FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zamisli u isto vrijeme biti navijac Sarajeva, a od stranih klubova gotiviti Arsenal. Tim ljudima nek je Bog na pomoci!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Onda iz kluba lažu?
Rečeno je da se igra u ponedjeljak na Koševu...
Mozda nece da raja ode u Travnik, da ne bude pritisak na igracima..Steph je napisao/la:Onda iz kluba lažu?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Hajde neka i nas neko razumije...joker90 je napisao/la:Zamisli u isto vrijeme biti navijac Sarajeva, a od stranih klubova gotiviti Arsenal. Tim ljudima nek je Bog na pomoci!![]()
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Evo pregleda ovu utakmicu jajca o radnika, celo nista nije bolji od k9dre jesica husrefa, varesanovica i takvi trenera. On ima tamo neki rez samo zato sto nema ni jednog navijaca kau u 85% bih klubova igraci imaju na vrijeme platu i to je to, on kad bi kod nas doso dobio bi nogu za 6 mjeseci.
Nama treba trener koji ne razumi bosanski (kad mu suju fameliju djecu da mu to nesmeta) drugo da zna fizicki spremit ekipu (znam da je to tesko jer su igraci pobosni u vecini bolesni sportasi; puse piju jedu nezdravo itd), i trece da zna osnovne elemente fudbal i matematiku sabiranje do 10.
Nama treba trener koji ne razumi bosanski (kad mu suju fameliju djecu da mu to nesmeta) drugo da zna fizicki spremit ekipu (znam da je to tesko jer su igraci pobosni u vecini bolesni sportasi; puse piju jedu nezdravo itd), i trece da zna osnovne elemente fudbal i matematiku sabiranje do 10.
Nesta @Majkl troll otkako svi stavismo profilne skauta i pocesmo se sprdati na njegov racun, kad odjednom izroni ovaj drugi troll. Slucajnost? 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Evolution87
- Kontakt:
Osjecam se prozvanimjoker90 je napisao/la:Zamisli u isto vrijeme biti navijac Sarajeva, a od stranih klubova gotiviti Arsenal. Tim ljudima nek je Bog na pomoci!![]()
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
nema navijace Celo jel ? - pa nema ni igrace a Bogami ni budzet Sarajeva pa je daleko vise napravio sa tom ekipom koja se ove godine dobro rasula i ostao je prakticno samo Obradovic od onih bitnijih, al si zato ti strucnjak u pmPitar6785 je napisao/la:Evo pregleda ovu utakmicu jajca o radnika, celo nista nije bolji od k9dre jesica husrefa, varesanovica i takvi trenera. On ima tamo neki rez samo zato sto nema ni jednog navijaca kau u 85% bih klubova igraci imaju na vrijeme platu i to je to, on kad bi kod nas doso dobio bi nogu za 6 mjeseci.
Pyro is not a crime !
-
streetstyle
- Kontakt:
SamoTravnik je napisao/la:Vasi su prijavili Pirotu kao domaci teren za utakmicu protiv Jajca. Igrate u nedjelju.
Filozofe IGRA SE U PONEDELJAK...kad nesto pises prvo provjeri
Brate, svaka ti cast ako si jedan od pomenutih, a jos uvijek dobrog mentalnog zdravlja.Evolution87 je napisao/la:Osjecam se prozvanimjoker90 je napisao/la:Zamisli u isto vrijeme biti navijac Sarajeva, a od stranih klubova gotiviti Arsenal. Tim ljudima nek je Bog na pomoci!![]()
![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
streetstyle
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/musemic- ... upi/117540
Musemić: Ne znam da li ću nakon 19. kola ostati na klupi
Uoči prvenstvenog susreta Zrinjski - Sarajevo u prostorijama bordo momčadi održana je press konferencija na kojoj je šef struke FK Sarajevo, Husref Mu...
sportsport.ba
zvuci poznato zar ne ??
Musemić: Ne znam da li ću nakon 19. kola ostati na klupi
Uoči prvenstvenog susreta Zrinjski - Sarajevo u prostorijama bordo momčadi održana je press konferencija na kojoj je šef struke FK Sarajevo, Husref Mu...
sportsport.ba
zvuci poznato zar ne ??
