FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 14 avg 2016, 20:42

SiouxLukavac je napisao/la:Ne razumujem kako se ovaj Pitar6785 registrovo na forum kad pistoji anti-bot pitanje pri registraciji, ili ga je neko drugi registrovo.. Hmmm
Allaha mi, porodice mi, ako mi vjerujes da sam ovo danas htio napisati ali kazem sebi da necu prozivati nikoga naseg tako.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 14 avg 2016, 20:48

PeppermintSA je napisao/la:Šuška se da smo prodali Dulju Dinamu radi nekih dugova koji se vuku od Saidovog transfera (čitaj: besplatno).
Sigurno

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 14 avg 2016, 20:54

PeppermintSA je napisao/la:Šuška se da smo prodali Dulju Dinamu radi nekih dugova koji se vuku od Saidovog transfera (čitaj: besplatno).
Hahaha ajd ne provaljuj se svega ti produzi dalje. Za Saida smo dobili 20.milja bili

MaroonKrajina
Kontakt:

Post Postao/la MaroonKrajina » 14 avg 2016, 20:55

UPRAVA NAPOLJE! Gdje li je onaj pakšu Majkl? Je l` se to još nije izvukao iz Dininog šupka?
Dok god ne odstranimo tumor u vidu Dine i co. ništa od nas i ne znam zašto tjeramo trenera? Kome je kriv Naser? Ima najviše uspjeha od svih trenera FK Sarajevo! :yawn: Mi treba da otjeramo onog neškolovanog pomoćnog trenera koji se odaziva na "UZ NOGU HURTA" kada ga pozove direktor kluba s kupljenom diplomom.Otišao Dino kod Muje na ćevape i usput svratio po diplomu,konta,"zatrebaće".....
UPRAVA NAPOLJE!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 14 avg 2016, 20:59

uNbx je napisao/la:Najjače mi je kad kažu da smo mi otjerali Husrefa/Kodru. Pa nije bio nijedan trener u FKS kojem raja nije psovala, sad je li to većina, manjina, pojedinci, nije ni bitno. Iza Kodre se trebalo stat, i reć javno šta se dešava, pa bi se broj ljudi koji ga 'tjera' sa tribina smanjio na jednocifren. Oko Husrefa ne vrijedi pokretat priču, i njemu su yebavali sve sa tribina, ali to su ti isti ljudi koji bi i Conteu imali šta reć. Suma sumarum, nit smo mi otjerali Kodru, niti smo otjerali Husrefa.

Da se razumijemo, na tribinama ima stoke kakve nema ni u čevljanovićima, pa ako su oni ikakav faktor, i ako su ikome bitni, najbolje da se roknemo kolektivno.
Pasa da ti kazem mozda znas da je od Husa sin fanatik bio kao i mi za mene je legenda al sam prisustvovao kad mu se psuje od do i kad se on okrece i svadja sa istokom il zapadom itd drvlje i kamenje je na njega bilo sto smo trazili to smo i dobili. Trazilo se da ode Stojcev,Krste itd sad ih prizivamo trazili smo da Jesic sve rastjera bicem i on to uradi sad placemo za istim,pljuvo se Ibrakovic i mitovi se o njemu pisali evo i on ode vidjecemo dokle ce se sve mjenjati svaka 2 kola uzjasi Hurtu il murtu svaka 2 mjeseca i tako u krug

HaRakIRi46
Kontakt:

Post Postao/la HaRakIRi46 » 14 avg 2016, 21:01

Mozete me nazvat kako god hocete i znam da cete me pluvat poslije ovog sto cu reci,ali dok je Ibrakovica bilo bilo je i transfera,bilo je i propalih,ali bilo je i pogodaka,ovako samo imamo ovo prvo.
Ne sumnjam da je mutan tip(uostalom ispostavilo se da su i ostali,ali na njemu su se kola prva slomila),ali da je kao SD sposoban dovesti nekoga i da ima veze u sportu(jedini u upravi koji je imao veze sa sportskim segmentom)to mu se ne moze osporiti.Nacekat cemo se mi Benki,Ikandea,Stojceva,Delaca,Jajala,Barbarica,Stepanova,nacekat cemo se da pregovaramo za igaraca i da dobijemo 2.mil za nekog.Bas me zanima za koliko ce sposobni Ihtijarevic i kompanija dati Duljevica.
Ibrakovic je mutan i kakv god,ali je sposoban za sportski dio za razliku od ostalih,pa ja nmg vjerovat da Balica kojeg su tek doveli oni dobijaju ponudu i jos onaj kloc zubati kaze razmatrali smo,ali smo ZAKLJUCILI da nam takav igrac treba :facepalm: . Pa logicno da ti treba jer si ga doveo :facepalm: .Ne znam za vas,ali sto se mene tice mislim da je Ibrakovic imao bar 50% zasluga za Borussiu,za titulu,za Cimijev transfer,pa i za dolazak Dulje,BEnke,Delaca i Jajala i nacekat cemo se ovakvih igraca u FKS. :salut:
FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 14 avg 2016, 21:09

