FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Što je najgore ako napusti Zekić, uspjeli su u namjeri. To je ono što sam uvijek govorio i za vrijeme bojkota. Previše se dalo za prava udruženju koje je tu zbog kluba a ne obrnuto. Kako su oni to valjda zamislili.
Samo je problem što se tu sad našla skupina narkomana da upravlja istim, prije je bila razumna gradska raja koja je volila klub.
Samo je problem što se tu sad našla skupina narkomana da upravlja istim, prije je bila razumna gradska raja koja je volila klub.
Najbolji su ovi koji stav grupe brane životom i drže ga se bez da pokušaju da razmisle malo. I ne znam na čemu zasnivaju mišljenje da je neki od njih, samo zato što stoji na sjeveru nešto bitniji od mene koji sam fulio jednu domaću utakmicu u zadnjih 7 godina a sjedim na Zapadu.
Dovoljno vam je da pogledate samu tu grupu sad i kakva je bila prije 10-12 godina i sve će vam biti jasno. Grupa je srozana i takvi su sa iste te tribine otjerali masu ljudi, brojka je mizerna u ondosu na neka druga vremena, 70% onih koji su sad tamo ne znaju nabrojati 7 igrača i nije im osnova navijanja neka ljubav za klubom vec totalno neke druge stvari. Prosjek godina na sjeveru je sad jedno 17, zato sto se veliki ultrasi penzionisu sa 30 godina, a ima ih takvih koji su bili bitni na tribini, pa ih nema već 10 godina, ne na sjeveru, nego na stadionu uopste.
Ovo što se uradilo sa ovim saopštenjem je pucanj u oba koljena svom klubu i to nikad ni jedna navijačka skupina prije nas nije uradila.
Dovoljno vam je da pogledate samu tu grupu sad i kakva je bila prije 10-12 godina i sve će vam biti jasno. Grupa je srozana i takvi su sa iste te tribine otjerali masu ljudi, brojka je mizerna u ondosu na neka druga vremena, 70% onih koji su sad tamo ne znaju nabrojati 7 igrača i nije im osnova navijanja neka ljubav za klubom vec totalno neke druge stvari. Prosjek godina na sjeveru je sad jedno 17, zato sto se veliki ultrasi penzionisu sa 30 godina, a ima ih takvih koji su bili bitni na tribini, pa ih nema već 10 godina, ne na sjeveru, nego na stadionu uopste.
Ovo što se uradilo sa ovim saopštenjem je pucanj u oba koljena svom klubu i to nikad ni jedna navijačka skupina prije nas nije uradila.
Kakvu stetu prave sa ovim izmosljotinama nisu ni svjesni…isto kao da jr prvi put Zekic izveo ovakav sastav i odmarao igraca. Pa onda je i protiv Slobode prodao bodove… sramota kakvu ljagu bacise nasi navijaci na klub…
Novi se aktivirali, j.bo im Zekić mamu u usta.
-
- Kontakt:
I dalje cekam validno objasnjenje od ovih koji podrzavaju saopstenje, zasto podrska igracima kad su saučesnici u namjestanju ?HyperOS je napisao/la: ↑12 maj 2025, 16:58Ja znam da je Uprava ucestvovala u ovome, i ja takvu upravu necu podrzati. Ova Uprava ovo radi vec 3-4 godine. Vratite se malo nazad i nelogicnih rezultata.ajdohordas je napisao/la: ↑12 maj 2025, 16:52Zasto odlazi Mirvicu ako su i igraci ucestvovali u tome ? Onda treba svi da leteHyperOS je napisao/la: ↑12 maj 2025, 16:47
Sta se imaju oglasavati, prodali su Vedrana. Sa ovom upravom kluba nema se vise sta pricati.
UPRAVA NAPOLJE.
Pitajte po hercegovini po kladionicama koliko se na dvojku uplacivalo. Svi imamo nekog iz odredjenij djelova drzave.
