi sampion,nismo zeljkan da se time zadovoljavamo tj nicim godinama. Ono sto je veoma bitno da placaju kloceve kao Mircevskog,Dangubica i slicnih gdne pare a marke nemaju,mi i kad odemo u minus imamo da vratimo,nek se vrate u normalu i neka cute jer su jad i bijeda u svemu. Dodas na to da Bekrija jos prima platu,raskinuli sa Akrapovicem uzeo im grdne pare,hoce da nekog prodaju za velike cifre u ovoj situaciji je presmijesno. Ovdje ismijavaju Sarajevo i ulaganje u isto a mole,placu,cmizdre da ih neko kupi. To je tako jer vam ovdje vegetice nekakve i virtualne budale oci mazu i pricaju lazi i ublehe kakvi oni takav vam i klub,nek racunovodja vam napravi izvjestaj.
opstanak prošle godine je koštao sigurno 200-300k. Pa mi smo morali premirati druge ekipe da zapnu protiv nama direktnih konkurenata za opstanak. Konkretno premirana je Zvijezda 09 da dobije Tuzlu.

Dobro jutro svima osim prosjacima 

Dok god ima pomozi.ba ne treba da se brinu.A mozda im je ovo neko namjerno sad podvalio kad ih je Siroki ispišao da se pokolju do kraja.