6 mjesto na tabeli i kup uzo, olimpik je kup uzo godinu prije i svi znamo kako je radnik proso sa istom tom slobodom kad su bodovi u pitanju.
Btw:Samo sam htio reci on nije trener koji je dvije klase iznad sviju, vec trener koji je u rangu trenera kao sto je husref varesanovic karacic i njima slicni. Nama treba trener koji je dva tri puta bolji od cele da bi mi (navijaci) imali sto zelimo koga bi podrzali i sa kim bi mi mogli harat, a sa ovim sto imaju po 5k km mjesecno nemas ti od takvi trenera nista, posebno kod nas.
Btw:Samo sam htio reci on nije trener koji je dvije klase iznad sviju, vec trener koji je u rangu trenera kao sto je husref varesanovic karacic i njima slicni. Nama treba trener koji je dva tri puta bolji od cele da bi mi (navijaci) imali sto zelimo koga bi podrzali i sa kim bi mi mogli harat, a sa ovim sto imaju po 5k km mjesecno nemas ti od takvi trenera nista, posebno kod nas.
Bas su ono pametni ako je to tacno.Mettelege i onako igra domace na Piroti i pitanje je ko ce tu biti "domacin",a mi iza toga imamo jos 2 gostovanja,plus ovo jucer znaci 4 utakmice van Koseva.Kakvi idoli hebem ti hljebSamoTravnik je napisao/la:Vasi su prijavili Pirotu kao domaci teren za utakmicu protiv Jajca. Igrate u nedjelju.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
streetstyle
- Kontakt:
Trenutni BLJESAK CELE i nista vise. Mnogi ga nisu ozbiljno shvatali sa onim Balkanskim sindronom..ta ce on. Celo to iskoristio i napravio dobru pricu. Ove i sljedeih godina , ili ce ispasti iz lige ili ce tavoriti u onom doigravanju za ispadanje . Ne kontam sto se lozite na takve likove. Klasicne zvijezde padalice....
-
streetstyle
- Kontakt:
Kao prvo igramo u pon jer je onaj koncert na kosevu i ne mogu sve pripremiti za tekmu a kao drugo , mi igramo domacu tekmu i ne kontam kakve gluposti ovaj iz travnika valja...Boze sacuvajmiky_hz je napisao/la:Bas su ono pametni ako je to tacno.Mettelege i onako igra domace na Piroti i pitanje je ko ce tu biti "domacin",a mi iza toga imamo jos 2 gostovanja,plus ovo jucer znaci 4 utakmice van Koseva.Kakvi idoli hebem ti hljebSamoTravnik je napisao/la:Vasi su prijavili Pirotu kao domaci teren za utakmicu protiv Jajca. Igrate u nedjelju.
- ElCartel11
- Kontakt:
Dinceku izgleda sad nesmeta sto je Jagodic 92 nastupio za takozvanu RS...samo budi u talu sa njim mozes i njega yebavat nesmeta mu
https://en.wikipedia.org/wiki/Vlado_Jagodi%C4%87
https://en.wikipedia.org/wiki/Vlado_Jagodi%C4%87
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
streetstyle
- Kontakt:
I ti se Miky , primas na ovakve gluposti , tebi se cudimstreetstyle je napisao/la:Kao prvo igramo u pon jer je onaj koncert na kosevu i ne mogu sve pripremiti za tekmu a kao drugo , mi igramo domacu tekmu i ne kontam kakve gluposti ovaj iz travnika valja...Boze sacuvajmiky_hz je napisao/la:Bas su ono pametni ako je to tacno.Mettelege i onako igra domace na Piroti i pitanje je ko ce tu biti "domacin",a mi iza toga imamo jos 2 gostovanja,plus ovo jucer znaci 4 utakmice van Koseva.Kakvi idoli hebem ti hljebSamoTravnik je napisao/la:Vasi su prijavili Pirotu kao domaci teren za utakmicu protiv Jajca. Igrate u nedjelju.
+1joker90 je napisao/la:Zamisli u isto vrijeme biti navijac Sarajeva, a od stranih klubova gotiviti Arsenal. Tim ljudima nek je Bog na pomoci!![]()
Samo naprijed Saraj'vo!