Bordomen je napisao/la:
ColdDemon je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Zamisli u isto vrijeme biti navijac Sarajeva, a od stranih klubova gotiviti Arsenal. Tim ljudima nek je Bog na pomoci! :urnebes: :urnebes:
Hajde neka i nas neko razumije... :)
Ja mislio da sam jedini :plac: :plac:
Nisi, definitivno, ima nas još :plac:

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 14 avg 2016, 21:12

Sarajevo je u jednom trenutku radilo super posao, dovodili se igraci iz lige, dobra imena iz vana I onda valjda im neko pokazao kako pare prat.
UPRAVA NAPOLJE!

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 14 avg 2016, 21:18

Slavko Petrovic bi nama dobro dosao da uvede red u svlacionici, lik ima autoritet a Bgm ima i znanje za nasu ligu..
Bordo bijeli za život cijeli!!

prdimahovina
Kontakt:

Post Postao/la prdimahovina » 14 avg 2016, 21:35

:tralala: hoćemo li organizovati kakvu internu kladaru : ko će prije ostati bez trenera -mi ili kone :tralala:
" srce na teren i pamet u glavu "

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 14 avg 2016, 21:35

Biće ovaj Kostić slovenac uskoro slobodan, možda on? :D

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 14 avg 2016, 21:37

*ebo vas kone !
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 14 avg 2016, 21:40

joker90 je napisao/la:Zamisli u isto vrijeme biti navijac Sarajeva, a od stranih klubova gotiviti Arsenal. Tim ljudima nek je Bog na pomoci! :urnebes: :urnebes:
Meni je bas lijepo, dok god smo ispred kokoški i košpa. :D

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 14 avg 2016, 21:44

Šprdat se s konama ne smijemo, ne zna se ko je gori, mi ili oni. Njima njihova a nama naša muka. Na sta su spala dva najveca kluba u drzavu, yebem ti loptu.

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 14 avg 2016, 21:45

Sarajevo i Željo katastrofalni, Zrinjski i Sloboda su jedini pravi klubovi u ovoj ligi. Kako su se srozala dva najveća kluba u državi, to je nevjerovatno. Prije sam jedva čekao derbi, sad bi platio da ne gledam. Do kada će ova agonija trajati.. Vidim neki pišu da je Slavko loš trener za nas, još ne vjerujem.
Zadnja izmjena: KenChoo, dana/u 14 avg 2016, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 avg 2016, 21:45

SiouxLukavac je napisao/la:Šprdat se s konama ne smijemo, ne zna se ko je gori, mi ili oni. Njima njihova a nama naša muka. Na sta su spala dva najveca kluba u drzavu, yebem ti loptu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 14 avg 2016, 21:48

Pa možda Hurta i nije tako loš. :urnebes: :urnebes: :urnebes:

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 14 avg 2016, 21:48

smijali se našoj muci, sad smo svi ku.rci hahahahhahaahahah
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 14 avg 2016, 21:49

OsmanhodzicBuco je napisao/la:Pa možda Hurta i nije tako loš. :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Nema jos poraz ove sezone :mrgreen:
SARAJEVO

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 14 avg 2016, 21:54

fico je napisao/la:
OsmanhodzicBuco je napisao/la:Pa možda Hurta i nije tako loš. :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Nema jos poraz ove sezone :mrgreen:
Da nema pritiska navijača imali bi još tri boda. Taman da budemo prvi. Prosto ko pasulj.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordospartanac, Google [Bot] i 12 gostiju.