UPRAVA NAPOLJE!
Odlazi Mirvicu, prodao si ime Vedrana. Prodao si se ubicama.
A drugo pitanje je, zasto podrska igracima i treneru onda ? Ako se ne slavi i bojkotuje, onda je to zbog rukovodstva i igraca i strucnog staba.
Ja koliko vidim, u saopstenju stoji drugacije, tj. da igraci i SŠ imaju punu podrsku.
Kad vec tjeras objasni nam ove stvari pa da i mi ostali tjeramo ako ima potrebe.
Sto se tice igraca i trenera, moje licno misljenje je da ih ne treba podrzati.
Svi znaju sta znaci Vedran za navijace sa sjeverne tribine, i apsolutno razumijem kad su saznali za namjestanje da su ovo objavili.
To isto da ti brata izgubis i onda ga iznevjeris i šurujes s ubicom.
Mimo njih, rukovodstvo kluba ne moze nista dogovoriti.
Sve i da ima istine, ne mozes onako javno napisati, to je cisti dusmanluk.
-
- Kontakt:
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Prave smo balije ko nas yebe.
-
- Kontakt:
To vam je i najbolji argument da tu nema trunke istine.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 18:37Tesko to objasniti ljudima,rijesis to na drugi nacin bez da se objavljuje bilo sta.
Nikad niko ovo bez neke agende druge me bi objavio sve i da je istina.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
E čuj ugasili grupu ahahahaha
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Evo pljuvaca po Zekicu se aktivirali, **** ih saopstenje hordi
Sad samo čekamo "legende" da se oglase, podrže hrabre borce za pravdu.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Ovi sto tvrde da je prodata utakmica, samo dokaze i na sud, pa ako su prodali neka odgovaraju.
Ali ako nema dokaza, onda postoji neko pravo na kontratuzbu zbog klevete, nanosenja stete i rusenja ugleda kluba
Ali ako nema dokaza, onda postoji neko pravo na kontratuzbu zbog klevete, nanosenja stete i rusenja ugleda kluba
Zadnja izmjena: djokica, dana/u 12 maj 2025, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.
FKS❤️1946
-
- Kontakt:
Osvojiti trofej poslije toliko godina gdje smo promijenili 6- 7 trenera nije mala stvar. Podrska zekicu
*voljela.nokee je napisao/la: ↑12 maj 2025, 18:08Što je najgore ako napusti Zekić, uspjeli su u namjeri. To je ono što sam uvijek govorio i za vrijeme bojkota. Previše se dalo za prava udruženju koje je tu zbog kluba a ne obrnuto. Kako su oni to valjda zamislili.
- Varijantas8
- Kontakt:
Nece se oglašavati. Jer koliko god da je neka "legenda" u proslosti bila malo oštrija na jeziku sto se tice kluba i koje pojedini navijači ne vole, vjerujem da nikad ne bi stali na stranu ovog šo je POJEDINAC očigledno objavio, i očito to saopštenje nije pustio u javnost navijač FKS.
-
- Kontakt:
Kakve logike namjestiti sa njima u 2 meca kup,onda koja je logika da oni puste kup kad ce svakako ostati u ligi? Postoji li bilo koja cinjenica da bi se to uradilo? Niko nam nije dobar niti ce nam biti dobar,vazda neki ratovi,razdori,podijele da te Bog dragi sacuva,ovim saopstenjem smo prekucali sve grupe koje postoje,ljudi se bukvalno smiju kontaju neka zahebancija.
Hajd ti to objasni narodu koji je od torabija vodu kupovao. Nismo mi dzaba ko narod u situaciji kojoj jesmo sve po zaslugama.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 18:56Kakve logike namjestiti sa njima u 2 meca kup,onda koja je logika da oni puste kup kad ce svakako ostati u ligi? Postoji li bilo koja cinjenica da bi se to uradilo?
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, pierce i 30 gostiju.