Da je Mirza nasrnuo na ruse, bili bi svi na njegovoj strani, ovako na koga god da je nasrnuo, ne bi, pogotovo nakon ove dvije utakmice igranja preko kurca...Trebao je na Nurkica, nesto ne vjerujem da bi ovaj oplakao ko Musa, mozda grijesim...coelho41 je napisao/la:Tanka je granica između dobrog i lošeg, da je Mirza nasrnuo na nekoga starijeg svi bi bili na Mirzinoj strani, ovako brani se slabiji normala. U svakom slučaju nijedan komentar na ovo večeras nije netačan, a nijedan nije tačan, sredina je tu negdje. Baš mi je drago što sam propustio ovu eksploziju na internetu, osjećam se rahat prošla me već frka, sad samo čitam.
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
- hule_barca
- Kontakt:
Teletović se najvjerovatnije povlači iz repke.
Mes Que Un Club
Damiru je to psovanje boga ko nama kad kazes " e jebote".._dreamer_ je napisao/la:covjek fino objasnjava, ovaj ga kulira i onda ismijava kolegu koji bukvalno sjedi kraj njega, a minja se onda ko jos nesto i izvinjava. Vjernik sam, ali Damiru za ono bogaranje ne zamjerim, trebao mu je nabit u usta onu tablu. Lik ga citavo vrijeme kulira, jbt, koja kur.cobolja, pa ovo jos nisam vidio a gledam kosarku 20 godina.shalabajzer je napisao/la:Pa crta akciju Mula i govori Minja na jednu stranu, a Musa na drugu. I govori hajde da radimo dvije kretnje. Nastavlja pričati i govori igramo na Minju akciju. Tada Mirza ironično govori na Minju i smije se. To sam primjetio. Sutra vratim na tv-u tekmu da vidim jesam li dobro vidio.
Mislim da je to taj TO
Bez ikakvog dokaza ili slike, fejk.ElCartel11 je napisao/la:http://www.hayat.ba/vijest.php?id=43265Sarmelino je napisao/la:Gdje to, vjerovatno trollovi od 14 godina hoce da budu coolElCartel11 je napisao/la:Citam da se Mirzi prijeti smrcu?? Idemo iz krajnosti u krajnost
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Nadam se da ce makar objasnit sta bi sve ovo pocevsi od priprema pa do danas.hule_barca je napisao/la:Teletović se najvjerovatnije povlači iz repke.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Prema nezvaničnim informacijama i pričama koje kruže po forumu, izgleda da je otac Nurkića sišao u prve redove i rekao Mirzi "hajde udari mene ako smiješ".
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Tu opciju sa nasrtanjem na Ruse ne treba ni spominjat, tad bi bio naš Bog, kao što je Džeko kad uhvati Dragovića za vrat ili kad Bešić malo poludi mislim takve reakcije govore nešto i o nama Bošnjacima kao o narodu, nemamo principa nikakvih.JHam je napisao/la:Da je Mirza nasrnuo na ruse, bili bi svi na njegovoj strani, ovako na koga god da je nasrnuo, ne bi, pogotovo nakon ove dvije utakmice igranja preko kurca...Trebao je na Nurkica, nesto ne vjerujem da bi ovaj oplakao ko Musa, mozda grijesim...coelho41 je napisao/la:Tanka je granica između dobrog i lošeg, da je Mirza nasrnuo na nekoga starijeg svi bi bili na Mirzinoj strani, ovako brani se slabiji normala. U svakom slučaju nijedan komentar na ovo večeras nije netačan, a nijedan nije tačan, sredina je tu negdje. Baš mi je drago što sam propustio ovu eksploziju na internetu, osjećam se rahat prošla me već frka, sad samo čitam.
HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAAAAHAHAHAHHAHAHAHAwobly92 je napisao/la:Prema nezvaničnim informacijama i pričama koje kruže po forumu, izgleda da je otac Nurkića sišao u prve redove i rekao Mirzi "hajde udari mene ako smiješ".
"We need to suffer. And we need to fight."
-
bordobijeli
- Kontakt:
A u sustini, je li Teletovic nasrnuo na Musu bez razloga ili mu je ovaj nesto uradio kada ga je Teletovic valjda posao smiriti?
- TheTruth34
- Kontakt:
Ma jasta **** kapitenu i najboljem igracu sve, sto pokusava balavcu od 17 godina objasniti kako de treba ponasati za njegovo dobro...
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nurkic je u startu skontao da Mirza sabotira.
Ginuo je Juka ove utakmice sve, svaka mu cast. Ko mu kaze nesto nakon borbe trebaju mu se usta izokrenut.
Ginuo je Juka ove utakmice sve, svaka mu cast. Ko mu kaze nesto nakon borbe trebaju mu se usta izokrenut.
wobly92 je napisao/la:Prema nezvaničnim informacijama i pričama koje kruže po forumu, izgleda da je otac Nurkića sišao u prve redove i rekao Mirzi "hajde udari mene ako smiješ".

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Opsovao mu Musa nesto i onda Mirza popizdiodscile je napisao/la:A u sustini, je li Teletovic nasrnuo na Musu bez razloga ili mu je ovaj nesto uradio kada ga je Teletovic valjda posao smiriti?
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Juka pozitivac?tuzlak1987 je napisao/la:Nurkic je u startu skontao da Mirza sabotira.
Mora bit da je i tebe zvao na rođendan.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Pa ako je to istina ne vidim razlog da se ovoliko pljuje po liku.. Ja sam mislio da je on bez razloga, iz nekog svog hira naletio na momka. Ako mu je ovaj opsovao nesto u ovoj situaciji kada ga pokusava smiriti da ne uvali sebe u sranje, tesko je nesto drugo ocekivati.. Mogao je biti blazi, ali 99% bi mu sigurno uzvratilo istom mjerom.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Opsovao mu Musa nesto i onda Mirza popizdiodscile je napisao/la:A u sustini, je li Teletovic nasrnuo na Musu bez razloga ili mu je ovaj nesto uradio kada ga je Teletovic valjda posao smiriti?
Vidim na instu Juka prije 3 dana objavio sliku iz Tuzle, sjede Musa i Tele jedan do drugog, ko bi rekao da ce za par dana se desiti nesto slicno ovome...
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
on se povlaci svakako tj zbog okolnosti, nermin je to fino bjasnio, ovo EP je bila njegova zadnja sansa da zablista u dresu repke, slijedece je 2021 god a tada on sigurno nece biti ni sjena mirze teletovica iz proljeca ove godine.hule_barca je napisao/la:Teletović se najvjerovatnije povlači iz repke.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Silazio je Jukin otac do klupe u zadnjim minutama i poslije tekme
ne mozes profulat' covjeka 
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.