Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sad slobodu abd, pa zelju za 6 b razvaliti, i onda se kupu okrenuti abd.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
AvantiBL je napisao/la: ↑19 apr 2025, 23:01MaroonBjelave je napisao/la: ↑19 apr 2025, 22:54Zafalit će opet kisika aBd.
Mrtvu vam majku četničku yebem.Niko te nije zvao ovdje. Razguli, ako ti ne odgovara.
Ljigavče. Ne vidi se sa tribina ništa? Je li?
Zadnja izmjena: Herson, dana/u 19 apr 2025, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Svi svi svi
SVI KOD VICE PO PREMIJU
Vrijedilo je gyze dati

SVI KOD VICE PO PREMIJU
Vrijedilo je gyze dati
Zadnja izmjena: GrbavicaHram1921, dana/u 19 apr 2025, 23:08, ukupno mijenjano 2 puta.
Ne pratim ni Želju da budem iskren.
Ja sam jedan od onih koji ne ide ni na Grbavicu radi puštanja pjesme o nekakvoj Sanji i Dunavu, a takvi isti četnici zapalili Grbavicu, ubili Džildu, Batko sam na Grbavici ubio preko 100 ljudi.
To je sramota šta rade ljudi u klubu.
Iskreno ne da nam Bog naprijed jer nemamo trunke poštovanja prema sebi.
Ali to su neke nove generacije koje ne znaju šta je rat i šta su Srbi radili po Grbavici.
Puštaju četnike da pjevaju i pjevaju s njima.
Ti si ljudi prokleti, srpski nacionalisti što je bila i Alisa.
Poslušajte njihove druge pjesme.
Kako će oni nekome sreću donijeti?
Ne, ne boli me poraz od 5:0. Boli me ovo iznad što sam napisao i šta se događa s nama Sarajlijama, svejedno navijali za Sarajevo ili Želju.
Ja sam jedan od onih koji ne ide ni na Grbavicu radi puštanja pjesme o nekakvoj Sanji i Dunavu, a takvi isti četnici zapalili Grbavicu, ubili Džildu, Batko sam na Grbavici ubio preko 100 ljudi.
Ali to su neke nove generacije koje ne znaju šta je rat i šta su Srbi radili po Grbavici.
Ne, ne boli me poraz od 5:0. Boli me ovo iznad što sam napisao i šta se događa s nama Sarajlijama, svejedno navijali za Sarajevo ili Želju.
AvantiBL je napisao/la: ↑19 apr 2025, 23:01MaroonBjelave je napisao/la: ↑19 apr 2025, 22:54Zafalit će opet kisika aBd.
Mrtvu vam majku četničku yebem.Sta je pogresno rekao? Evo nek mene admin banuje. Jebbo vam mladić djecu u besikama. I vama i ovima el taricima, bojovnicima, skretnicarima i ostalima koji su uz vas.![]()
![]()
- ErosViverosViv
- Kontakt:
vico je imao samo jednu gresku za 5 godina, a to je ostavljanje kmelje u ligi prosle godine. Ova kriminalna sudjenja su plod balija i sda pogani.
Nabijem na ku rac i tebe i sve ovo sto si napisao.ZaZelju je napisao/la: ↑19 apr 2025, 23:07Ne pratim ni Želju da budem iskren.
Yebala vas politika
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Herson je napisao/la: ↑19 apr 2025, 23:04Ma neko mu je garant ostao retardiran usljed hipoksije, pa ga zabolio post.AvantiBL je napisao/la: ↑19 apr 2025, 23:01MaroonBjelave je napisao/la: ↑19 apr 2025, 22:54Zafalit će opet kisika aBd.
Mrtvu vam majku četničku yebem.Niko te nije zvao ovdje. Razguli, ako ti ne odgovara.
Ljigavče. Ne vidi se sa tribina ništa? Je li?
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.

