sljivo je napisao/la:![]()
Rang Brajtona. I to ovi bez dva najbolja grača.

Brajton nije primio u posljednje 3 utakmice po 3 gola.
Ne vrijedjaj ljude

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
sljivo je napisao/la:![]()
Rang Brajtona. I to ovi bez dva najbolja grača.
Bio si u pravu, posipam se pepelomledar je napisao/la:Naravno da ništa nije gotovo, ja sam napisao svoju percepciju. A percepcija je da idete silaznom krivuljom i da bi vam nasušno trebao jedan brejk da se ponovo presložite. Remi sa Frankfurtom i Hoppeom načelno nije loš, ali kad ste u trci sa bayom i u ovakvom sistemu bodovanja to je skoro ko poraz.kraljttbvb je napisao/la:
Istina, ne ide to sve glatko kao u prvom dijelu, vidi se da je forma u blagom padu, a i 2 boda bezveze izgubljena u subotu doprinijela da se ovako prica. Da je ostalo 3-0, svi bi pricali o atomskom BVB-u.
Bajern ima jako losu odbranu, mislim da ce i oni kiksati jos dosta puta do kraja, isto kao i BVB (ko je ocekivao da ce ih Levekuzen napucati ko kantu). A to sto BVB ide Bajernu, nije neki hendikep, pa BVB voli igrati protiv napadackih ekipa
Što se tiče Kusena oni su sa Boszom druga momčad i reza sa bayom me nije iznenadila, isto ko što očekujem da protiv vas uzmu bar bod. Vidjećemo ko će da pandrkne u CL, to je isto važna varijabla.
Normalno kad svaku utakmicu igraju drugi igrači, da igraju Hakimi-Akanji-Diallo-Piszczek, druga bi priča bila, ovako imamo Topraka koji je relativno spor igrač i skoro nikako nije igrao ove sezone i Zagadoua koji je pristojan igrač s klupe, ali nije vidio fudbala 2 mjeseca.ASD je napisao/la:Ne mogu se oteti utisku da je u Borusiji najveci problem odbrana. Protiv kvalitetnijeg protivnika se vidi koliko su limitirani u postavljanju i pracenju igraca.
Podsjecaju me na United.
Previše bojažljiva postavka, ne bi ništa bilo da je odigrao hrabro kao i u BL, možda bi završilo tipa 4:2 za Tottenham, ali barem bi ličilo na nešto, ovako bolan period nakon pauze. Hakimi je odličan igrač ove sezone, u drugom poluvremenu je jednostavno pao jer nije mogao igrati sa Sanchom koji je odjednom više udvajan i mora pokrivati i Gotzeovu poziciju dok ovaj trčkara i "umara protivnika" što možda upali protiv Nurnberga i ekipa kojima nedostaje kvalitete u odbrani pa igrači slijepo pokrivaju nekoga ko nije opasnost po gol, nikako i u LP.Saurman je napisao/la:Favreov poraz pa kakva je ono postavka od igre sunce ti žarko, stoje iz lopte kao da oni vode 3:0. Nakon prvih 45 morao je odmah izbaciti Gotzea al' ne on tek u 77 vadi Zagadoua.Onog Hakimija neka odmah nabiju s noge na nogu u Real kakv panj, lik je isključivi krivac za 2 gola.Dribla kod svog gola i naravno izgubi loptu pade gol (Son) drugi gol uopšte ne gleda da mu Vertonghen prolazi iza leđa.
Pulisic katastrofa u drugom pol čovjek sam sebe dribla, ajd u prvom je i nešto napravio al kasnije potonuo ko Titanik.
Ovdje je sve završeno šteta mislio sam da će napraviti nešto gledajući igre ove sezone ali,...
Sa igracem vise su primili gol sto je svakako porazavajuca cinjenica no kapa do poda za dosadašnje rezultate a misljenja sam da ce lako proci Shakhtar.coelho41 je napisao/la:U Frankfurtu stvarno po prvi put vidim nekog Bundesligaša koji će dogurati daleko u EL, prvo, grupu su razvalili, a sada su u ranoj fazi ovog takmičenja u gostima praktički nadigrali izuzetno opasnog protivnika, valjda nisu toliko kurate sreće ako prođu da u sljedećem kolu opet izvuku Chelsea, Benficu ili Inter.
LivBay13, citiraj me.Omerbavarac je napisao/la:Pitam se hoce li iko od Bundesligaša zabiljeziti pobjedu u prvoj fazi?
Moram ja prije vremena. Ko ste i šta ste uradili sa sljivomsljivo je napisao/la:LivBay13, citiraj me.Omerbavarac je napisao/la:Pitam se hoce li iko od Bundesligaša zabiljeziti pobjedu u prvoj fazi?
Rat je ucinio svoje...nazalost donetsk ce ostati okupiran a shaktar vjerovatno vise nikada nece zaigrati na donbass areni...ultrasa vise nema u donetsku jer su protjerani jer su bili teski nacionalisti...i da se vrate kome ce kad je sva raja po kijevu i harkivuledar je napisao/la:Eh, gdje su ona vremena kad je Shakhtar nešto predstavljao u evropskom nogometu... Fernandinho, Willian, Douglas Costa, Mkhitaryan, Srna, Adriano, Chygrinskiy, Rakitskyi.... da su mogli zadržati ovu momčad bila bi to jaka družina, a ovo sad je tuga i čemer.
Ja bih licno sa najjacim sastavom krenuo kontra Nurnberga. Ako nista da se pobjedom vrati poljuljano samopouzdanje i da se pokusa krenuti u neki novi niz pobjeda, jer u naredna 4 kola se uglavnom igra protiv ekipa iz donjeg dijela tabele (18. Nurnberg, 6. Leverkuzen, 15. Augzburg i 16. Stutgart).ledar je napisao/la:Osobno bih protiv Nürnberga dao priliku onima koji su malo ili nikako igrali, prije svih Wolfu, Philippu i Larsenu. Uzvrat sa Totaćem bih igrao sa kombiniranom, da ne kažem drugom momčadi, ali bih zato protiv Kusena digao sve na noge jer je to utakmica odluke.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.