NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Polako,fino zvuci al dok sluzbeno ne objave ne vjerujem nista vise.
Da nebi sutra bilo po svim portalima Solomon i Begonja u Sirokom,a izvor ss forum[emoji1]
Da nebi sutra bilo po svim portalima Solomon i Begonja u Sirokom,a izvor ss forum[emoji1]
EKONNP
Ovaj Begonja se nije puno naigrao po TM-u ove sez
Nebi bio prvi put...skripar96 je napisao/la:Polako,fino zvuci al dok sluzbeno ne objave ne vjerujem nista vise.
...
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Ozljeda cini mi sesb1996 je napisao/la:Ovaj Begonja se nije puno naigrao po TM-u ove sez
EKONNP
Ja se nadao Misicu u napadu, a ovaj Begonja nis specijalno. Solomon dobar igrač
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Solomon je klasa za ovu ligu. Nadam se da je istina za njega.Orjuna je napisao/la:Nebi bio prvi put...skripar96 je napisao/la:Polako,fino zvuci al dok sluzbeno ne objave ne vjerujem nista vise.
Da nebi sutra bilo po svim portalima Solomon i Begonja u Sirokom,a izvor ss forum[emoji1]Solomon hladno će biti najbolji napadač lige.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
-
volimsiroki
- Kontakt:
Ima li kakav video o njemu?
Nikad čuo za te igrače, ali eto po vašim komentarima dobri su...
Ne mogu vjerovat da nema highlightsa od Solomona na yt. Pa danas to i juniori naprave i stave na yt,a ne solidan igrac 15.lige u Europi. Svasta
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
Ima na yt.sb1996 je napisao/la:Ima li kakav video o njemu?
Rijeka ga dovela iz one akademije Abuja zajedno sa onim golmanom Viteza.Poslije toga Juve ga je pratio.Bio je na posudbi u Zadru,Sibeniku i sad u Istri.
Igraj Široki ti si najbolji!
Moze li me netko demantirati. Trenutno mi po postojećem kadru, cijeneći ČINJENICu da jos nije sluzbeno objavljeno za Repica, imamo 5 stranaca: Bralic, Wagner(mozda), Cabraja, Baraban i Repić. Jesam u pravu?Onda je realniji ostanak Krleta nego Cabraje, velika greska sa Barabanom.
Kako mislimo popuniti onda sa dvojicom iz HNL-a. Ne razumijem
Kako mislimo popuniti onda sa dvojicom iz HNL-a. Ne razumijem
Uzmi ovu 2 gore navedenu s velikom dozom rezerve
EKONNP
Jos jednom govorim, mi mozemo imat 3764827587278278 registriranih stranaca, ali u zapisniku za utakmicu smijemo imat maksimalno 4. Ja sam neki dan za Solomona procitao da ce u Belgiju negdje..
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Mocna logika. Plaćati igraca koji nije ni u zapisnikuLoveSB96 je napisao/la:Jos jednom govorim, mi mozemo imat 3764827587278278 registriranih stranaca, ali u zapisniku za utakmicu smijemo imat maksimalno 4. Ja sam neki dan za Solomona procitao da ce u Belgiju negdje..
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Tako ce ti bit s Repicem ako mu ne skinu ugovorPERO1234 je napisao/la:Mocna logika. Plaćati igraca koji nije ni u zapisnikuLoveSB96 je napisao/la:Jos jednom govorim, mi mozemo imat 3764827587278278 registriranih stranaca, ali u zapisniku za utakmicu smijemo imat maksimalno 4. Ja sam neki dan za Solomona procitao da ce u Belgiju negdje..
EKONNP
Sezona je duga, bit ce kartona, ozljeda, privatnih problema itd, mislis da ce 4 stranca odigrat sve utakmice?
Onaj Siroki Brijeg FANS pise da dolaze Misic i Mario Buric, 2 gola i 2 asistencije za Slaven Belupo ove godine u 30 utakmica.
Ma naklapanja i bubanja. Da sad Misic i Solomon dodju pred mene i kazu da ce doc ja ne vjeeujem dok klubska fb stranica ne potvrdi
EKONNP
Trenutno korisnika/ca: Balorda, bordocrveni, broj6, Hajdeee, held9, inzomni, Mahalasi, N3R3D, Necto, Railwayman30, Samba71, StarmoCity i 73 gosta.