FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
.
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 03 jan 2017, 11:17, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Smijena Hurtica mene ne bi zadovoljila. Hurtic je najmanje kriv u ovome svemu, a smijenit ce ga za par kola.
Svi smo u junu bili svijesni toga. Desava nam se iz godine u godinu isto.
Do koga je?
Pa je li moguce da su ovakve neznalice i nesposobnjakovici?
Tan je ubleha sa kojom mi nikad necemo doci na neki veci nivo i igrati grupne faze, ali i sa ovim sto je do sad ulozio, moglo se dominirati ovom kukuruz ligom.
Bojim se da smo uplali u bezizlaznu situaciju...
Do koga je?
Tan je ubleha sa kojom mi nikad necemo doci na neki veci nivo i igrati grupne faze, ali i sa ovim sto je do sad ulozio, moglo se dominirati ovom kukuruz ligom.
Ako ne dobije BSI Hurtic je bivse trener onda dolazi Jagodic.
- ElCartel11
- Kontakt:
Evo polako pristizu Dinini placenici..cuj Jagodic pa bolje ostavi Hurtica isti nam qrac
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Sir Almir Hurtic ostaje, jos par kola i sve ce se ovo posloziti, a onda krece dominacija..Zukanovic je napisao/la:Ako ne dobije BSI Hurtic je bivse trener onda dolazi Jagodic.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Idi trazi dres od kogaZukanovic je napisao/la:Ako ne dobije BSI Hurtic je bivse trener onda dolazi Jagodic.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Prvo smijena uprave, onda smijena trenera.Zukanovic je napisao/la:Ako ne dobije BSI Hurtic je bivse trener onda dolazi Jagodic.
Sve osim toga je neprihvaljivo!
Jos jedna smijena trenera, bez odgovornosti onih koji su ga postavili, vise nikom nista ne znaci.
Mislim da smo dosta blizu masovnog bojkota.
Zar nisi ti batalio forum?Evander je napisao/la:Smijena Hurtica mene ne bi zadovoljila. Hurtic je najmanje kriv u ovome svemu, a smijenit ce ga za par kola.
Do koga je?
Meni dadoše 50 maraka iz uprave kad si otišo, nemoj da ih vraćam.
Šalim se, u suštini si u pravu sa ovim postom, sem ovog dijela da je situacija bezizlazna. Povećanje budžeta za par dobrih igrača (nivoa Krste recimo), 2-3 ne treba više.
-
RichmanBiH
- Kontakt:
E cuj Jagodic. Hahahahahhaha, al dobro od ovih je I ocekivati da ce dovesti taldjiju.
UPRAVA NAPOLJE!
Puno bolji trener od Jagodića ne bi napravio ništa sa ovakvim igračima.
**** majku još Novaković ispade najveće pojačanje.
**** majku još Novaković ispade najveće pojačanje.
Dovesti Jagodica, ima covjek nekih kockarskih dugova, taman da mu pomognemo, svakako smo prcija i klub za pomoc takvima!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MaroonKrajina
- Kontakt:
Možda ti neko svaki put yebe sve po spisku?joker90 je napisao/la:Zna se sta bude kad postavi babuka ovu pjesmu!![]()
Dominira li Dino?Naravno,mislim nad tvojim analnim otvorom? Svašta se priča,jauci dolaze iz kampa noću
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Znaci ide sad novi polovni trener bez licence, po mogucnosti berberovic ili uscuplic.
Zatim slijedi narucena prica kako oni nisu birali ovu ekipu i kako je to hurticeva greska.
Onda cekamo sljedeci prelazni rok a do tad uprava dobija pola godine godinu vremena da dogovore nove transfere sa vec uigranim menadzerima i naravno uberu fin procenat s obzirom da su vrli znalci tih transfera ispod stola.
Yebanje u zdrav mozak, sta reci..
Zatim slijedi narucena prica kako oni nisu birali ovu ekipu i kako je to hurticeva greska.
Onda cekamo sljedeci prelazni rok a do tad uprava dobija pola godine godinu vremena da dogovore nove transfere sa vec uigranim menadzerima i naravno uberu fin procenat s obzirom da su vrli znalci tih transfera ispod stola.
Ne valja ni Jagodic

Sacekat jos koje kolo da Celo dobije otkaz
Sacekat jos koje kolo da Celo dobije otkaz
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- ElCartel11
- Kontakt:
A da to kosooki sve mirno gledaju i da nisu i oni umjesani tu? U velikim smo problemima izgleda nismo ni svjesni...FrancescoTotti je napisao/la:Znaci ide sad novi polovni trener bez licence, po mogucnosti berberovic ili uscuplic.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
uvijek sam podržavao ekipu ali ovo danas je sramota igra bez igre slabo da slabije ne može hurtić mora otići pa makar dženu vratili još nije kasno ako se sada povuku pravi potezi ekipa je solidna uz pravu taktiku i bolju motivaciju opet možda je i njima cilj otjerati hurtića što ne bi bilo loše
- FrancescoTotti
- Kontakt:
A yebem vala i vas navijace koji ste kraj ociju slijepi .
Dino je gospodin, iz begovske familije. Ko si ti da mu sta prigovoris? Gdje si bio kad su se slavile titule i kamp kad smo gradili? Mi smo tu i ostajemo!MaroonKrajina je napisao/la:Možda ti neko svaki put yebe sve po spisku?joker90 je napisao/la:Zna se sta bude kad postavi babuka ovu pjesmu!![]()
Dominira li Dino?Naravno,mislim nad tvojim analnim otvorom? Svašta se priča,jauci dolaze iz kampa noću
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Odmori sedam danajoker90 je napisao/la:Sir Almir Hurtic ostaje, jos par kola i sve ce se ovo posloziti, a onda krece dominacija..Zukanovic je napisao/la:Ako ne dobije BSI Hurtic je bivse trener onda dolazi Jagodic.
To Hurta, rukopis polako postaje ocigledan. Pa ako su u upravi jadovi, imaj ti obraza pa reci nije ovo za mene. Ma svi ste vi isti apoteka vam menza bila da Bog da.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 23 gosta.