PRAVDA ZA AMERA!!!BitiSrcemVezan je napisao/la:Da nije izvadio Amera, dobili bi
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Bsv nisi ti tu izreku dobro zapamtio 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ne znam sta si ti i na sta si ti navik'o ali ja nisam ni balija niti sam navikao da me ko jase. Protiv Tana sam bio kad sam dolazio ali onda ste me popisali zajedno sa pojedinima, ponijelo vas, mislili ste da cete pisati po sirotinji, da ce se sve preko noci posloziti. E pa ne ide to tako majstori. Dinamo je Dinamo pa im je trebalo 15 godina nakon rata da uspostave dominaciju a vi bi u pet kola da rjesite ligu. Eto samo nasi igraci treniraju, svi drugi su tu da im sparinguju ali da ih ne diraju. Ma nemoj....Testo je napisao/la:šta pričaš ti!?Honorar je napisao/la:Fina gradska raja made in East Bosnia bi da tjera i Tana. Hocel' vam iko ikad valjati, hocete li ikad i prema ikome pokazati strpljenje ili ste genetski podeseni tako da pishate po svima i svakom? Mahala bluz...![]()
Nek' nismo prvi, nek' ne bude ni ove godine titula, ne mora je biti ni za 10 godina ali samo da hocemo jednog dana postati klub sa normalnim navijacima koji nece sebe stavljati iznad kluba.
navikle balije da stalno neko vlada nama i da nam komanduje !
zato nemamo ni drzavu, cekamo incka da nam probleme rjesava.
nek ide ovo **** kinesko , sarajevo je bilo i prije njega i bice poslije njega !
koji ce nam qrac prokleti "investitor" kad ne mozemo da pobijedmo celika, mladost, krupu ?
Je8e mi se za mrtvim Dinom, Kusturicom i Tanom, sutra da odu meni svejedno ali de onda tim drugima sto dodju dajte mandat i vase povjerenje od 3-4 godine a ne da ih nakon neke nove Krupe ili Mladosti odmah tjerate.
Hoće li gospodin Kurta imati toliko obraza i još večeras "časno" podnijeti ostavku ???
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
-
nukleusmember
- Kontakt:
nama su 80% trenera bili SIR-ovi[WHITE SMILING FACE],nevjerovatni smo likovi
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
- FrancescoTotti
- Kontakt:
šuti i stavi ovaj avatarnukleusmember je napisao/la:nama su 80% trenera bili SIR-ovi[WHITE SMILING FACE],nevjerovatni smo likovi
VVVBK
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
On vise ni sam sebi ne vjerujeBitiSrcemVezan je napisao/la:Da bi postao šampion, moraš vjeruvati u sebe, i kad niko drugi ne vjeruje
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ma crknite svi yebem vam majke redom, ja sam još gori kad idem po selendrama da vas gledam a znam unaprijed da je glabaona. Al ono konta čovjek možda uleti frljoka, ma evo vam kar'na više. Čast Rustemu, jedini se borio bezuslovno danas. Amere, odigraj još jednom ovako pitchkasto, bez volje da uradiš bilo šta, i ogadićeš mi se za sva vremena.
Kakav smo mi cirkus, Balić i Novaković yebu jedan drugom sve na pola utakmice. Ma fuj yebo me ovo.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ma Kurta je brate pijun, da veceras ode, nista se nije promijenilo na bolje. Riba smrdi od glave! Da imaju obraza, otisli bi sami ovi koji ga postavise bez licence, kad je svako ziv vidio kako ce Hurta zavrsiti.sjever je napisao/la:Hoće li gospodin Kurta imati toliko obraza i još večeras "časno" podnijeti ostavku ???
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kakva nam je statistika protiv Metalaca
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Njih boli qrčina sto nisu dobili danas. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Unbxe nije im svejedno
Nemaju hepi slika za instagram
Nemaju hepi slika za instagram
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Balic sat vremena poslije tekme objavljuje slike na instagramuuNbx je napisao/la:Njih boli qrčina sto nisu dobili danas.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Koju je fotku objavio?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Sve nešto kontam ima li i jedna pozitivna stvar sa današnje utakmice. I skontao sam, ima. Napokon imamo konstantu u igrama.
Lošim igrama!
Tri utakmice zaredom ne zna se koja je gora.
Lošim igrama!
Tri utakmice zaredom ne zna se koja je gora.
Ljudina!FrancescoTotti je napisao/la:Balic sat vremena poslije tekme objavljuje slike na instagramuuNbx je napisao/la:Njih boli qrčina sto nisu dobili danas.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Sta je ba ljudi bez poraza smo,lagano italijanski i stihiski ove godine do titule

Idemo od utakmice do utakmice nista necemo obecavati,minimum je europa