FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
90
45%
Prolazak u Play off
47
24%
Grupnu fazu
62
31%

Ukupno glasova: 199

ŠTA_JE
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ŠTA_JE » 14 maj 2025, 15:12

slika

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 14 maj 2025, 15:17

Nema potrebe da se otpisuju Horde Zla za sva vremena.

To je ipak ideal veći od bilo kojeg pojedinca ili više njih koji trenutno upravljaju - vode politiku grupe, bez obzira da li poluge upravljanja dolaze putem sile i moći, novca ili nešto treće.

Isto kao što ni ljudi koji obnašaju funkcije u Klubu ne čine FK Sarajevo. Ljudi budu i prođu.

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 14 maj 2025, 15:18

ŠTA_JE je napisao/la:
14 maj 2025, 15:12
slika
:!:
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 14 maj 2025, 15:21

Niko nema toliko dusmana koji govore da vole ovaj klub a jedva cekaju neko posrtanje da popljuju sve zivo.

Finale kupa nema nas ni 10 hiljada a da ne kazem sta se sve poslije pricalo.Zavrsila tekma haman niko nije ostao na istoku da cestita igracima a sad poslije poraza vecina ostade da psuju sve zivo.Ne treba nama niko.Dovoljni smo sami sebi.
Zadnja izmjena: Manuel, dana/u 14 maj 2025, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 14 maj 2025, 15:21

Samo ne izgubiti danas, dovoljno

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 14 maj 2025, 15:22

bosnas_ je napisao/la:
14 maj 2025, 15:08
Jako Sarajevo smeta mnogima, pogotovo sto svi vide koliko klub ulaze sredstava u svoje ciljeve koje jos nije ostvario, ali svi znamo da je to zbog spleta raznih uticaja i okolnosti.
Zekic je najbolji trener fk Sarajevo poslije rata, imao je gresaka, kao sto svi imaju, ali mislim da se vise nije moglo od ovoga postici uz sudjenje koje smo imali i peha sa povredama glavnih igraca.
Fali tu jos kvaliteta za nesto vise, ali uz adekvatna i ciljana pojacanja naredna sezona bi moglo biti u znaku bordo boje, u inat dusmanima!..
Sljedeca sezona ce biti katastrofalna napustil nas Zekic a evo izgledno je da hoce. Ne zato sto je on Guardiola nego zato sto je vec postavio temelje ekipe i pravio plan za sljedecu sezonu. Tako da svaka cast ”navijacima” kluba, fuj gade mi se znaci

HZSydney
Kontakt:

Post Postao/la HZSydney » 14 maj 2025, 15:23

FK Sarajevo JE sinonim za drzavu Bosnu I Hercegovinu I ocigledno JE da je na sceni pokusaj rusenja svega sto u tu drzavu promovise. Peta kolona se ubacila I u HZ da kako su to u ratu radili ubacuje bubice, siri dezinformacije I obezglavi nas kako bismo bili bezopasni. Zato je sad vaznije nego ikad stati uz ZZ I ekipu. Ne zato sto je ZZ I bilo ko od igraca nezamjenjiv nego zato sto su oni nase FK Sarajevo danas I kad nose bordo dres oni su I Hase I Pape I Dzeno I Cala I svi koji su nosili iste dresove a koje volimo neizmjerno.
Zato veceras ( kod mene zorom) svi ko jedan!!!
.. jer Stari je volio Sarajevo...

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 14 maj 2025, 15:24

Krenuo sam napisati post jedno pet puta i stao. Tesko je ista reci. Ja jos uvijek ne mogu da vjerujem sta nam se desava.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 14 maj 2025, 15:29

Ide remont po stoti put

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 14 maj 2025, 15:30

tek ce da me zaboli qurac za sve.. u ovoj drzavi ne funkcionise nista, jedina sreca je bio fudbalski klub FK Sarajevo.
muka mi je s kim dijelim zrak u ovom gradu i s kim dijelim "ljubav" prema bordo boji.

nek se sve ugasi, putine baci je vakat ne da je, nego davno pros´o.
euro takmicenja docekati necemo, uvijek cemo se vrtiti u krug i necemo nikad pomoliti glavu iznad vode.

bravooo glupani :D inace strucnjaci za sve, a jadova vecih od nas samih nema. Neka nastave, Sarajvo to smo mi.. yebo ovo sve, pusite ga mamlazi

Zorane Zekicu, ako slucajno citas, sve je ovo normalno u ovoj prokletoj avliji. Tako da opusteno, najmanje je do tebe. ovo je kolektivno ludilo.

dovoljno je da se provozas od ilidze do carsije i da obratis paznju na ne(kulturu) saobracaja, papanluk, i manire stoke sitnog zuba, bez empatije, pardona, strpljenja.. yebi im mamu
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 14 maj 2025, 15:32

HZSydney je napisao/la:
14 maj 2025, 15:23
FK Sarajevo JE sinonim za drzavu Bosnu I Hercegovinu I ocigledno JE da je na sceni pokusaj rusenja svega sto u tu drzavu promovise. Peta kolona se ubacila I u HZ da kako su to u ratu radili ubacuje bubice, siri dezinformacije I obezglavi nas kako bismo bili bezopasni. Zato je sad vaznije nego ikad stati uz ZZ I ekipu. Ne zato sto je ZZ I bilo ko od igraca nezamjenjiv nego zato sto su oni nase FK Sarajevo danas I kad nose bordo dres oni su I Hase I Pape I Dzeno I Cala I svi koji su nosili iste dresove a koje volimo neizmjerno.
:bih: :bih: :bih: :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 14 maj 2025, 15:34

