Ja sam stručnjak koji gleda činjenice a na koje ti očito nemaš odgovora jer i sam znaš da se protiv činjenica ne može. Kakve veze novac ovdje ima i ko ga je uopšte spomenuo? Ti izgleda voliš stavljati riječi drugima u ustaBosniacum Lilium je napisao/la:ti si strucnjak koji samo gleda papirako je neki tim funtu skuplji znaci da je i bolji
![]()
![]()
prosle sezone npr Stoke pokorio liverpool i sl.
smijesno je to sto dijelis na te neke klase, Boze me sacuvaj!!
![]()
![]()
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
- Megamon
- Kontakt:
Treba vaditi Aguera a ubaciti Teveza.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Principatus
- Kontakt:
Bolton sada stisnuo, tu je sansa na kontru.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Radi ovoga volim Engleski fudbal. Bas' kada kontas da je sve gotovo.. 
shandrlike-tandrlike
- Donnie Darko
- Kontakt:
Smjesni ste! Silva je jedan od najboljih iz Citija. Jel vam ispod 15 godina?
shandrlike-tandrlike
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
halo ba frajeru, nemoj mi tu nekih sifri nhf, jesi ti sta ti jeAlucard je napisao/la:Ja sam stručnjak koji gleda činjenice a na koje ti očito nemaš odgovora jer i sam znaš da se protiv činjenica ne može. Kakve veze novac ovdje ima i ko ga je uopšte spomenuo? Ti izgleda voliš stavljati riječi drugima u ustaBosniacum Lilium je napisao/la:ti si strucnjak koji samo gleda papirako je neki tim funtu skuplji znaci da je i bolji
![]()
![]()
prosle sezone npr Stoke pokorio liverpool i sl.
smijesno je to sto dijelis na te neke klase, Boze me sacuvaj!!
![]()
![]()
a to u vezi tih klasa i podjela, to postoji od početka fudbala kao igre i ako je tebi to smiješno i ako su tebi svi unutar neke lige isti onda ne možemo komunicirati normalno ili na visokom nivou. nhf
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
mozda ne gledamo istu utakmicu?!reptile je napisao/la:Smjesni ste! Silva je jedan od najboljih iz Citija. Jel vam ispod 15 godina?ha ya je napisao/la:najveci idiot na terenu!Bosnier je napisao/la:Silvi se najebem mamice !!!
mozel neko napisat link da netrza
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Evo sad i teveza , aferim !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Link ne trza.bondich je napisao/la:mozel neko napisat link da netrza
Evo probaj ovaj. http://www.livescorehunter.ro/streams/1/lshro10.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sta ti rade, moj Balonja.Donnie Darko je napisao/la:
On je meni kralj !BegAx je napisao/la:Sta ti rade, moj Balonja.Donnie Darko je napisao/la:![]()
![]()
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Glavu dolje, i hajde dok ne izgubis loptu ili ne dadnes gol. To je njegova taktika godinama.Elegant je napisao/la:Tevez ostao isti, ne bi on dodao loptu nema sanse.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Donnie Darko
- Kontakt:
Izlazi Dzeko, 4:3 ovo zavrsava.
ooooooooooooooo Edin Dzeko
100 %Donnie Darko je napisao/la:Izlazi Dzeko, 4:3 ovo zavrsava.
baš me zanima koju će ocjenu dobit...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- Megamon
- Kontakt:
Nek je izas'o,kako odmice ovi sve ostriji i ostriji.Bolje izaci 10 minuta ranije nego kasnije zaliti sto ga necemo imati protiv bjelorusa.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!