Jos da hoce i na veliki doc...GradKamena1 je napisao/la:Ja mislim da se nigdje na svijetu ne zivi za mali nogomet ko u nas u Hercegovini,sta bude ljudi i sta se para okrene na turnirima.
NK Široki Brijeg
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
EKONNP
-
GradKamena1
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Da ti iskren budem nisam ni pogledo niti me vele zanima rukomet,a pretpostavljam da je bio vjetar u leđa,ovi imaju 7 puta bolju ekipu,po nekoj logici igrali su ipak tu Seha ligu.Orjuna je napisao/la:Jest IzviđačGradKamena1 je napisao/la:Sta je to sad bilo ?
Zajebo nekog sudija,pa zagovnalo ?Sudac nije sudio prijestup od 20 cm. Kaže mi prijatelj iz Ljubuškog da su ih pokrali, sad nezz sta je bilo...
Ovo sto sam prekO medija upratio fina se neka prica radi u rukometnom klubu,vidicemo sta ce bit iduci sezona,vidio sam da im je ko i u nogometnom klubu PPD generalni sponzor.
Nisam bio,al cuo sam pricu da susjedi nisu dobro prosli..Orjuna je napisao/la:Tko je koga?Penke šta to je bilo? Prije dvije godine je i Pero Stojkić igrao na Trnu.
Kad smo kod igraca prije dvi godine igrao Mirko Hrgovic,a prosle godine nas Ivan Sesar
Samo jedno ime
Tradicija jbg. Vruce ljetne veceri, piva, cevapi, i jos kad budu bitke na terenu, udaranje sudaca, pa za prste polizatskripar96 je napisao/la:Jos da hoce i na veliki doc...GradKamena1 je napisao/la:Ja mislim da se nigdje na svijetu ne zivi za mali nogomet ko u nas u Hercegovini,sta bude ljudi i sta se para okrene na turnirima.
A nasima je ovdje puno zanimljiviji derby izmedju Ljutog Doca i Ronaldovog sela nego npr Siroki-Krupa
@penke Sesar je igrao i u Klancu dok je bio pod ugovorom sa Sarajevom
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Haha. Ali nije lose. Popravljaju tribine. Sada Ce biti ravne poput stakla a ne onako izrabane. Povećavaju kapacitet tribina za jos koju stepenicu(2-3), rasvjeta Ce biti sada na betonskim stubovima uz rubove terena, a ona konstrukcija na sredini gdje su dosad bili reflektori se sklanja. Nije lose. Gdje god se i STA god radi u gradu drago mi je.Android je napisao/la:Malonogometni turniri i saketanje![]()
![]()
Ajde kad smo vec otisli u off, jel ono se u Klancu obnavlja tribina?
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Konacno, bilo je vrijeme da se sredi to malo s obzirom koliko ljudi bude tamo u onih mjesec dana. Bravo MiroPERO1234 je napisao/la:Haha. Ali nije lose. Popravljaju tribine. Sada Ce biti ravne poput stakla a ne onako izrabane. Povećavaju kapacitet tribina za jos koju stepenicu(2-3), rasvjeta Ce biti sada na betonskim stubovima uz rubove terena, a ona konstrukcija na sredini gdje su dosad bili reflektori se sklanja. Nije lose. Gdje god se i STA god radi u gradu drago mi je.Android je napisao/la:Malonogometni turniri i saketanje![]()
![]()
Ajde kad smo vec otisli u off, jel ono se u Klancu obnavlja tribina?
HRHB
HRHB
Igrao je Ćema jedne godine za Livu Obalu dok je bio u Zrinjskom, pa ga dolje kaznili.
...
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]Orjuna je napisao/la:Igrao je Ćema jedne godine za Livu Obalu dok je bio u Zrinjskom, pa ga dolje kaznili.
Nisam znao za to.
Igrao je dok je bio i kod nas.
EKONNP
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]Orjuna je napisao/la:Igrao je Ćema jedne godine za Livu Obalu dok je bio u Zrinjskom, pa ga dolje kaznili.
Nisam znao za to.
EKONNP
Momci jel itko bolje upucen kad ce ta zalba i moguce smanjenje suspenzije to me zivo zanima vise? Da je spustit bar sa 7 na 4
Samo jedno ime
-
GradKamena1
- Kontakt:
skripar96 je napisao/la:[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]Orjuna je napisao/la:Igrao je Ćema jedne godine za Livu Obalu dok je bio u Zrinjskom, pa ga dolje kaznili.
Nisam znao za to.
Ma u Mostaru na Bozicnom ih igra dosta jedne sezone Sunjic dok je bio u Rusiji,Spahic dok je u Njemackoj ,ovi nasi da i ne pricam ,ma to nema gram mozga riskira karijere i ozljede,sve je do jednom dok ih neki krkan ne polomi.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Šta je konkretno bilo na Trnu?
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- Evolve
- Kontakt:
Odlazi i Soldo.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Kad ce pojacanja?
- Evolve
- Kontakt:
Sretno Antonio.
Rubrika odlasci mislim nam nikad veća nije bila
Rubrika odlasci mislim nam nikad veća nije bila
NK Široki Brijeg
Jos samo da se malo popuni i ona dolasci....al uradili su sto su obecali,totalni remont
Sent from my Picasso using Tapatalk
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
Sest igraca otislo od tog jedan iz p11,jos su visak po meni Marina i Repic s kojima se radi(lo)na prekidu suradnje te Krstanovic bi po meni trebao biti visak od trenutnog rostera,jedno pojacanje bi trebalo se danas pojaviti na prozivci
Samo jedno ime
Tona hvala ti i sretno
Pola ekipe otislo
Pola ekipe otislo
HRHB
HRHB