Nakon prve polufinalne utakmice protiv Borca psovali sve i igracima i Zekicu, samo ih hz podrzale a kad su prosli odjednom sve super kao da nista nije bilo. Eto kakvi smo mi inace

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 14 maj 2025, 15:37

Samozdravlje je napisao/la:
14 maj 2025, 15:32
HZSydney je napisao/la:
14 maj 2025, 15:23
:bih: :bih: :bih: :bih:
ma sta ce ovdje glupani glupi ko noga skontati. Ovdje se kolo linca povede tek tako jer je nekom furka. Dokaz 5 listica fukare koja uplati da ne ide preko 100 dobitak da ne plati porez. Sta dalje pricati.

kad od tih 100 pripadnika HZ kojih se "pita" nije barem 10 skontalo da se radi o petokolonasima, **** ti tu ideju i pamet.

onaj osjecaj kad se zna kad zahajcati, promijeniti pjesmu, zapoceti pjesmu pa sto da ne i preko megafona zapjevati, animirati sve!! . dosta toga se ima nauciti, dovoljno je nekad pregledati ovo i pratiti uzorak.. helem,

yebo ti nas
Zadnja izmjena: Lobudaraczapamcenje, dana/u 14 maj 2025, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 14 maj 2025, 15:39

Ma polako, tek kad bi nedo Bog otišao Zoran vidjeli bi koliko smo izgubili sa time.
Na sve načine pokušati spriječiti odlazak Zeke, šta god je u našoj mogućnosti - uraditi.
Otkaz nije dao, za sad. Međutim, malo je reći da ga je ova situacija pogodila.
Ako se desi otkaz, možda je najbolje odmoriti od ovog svega neko vrijeme, jer ovo što se iz godine u godinu dešava nama je tužno i jadno.
Nikad, ali apsolutno nikad nisam bio ovoliko lošeg raspoloženja na dan kad mi voljeni klub treba osvojiti trofej.
I to nakon 4 godine pauze, u kojoj znamo svi koliko smo nepravde doživjeli, koliko smo imali i mi loših transfer politika izmjenjali, i užasnih utakmica odigrali..
Što kaže @NisamIsmirMirvic, teško je išta napisati, tačno i ja par puta krećem pisati, pa brišem.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 14 maj 2025, 15:43

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
14 maj 2025, 15:30
Zorane Zekicu, ako slucajno citas, sve je ovo normalno u ovoj prokletoj avliji. Tako da opusteno, najmanje je do tebe. ovo je kolektivno ludilo.

dovoljno je da se provozas od ilidze do carsije i da obratis paznju na ne(kulturu) saobracaja, papanluk, i manire stoke sitnog zuba, bez empatije, pardona, strpljenja.. yebi im mamu
100% tacno. Sve si rekao u ovih par recenica.

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 14 maj 2025, 15:51

slika
Ivan Ikic bratina :bow:
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 14 maj 2025, 15:54

tek ce da me zaboli qurac za sve.. u ovoj drzavi ne funkcionise nista, jedina sreca je bio fudbalski klub FK Sarajevo.
muka mi je s kim dijelim zrak u ovom gradu i s kim dijelim "ljubav" prema bordo boji.

euro takmicenja docekati necemo, uvijek cemo se vrtiti u krug i necemo nikad pomoliti glavu iznad vode.

bravooo glupani :D inace strucnjaci za sve, a jadova vecih od nas samih nema. Neka nastave, Sarajvo to smo mi.. yebo ovo sve, pusite ga mamlazi

Apsolutno se slazem sa svime,skakao po tekmama od rata pa nadalje,apsolutno su mi sve zgadili,vazda neke podijele,kasaba klasicna sa pecinskim ljudima koji ce za sitan interes sve prodat,ko nema dodira sa ljudima iz naseg grada bilo kakvog taj je rahat.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 14 maj 2025, 16:07

Vec 10-tak godina ne osjecam "mrznju' prema Zelji, kao moj brat i njemu bliski Pitari. Za "mrznju",a pogotovo ljubomoru nema smisla
Zasto ? Br. trofeja u zadnjih 10 godina. Uredjenost Kluba, zahvaljujuci nekim Pitarima (neki manje,neki vise i neki se pogubili) je
sigurno na strani FKS. Zasto dajete znacaj komentarima manijaka, to je bas djecije.
Ova sezona: ABd Kup (izdominirali Zrinjski i Borac u dvomecu, poslije "negativnog rezutata kuci). 10 zutih i crveni(dogovor :urnebes: )
30 kola ispred Zelje, a vjv i na kraju,nebitno. Nek izvine, ali sadaka ih sacuvala (ili dogovor :urnebes: )u 2 remija, pa pobjeda i
bolji medj. odnos.

ABd do Kupa, uzdignuta cela, svi to znaju da je tako, samo mi trazimo dlaku u jajetu :urnebes:
:bih: :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

misstianopenaldo
Kontakt:

Post Postao/la misstianopenaldo » 14 maj 2025, 16:18

100%

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Dave, Konzerva, MaroonBjelave, OsmanhodzicBuco, Proximic, rimljanin90, VolimBiH96 i 68 gostiju.