AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 21 mar 2013, 22:24

LegendKiller je napisao/la:
pazi veznog reda sve kreativac do kreativca, pa ovo je za rubriku vjerovali ili ne! e šta doživismo.
Pa koga bi ti boga ti stavio ?
Uostalom nije ni vazno, potpuno nebitna utakmica.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 21 mar 2013, 22:28

[youtube][/youtube]
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 21 mar 2013, 22:51

opet 8-)

slika

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 21 mar 2013, 22:58

Balonja institucija 8-)
Il club piu titolato al mondo!

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 21 mar 2013, 23:15

http://sportsport.ba/ino_fudbal/turci-u ... -lp/100963" onclick="window.open(this.href);return false;

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 22 mar 2013, 10:53

Leonardo Bonucci: " Mattia je talenat, zna gurati, napadati i braniti. Ima važne karakteristike i odigrao je veliki meč. Pokušali smo da mu damo malo mirnoće, i potom je sve sam uradio. "

Mattia sinoć poprilično dobar , jeste da je on izgubio loptu kod onog drugog gola , ali to je bilo 70 m od Buffona . Još mi nije jasno zašto niko nije ni pokušao da sruši Neymara kad je trčao kontru .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 22 mar 2013, 15:27

Gleda li iko ovu Rhinovu oproštajnu tekmu, ja sam stigao tek prije par min.

http://calcion.tv/live11.htm" onclick="window.open(this.href);return false; eto ako neko hoće da gleda.

slika

Evo Gattusove dobrodošlice od strane CSM, a prazan je stadion skroz, očekivao sam mnogo više publike.

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 22 mar 2013, 15:37

jeste vidjeli onog našeg incidenta Balotelija, sa peškirom oko struka šeta po press zoni, koji lik :lol:
Undici stelle - ACM 1899

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 22 mar 2013, 15:40

baltazar1 je napisao/la:jeste vidjeli onog našeg incidenta Balotelija, sa peškirom oko struka šeta po press zoni, koji lik :lol:
[youtube][/youtube]

Idol :lol:

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 22 mar 2013, 15:48

Koji kreten je ovaj Mexes.. :evil:

Bezze tekma na San Siru,kao da svi igraju na leru..

btw.

Milan je ponovo zagrizao za Christiana Eriksena nakon njegove izjave da sigurno napusta Ajax ovog ljeta..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 22 mar 2013, 16:52

Prestao gledati tekmu nakon par dosadnih minuta, sad uletio da čekiram rez kad ono MILAN-SION: 6-0 :lol:

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 22 mar 2013, 17:07

betton je napisao/la:Koji kreten je ovaj Mexes.. :evil:

Bezze tekma na San Siru,kao da svi igraju na leru..

btw.

Milan je ponovo zagrizao za Christiana Eriksena nakon njegove izjave da sigurno napusta Ajax ovog ljeta..
Eriksen bi odlicno dosao
Pazi sredine u formaciji 4-3-3 Eriksen-Montolivo-Boateng ,Eriksen i jedan odlican stoper za oko 15 miliona eura,i otkupiti Zapatu ,za Eriksena dati oko 15-20 miliona eura mislim da nebi trebalo vise :D ,eh jos je jedino pitanje da li bi trebalo otkupiti i Bojana ,danas je dao 2 gola i jednu asistenciju je imao cini mi se :D

znaci za ljetni prijelazni rok iskrcati oko 40 miliona eura i Milan bi bio opet jedan od najvecih evropskih klubova

[youtube][/youtube]
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 22 mar 2013, 19:55

1. gol - Traore
[youtube][/youtube]
2. gol - Bojan
[youtube][/youtube]
3. gol - Robinho
[youtube][/youtube]
4. gol - Bojan
[youtube][/youtube]
5. gol - De Feo
[youtube][/youtube]
6. gol - Autogol
[youtube][/youtube]

Jeste da ih je previse , ali nema veze. :D
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 23 mar 2013, 01:01

meho-medo je napisao/la: Eriksen bi odlicno dosao
Pazi sredine u formaciji 4-3-3 Eriksen-Montolivo-Boateng ,Eriksen i jedan odlican stoper za oko 15 miliona eura,i otkupiti Zapatu ,za Eriksena dati oko 15-20 miliona eura mislim da nebi trebalo vise :D ,eh jos je jedino pitanje da li bi trebalo otkupiti i Bojana ,danas je dao 2 gola i jednu asistenciju je imao cini mi se :D

znaci za ljetni prijelazni rok iskrcati oko 40 miliona eura i Milan bi bio opet jedan od najvecih evropskih klubova
+1

