FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa možda Hurta i nije tako loš.

smijali se našoj muci, sad smo svi ku.rci hahahahhahaahahah
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Nema jos poraz ove sezoneOsmanhodzicBuco je napisao/la:Pa možda Hurta i nije tako loš.![]()
![]()
SARAJEVO
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Da nema pritiska navijača imali bi još tri boda. Taman da budemo prvi. Prosto ko pasulj.fico je napisao/la:Nema jos poraz ove sezoneOsmanhodzicBuco je napisao/la:Pa možda Hurta i nije tako loš.![]()
![]()
Da on ima malo vise znanja imali bi mi 13 od 15 bodova.OsmanhodzicBuco je napisao/la:Da nema pritiska navijača imali bi još tri boda. Taman da budemo prvi. Prosto ko pasulj.fico je napisao/la:Nema jos poraz ove sezoneOsmanhodzicBuco je napisao/la:Pa možda Hurta i nije tako loš.![]()
![]()
Da on ima malo vise obraza podnio bi ostavku.
SARAJEVO
- f0rest1946
- Kontakt:
Pantelija ili Evander za trenera!
opet nam se nudi prvo mjesto, ali..
Sarajevo je juce nastupalo u sljedecem sastavu: Bromazepam, Lexillium, Lexaurin, Bensedin, Diazepam, Ksalol, Xanax, Loram, Lorazepam, Rivotril i Haldol.
to je najveca tuga .... ovako svake godine pogotovo pred kraj sezone poklanja nam se titula mi useremo ....zlo87 je napisao/la:opet nam se nudi prvo mjesto, ali..
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nije tema al moram ovo prokomentarisati , zeljini igraci dobise aplauz nakon 0-2 s Vitezom .
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Oni su ocigledno zadovoljni sa ovakvom situacijom pa neka bude tako. Mi nismo i necemo biti.bordobijeli je napisao/la:Nije tema al moram ovo prokomentarisati , zeljini igraci dobise aplauz nakon 0-2 s Vitezom .
UPRAVA NAPOLJE!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja mislim da nije vise ni do Hurtica( uscuplic, kodro, jesic)... ni do slovenca kod malenih itd.
Ne mogu ljudi od govana pitu pravit.
Sarajevo jedno je
Umro bi zbog tebe...
Ne mogu ljudi od govana pitu pravit.
Sarajevo jedno je
Umro bi zbog tebe...
#DIVOVI
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Bježi ba Pantelija, kakvih si ti provala imao onda se ti do kraja života ne bi trebao ulogovati na forum
1946
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Deset godina se pjevelo I kad tesko je I igraj sarajvo nema veze.bordobijeli je napisao/la:Nije tema al moram ovo prokomentarisati , zeljini igraci dobise aplauz nakon 0-2 s Vitezom .
UPRAVA NAPOLJE!
To sto su oni slijepi, ne znaci da i mi trebamo biti..bordobijeli je napisao/la:Nije tema al moram ovo prokomentarisati , zeljini igraci dobise aplauz nakon 0-2 s Vitezom .
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946

hvala vam
- BosnianKingdom
- Kontakt:
A ja mislio ti normalan,e Allahu jesam naivan..PeppermintSA je napisao/la:Šuška se da smo prodali Dulju Dinamu radi nekih dugova koji se vuku od Saidovog transfera (čitaj: besplatno).
Sabrine mi moje!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Oni su ocigledno zadovoljni sa ovakvom situacijom pa neka bude tako. Mi nismo i necemo biti.bordobijeli je napisao/la:Nije tema al moram ovo prokomentarisati , zeljini igraci dobise aplauz nakon 0-2 s Vitezom .
UPRAVA NAPOLJE!
ZZ
Previse se frke dize oko ovoga svega ....htjeli ste malo kvalitetniju ligu to ste upravo i dobili .... smanjuje se razlika izmedju klubova ... ja ocekujem jos ovakvih puno iznenadjenja do kraja sezone ..... ZIVI BILI PA VIDJELI
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Tu si 100% u pravu.DBR1987 je napisao/la:Previse se frke dize oko ovoga svega ....htjeli ste malo kvalitetniju ligu to ste upravo i dobili .... smanjuje se razlika izmedju klubova ... ja ocekujem jos ovakvih puno iznenadjenja do kraja sezone ..... ZIVI BILI PA VIDJELI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.