koliko sam upratio, ti si romanista?Manuel je napisao/la:Morate ga zadrzati ako hocete da budete jaki i konkurentni i iduce sezone,ako i njega prodate cim dodje neka velika ponuda necete nikada veliki pomak napravitiJTS je napisao/la:PSG nudi 30 milki za Hernanesada znam da će Lotito za te pare pojačati ekipu, sad bih ga prodao
mah, mi nemamo finansijske mogućnosti kao Juve, Milan, Inter, Napoli i Roma .. tako da, da nismo prodali Kolarova za 20 milki, ne bismo ni kupili Hernanesa (15 milki) .. ja bih volio da postoji šansa da se pojačamo, a da ne prodamo Hernanesa .. on je rekao da ne želi ići iz Lazija, ali da želi da ekipa bude konkurentna, da igramo LP i da se borimo za Scudetto .. jer kako kaže, nije više toliko mlad igrač, želi osvajati trofeje i igrati na najvišem nivou .. eh, Lazio mu to nije u mogućnosti pružiti, a ko zna, vidjeti ćemo šta ljeto donosi
stiže nam Lucas Biglia, jako sam zadovoljan tim transferom, trebao bi stići i Felipe Anderson što je također odličan transfer (talenat je, al' kao i svaki Brazilac, morao bi se dokazati), a priča se da bi nam mogao doći i Kucka, možda čak sljedeće sedmice .. Lotito i Preziosi imaju odlične odnose i stalno međusobno posluju, a Genoa ima neke dugove prema nama, pa će biti neka trampa vjerovatno, a eto, spominje se Kucka .. osim ovh, očekuje se dolazak nekog napadača, piše se da je Matri kao prva želja, al' ko zna .. znam da bih ga ja volio vidjeti u Laziju, gotivim ga još dok je u Cagliariju igrao
dakle, ako se ovo ostvari, imali bi jedan jako dobar vezni red (Lucas Biglia, Ledesma, Onazi, Kucka, Gonzo, Felipe Anderson .. a tek ako ostane Hernanes)