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 23 mar 2013, 01:11

betton je napisao/la:

+1
tesko da bi to tako lako išlo, i eriksen je vise cam igrac iza napadaca, za tih 20-25 najbolje bi bilo kupiti Veratija, a što se tice odbrane tu bi trebalo kupiti ne jednog nego 2 stopera uz santona koji ce vjerovatno doci, ja nisam optimistican da zapata moze biti stoper u neekom jakom milanu on tu moze biti samo rezerva, nije covjek kvalitet za visokog nivoa. Trebalo bi dovesti Astoria ili Ogbonu i pruziti priliku Albatrazeu, momak zasluzuje, ako vec hoce projekat novog milana sa mladim igracima neka onda i daju priliku mladim igracima, od ovih stopera sto sada imamo sve treba otjerati na ljeto, ostaviti jednog samo radi klupe!

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 23 mar 2013, 11:54

koliko god puta sam gledao Eriksena niti jednom nisam stekao ni najmanji dojam da je igrač extra klase, a kao takav po meni nije ni za nas

a šta mislite o Nasriju koji se izgubio u Cityu - ne igra, vjerovatno ne bi previše ni koštao, kad bi Galiani izmuljo kakve jednogodišne pozajmice pa ako bude šta od njega, ostavit ga a ako ne - nek ide nazad

on je po meni šifra u glavi ali čini mi se da kad hoće da igra, može da odigra na visokom nivou a i mi smo poznati kao utočište za ove fanatike tipa Balotelija, Casana, prije Gatusa itd...
Undici stelle - ACM 1899

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 23 mar 2013, 12:09

baltazar1 je napisao/la:koliko god puta sam gledao Eriksena niti jednom nisam stekao ni najmanji dojam da je igrač extra klase, a kao takav po meni nije ni za nas

a šta mislite o Nasriju koji se izgubio u Cityu - ne igra, vjerovatno ne bi previše ni koštao, kad bi Galiani izmuljo kakve jednogodišne pozajmice pa ako bude šta od njega, ostavit ga a ako ne - nek ide nazad

on je po meni šifra u glavi ali čini mi se da kad hoće da igra, može da odigra na visokom nivou a i mi smo poznati kao utočište za ove fanatike tipa Balotelija, Casana, prije Gatusa itd...

nemoj njeg bogati. ocima ga ne mogu vidjet.. nemam napretka nikak kad ga vidim... kad se samo sjetim penala u parizu ccccc oca mu ebem :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 23 mar 2013, 13:42

i ja bi Davida Silvu al nemaaaaaa :D

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 23 mar 2013, 16:04

LegendKiller je napisao/la:
betton je napisao/la:

+1
tesko da bi to tako lako išlo, i eriksen je vise cam igrac iza napadaca, za tih 20-25 najbolje bi bilo kupiti Veratija, a što se tice odbrane tu bi trebalo kupiti ne jednog nego 2 stopera uz santona koji ce vjerovatno doci, ja nisam optimistican da zapata moze biti stoper u neekom jakom milanu on tu moze biti samo rezerva, nije covjek kvalitet za visokog nivoa. Trebalo bi dovesti Astoria ili Ogbonu i pruziti priliku Albatrazeu, momak zasluzuje, ako vec hoce projekat novog milana sa mladim igracima neka onda i daju priliku mladim igracima, od ovih stopera sto sada imamo sve treba otjerati na ljeto, ostaviti jednog samo radi klupe!
Eriksen jeste vise CAM igrac ali moze odigrati i na CM ,a neka kupe Ogbonnu na stopera,a na drugoj stoperskoj poziciji neka rotiraju Albertazzija i Zapatu moze li tako ;) ,ja nisam pratio Eriksena ali to je mlad igrac ima prostora za napredak i ima odlican zadnji pas ,to je ono sto nama najvise fali

[youtube][/youtube]
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 23 mar 2013, 16:09

kazu gattuso otisao zbog alegrija iz kluba i te price, pa grle se njih dvojca kao otac i sin, koje gluposti se sve pisu...

slika

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.