Pitari recite Mirviću da vidi sa Vicom da se krene od sljedeće sezone dodjeljivati pehar za šampiona trećeg mjesta, šampiona priprema ili titula za najskuplju ekipu.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Yebem li ti sve zensko u porodici sto moze steku dohvatiti
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Eto vidiš.lakilone je napisao/la: ↑19 apr 2025, 23:08Nabijem na ku rac i tebe i sve ovo sto si napisao.ZaZelju je napisao/la: ↑19 apr 2025, 23:07Ne pratim ni Želju da budem iskren.
Yebala vas politika
- ErosViverosViv
- Kontakt:
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:49PapakIzSa je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:47Zasto nam citiras tog mitomana sto clansku nece da slika(nema je)GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:46Medjed
Re: FK Sarajevo
Nepročitan post 19 apr 2025, 21:43
Za ovo je kriv nas predsjednik shrek. Za 30 hiljada TUDJIH para mogao je ovo rijesiti. Imao je vise nego jake ljude iza sebe a nije to iskoristio. Pisao sam vec o tome. Zato cestitam borcu na “zasluzenoj” tituli. I to treba znati.
TU IZGOVORA NEMA!
![]()
![]()
![]()
![]()
Surovi surovi Medjed![]()
doktoreee
Nek nam javi Medjed koje jake ljude

Priznaj da je to Vico?

Zadnja izmjena: GrbavicaHram1921, dana/u 19 apr 2025, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
Najjača Srbadija koju nije stid ovakvih stvari
Hajde dobiješ, zna se kako, ušuti Srbendo
Jedini narod na dunjaluku koji se ponosi silovanjima, genocidom, krađama, lažima
Inače, za njih znamo kakvi su, kakva nesorta i kakvi divljaci. Ništa ne čudi od njih i njima je ovo jedino uživanje. Svakako su gubitnici životno. Ali, ove Bošnjake i Hrvate koji pristaju na ovo treba izopciti iz društva. Ne samo Kazlagica i slične, nego i Hrelju, Hirosa, Kulasina, Jurilja i sl. Takvima ne treba dozvoliti normalan život gdje god se ima prilika za to. Neka idu sa četnicima i uživaju.

Inače, za njih znamo kakvi su, kakva nesorta i kakvi divljaci. Ništa ne čudi od njih i njima je ovo jedino uživanje. Svakako su gubitnici životno. Ali, ove Bošnjake i Hrvate koji pristaju na ovo treba izopciti iz društva. Ne samo Kazlagica i slične, nego i Hrelju, Hirosa, Kulasina, Jurilja i sl. Takvima ne treba dozvoliti normalan život gdje god se ima prilika za to. Neka idu sa četnicima i uživaju.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
ledesma je napisao/la: ↑19 apr 2025, 22:51Sve su prilike da je tako, samo da mi je znati ko je u kombinacijama od nasih, nisu oni đaba uzeli i 3 boda u prvenstvu na Kosevu???KONTRASVIH je napisao/la: ↑19 apr 2025, 22:50Kup > 3 boda =Puno toga nije štimalo kod nas, poremetila nas je povreda Jovića i neiskustvo Jatte u naših 16 metara. Bili smo energetski prazni, nismo pokazali agresiju i Borac je to kaznio nakon penala. Imali smo nekoliko prilika preko Kyeremeha u nastavku, onda bi bilo neizvjesnije, ali nismo uspjeli. Čestitke Borcu na pobjedi![]()

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Apsolutno se slažem! Zato kažem: Pored ovoliko abdićevaca, petokolonaša i veleizdajnika u vlastitim redovima na svim nivoima (od politike do sporta), dobro mi ikako opstajemo kao narod i nezavisna država.ZaZelju je napisao/la: ↑19 apr 2025, 23:07Ne pratim ni Želju da budem iskren.
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 19 apr 2025, 23:18, ukupno mijenjano 5 puta.
Traktorista, jesi ponosan na ovo? U kojoj državi živiš genocidno govedo?
I kako si se osjećao neki dan dok je ekipa iz glavnog grada svrsavala po vama i sred Banjaluke, na dan Armije RBiH? Jednako kako je i ta Armija svrsavala prije 30ak godina. Je li te u tu selendeu donio maestral ili si se sklanjao od oluje?
Sta je sa tim studentima? Kako cemo ih obuzdati?
Trenutno korisnika/ca: Balorda, NeSamSafetee i 17 gostiju.