FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
prostom racunicom pobjede kuci, nerijeseno u gostima, kako smo i krenuli mi cemo imati 64 boda sto je pocesto bilo sasvim dovoljno da se bude prvak 
Pyro is not a crime !
- f0rest1946
- Kontakt:
Gledaj husrefa i izjave poslije poraza: Moja ekipa je odigrala ispod ocekivanja lose, a ona nasa pickica ne smije se pojavit uopste salje pomocnog trenera.
Mediji helou sto se ne objavi nekad da su navijaci jasno skandirali Hurticu odlazi i da su protiv ovog maga i njegovih egzibicija?Objektivnost ha
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
EDIN RUSTEMOVIC!
TU I TAMO SARIC, OVO OSTALO GOLA KUR*****************************
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ne psuj bolan, praviš pritisak!Pantelija je napisao/la:EDIN RUSTEMOVIC!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Jesu sretni ovi naši "spasioci kluba" još če sad reći da jedino mi nemamo poraz u ligi 
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Yebem ja posred usta sve znalce sa tribina što su tražili da ode.
SVI NA KOSEVO IGRA SARAJVO. MI SMO DIVOVI I SA SIR HURTICEM,DINOM I OSTALOM BAGROM LAGANO DO TITULE
jo dobro siuNbx je napisao/la:Ne psuj bolan, praviš pritisak!Pantelija je napisao/la:EDIN RUSTEMOVIC!
izvinjavam se igraci, dakle, oosim rustemovica i sarica daanas ste svi gola čunčica, doslovno svi.... ali nemojte se sekirati puno duse moje drage, necemo mi galamiti da vam ne stvaramo pritisak, nije lahko danas igrati za 5-6milja pisljivih maraka i trpiti navijanje sa dvije tribine i jos protivnik onako bbezobrazno trci vise od vas ...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Rustem, Saric, Ahmetovic, BALIC koji je glavom na kopacku isao i jedini je ostao i dobio aplauz, ostalo fuj. Ponavljam igraci nisu krivi i protiv ovog sam sto se uradilo i za skandiranje "igrajte p". Nisu krivi sto im je mutavac na klupi.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Gdje su sad one pi*kice što su branili i govorili da trebamo sačekati i vidjet da će to biti BETON ekipa???
Svake godine ista priča, vade igrače iz naftalina predstavljaju nam ih kao da svaki od njih ima već zlatnu loptu, a stručni štab za pripremu ekipe svake godine sve gori i gori, desi se 5 6 kola, trener odlazi (a prije toga je kao trebao uigrati ekipu) dolazi novi, traži vrijeme da može uigrati ekipu, traži alibije, uvodi svoj režim, uči se na SARAJEVU, a glavni sponzor navijača svake godine su Farmaceutske tvrtke....
Svake godine ista priča, vade igrače iz naftalina predstavljaju nam ih kao da svaki od njih ima već zlatnu loptu, a stručni štab za pripremu ekipe svake godine sve gori i gori, desi se 5 6 kola, trener odlazi (a prije toga je kao trebao uigrati ekipu) dolazi novi, traži vrijeme da može uigrati ekipu, traži alibije, uvodi svoj režim, uči se na SARAJEVU, a glavni sponzor navijača svake godine su Farmaceutske tvrtke....
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
ne možete igrače krivit nikako za ovo, al nikako.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Dodušesasistika je napisao/la:Jesu sretni ovi naši "spasioci kluba" još če sad reći da jedino mi nemamo poraz u ligi
Čitam izjavu Hurtića gdje neko opravdanje traži u neuigranosti. Dobro, možda su neuigrani, ali to se ne može primjetiti na izvođenju auta, brate mili Almiru Bekiću Rustemović stoji četiri metra od njega, sam, ali ovaj loptu baca Ahmetoviću koji je okružen dvojicom. To nije rezultat neuigranosti, to je nerazmišljenje.
Drugo, izvođenje kornera, ja koliko znam ni tu ne treba neka uigranost, zavrni je brate svom snagom u peterac pa ćeš vidjeti kako se stvara panika, ali ne naši korneri ili prelete kompetan šesnaesterac ili zapnu na prvom igraču.
Zatim kod naše organizacije napada, ako smo je uopće i imali, kada igrač prima loptu obično je leđima okrenut protivničkom golu, on umjesto da se što prije oslobodi, da akcije budu brze, on pokušava nekim driblingom, a tu su odmah dvojica protivničkih igrača i mohuna, ili je faul ili je izgubio loptu. Akcija doslovno propala.
Tehnicki limitirani igraci drama.Nemoguce je da se onako lopta odbija od njih,ne mozees prepoznat igraca da se za njega lijepi lopta sto bi se reklo ... mozda Saric,Sejfo i Kadusic ono sto ne talasaju s loptom i ovi stoperi ostali su haos sta je ono pa sta se desava
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
STA SERETE VISE PLJUVACI,PA JEDINA SMO NEPORAZENA EKIPA STA HOCETE VISE
-
bordobijeli
- Kontakt:
Svi kritikujemo svi smo nezadovoljni . kako nesto promjeniti, sta , kako,koga ?
Dodao bih jos stopere i donekle Advana.Pantelija je napisao/la:jo dobro siuNbx je napisao/la:Ne psuj bolan, praviš pritisak!Pantelija je napisao/la:EDIN RUSTEMOVIC!
izvinjavam se igraci, dakle, oosim rustemovica i sarica daanas ste svi gola čunčica, doslovno svi.... ali nemojte se sekirati puno duse moje drage, necemo mi galamiti da vam ne stvaramo pritisak, nije lahko danas igrati za 5-6milja pisljivih maraka i trpiti navijanje sa dvije tribine i jos protivnik onako bbezobrazno trci vise od vas ...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sta reci na ovo danas . Igra bez igre , sve sam mislio da nije ono protiv Zrinjskog bio samo 1 bljesak , ali medutim izgleda da je bio. U napadu igramo ziheraski , bez prave smislene i uigrane akcije , sve se svodi na to hoce li Ahmetovic spustiti loptu nekom od krila ili cekamo neku gresku protivnika , a i to ne mozemo realizirati taj dio jer nemamo potrebne agresive i zelje u napadu.I dalje mislim kad bi se rjesili Hurtica sad , dok nije niko znacajno pobjegao , da bi uspjeli popraviti igru i podici ovu ekipu.Nadam se boljem jer fkt nakon ove 3 utakmice , stvarno se zapitam moze li gore ?
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Kad smo zadnji put odigrali duplo pas u zadnjoj trecini terena? Mislim da je to bilo protiv Olimpica ono Reis - Okic
-
arminarsenal
- Kontakt:
Da napravimo plakate,kao invaziju,svi na koševo da otjeramo upravu,nesto u tom smislu,vrijeme da im se stane u kraj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.