Aferim, kratko jasno covjek objasniostreetstyle je napisao/la:Pantelija , postujem te al me mojne razocarati da si u BP ili da si blizak BP...gomila staraca koji nisu mogli nista vise od sirenja ubleha i lazi. Za mene je cak i Dino covjek koji je svjetlija tacka od onih jadova koji se samo kada se skroz zakuhalo poceli priblizavati navijacima (nama obicnim).....strah , sta li....
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- ElCartel11
- Kontakt:
Sarajevo moje kad cu gledati u tvojoj upravi legende i ostale igracine koji su prosli kroz tebe?
Kad cu na klupi gledati istinskog fudbalskog strucnjaka kojeg ce biti milina slusati na konferencijama, koji ce priznati svoje greske i normalno koji ce odgovorno, posteno i vrhunski voditi svoju poziciju, te kojeg necemo smjenjivati svako 3-4 mjeseca?
Kad cu na igralistu gledati ljepe poteze, ekstra odbrane, akcije, borbenost, dobre igrace...
Kad cu gledati, da se u Evropi mozemo nadigravati sa klubovima kao sto su: Sparta Prag, Qarabag, Dinamo Z, Lech Poznan, Ludogorets...?
Kad cu ugledati novi stadion ili ti obnovljeno Kosevo, kako god samo, da je novo!?
Kad cu moci gledati pun stadion i ekstra navijanje, a ne borbu protiv uprave i amaterskih igraca?
KAD?
Kad cu na klupi gledati istinskog fudbalskog strucnjaka kojeg ce biti milina slusati na konferencijama, koji ce priznati svoje greske i normalno koji ce odgovorno, posteno i vrhunski voditi svoju poziciju, te kojeg necemo smjenjivati svako 3-4 mjeseca?
Kad cu na igralistu gledati ljepe poteze, ekstra odbrane, akcije, borbenost, dobre igrace...
Kad cu gledati, da se u Evropi mozemo nadigravati sa klubovima kao sto su: Sparta Prag, Qarabag, Dinamo Z, Lech Poznan, Ludogorets...?
Kad cu ugledati novi stadion ili ti obnovljeno Kosevo, kako god samo, da je novo!?
Kad cu moci gledati pun stadion i ekstra navijanje, a ne borbu protiv uprave i amaterskih igraca?
KAD?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Prema Kustinim i Dininim najavama, za neke dvije godine najvise..ElCartel11 je napisao/la:Sarajevo moje kad cu gledati u tvojoj upravi legende i ostale igracine koji su prosli kroz tebe?
KAD?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- ElCartel11
- Kontakt:
Kad bi nam se ovo prvo pitanje ostvarilo, ovo ostalo bi samo nadoslojoker90 je napisao/la:Prema Kustinim i Dininim najavama, za neke dvije godine najvise..ElCartel11 je napisao/la:Sarajevo moje kad cu gledati u tvojoj upravi legende i ostale igracine koji su prosli kroz tebe?
KAD?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
NIKAD dok su ti Edis, Dino i ostali na čelu kluba.ElCartel11 je napisao/la:Sarajevo moje kad cu gledati u tvojoj upravi legende i ostale igracine koji su prosli kroz tebe?
KAD?
Dok su oni tu, atmosfera u i oko kluba neće nikad biti na zadovoljavajućem nivou.
Uvijedjelo se da sa njima bolje ne može biti.
Svake sezone se ponavlja ista priča.
Afere, trzavice, laži, raskidi ugovora, smjene trenera, igrači odlaze i dolaze kao na traci, ne profesionalnost, razne sumnjive stvari..
Pogotovo sada kada su svi navijači protiv njih, bolje neće biti dok ne odu, ko će doć, kako će to ići, ne znam, ali moraju otići.
Ako ne može preko noći, brate mili, izađi u javnost, kažeš da će ljudi koji vode klub podnijeti ostavke kao što svi navijači žele ali da ostaju raditi do kraja polusezone, a do tad će se tražiti stručni i profesionalni ljudi koji će preuzet taj posao i isti obavljati bolje nego oni, i da će do tada raditi maximalno u interesu kluba, pošteno i transparentno.
Klub nema viziju, nema plan, nema cilj.
Klub nema trenera, nema stručne ljude.
-
farukzidane
- Kontakt:
Samo da pozdravim raju s foruma. Nadam se da ste svi dobro i zdravo..to je najbitnije.
Pozz...farukzidane je napisao/la:Samo da pozdravim raju s foruma. Nadam se da ste svi dobro i zdravo..to je najbitnije.
Gdje si svo ovo vrijeme, nema te..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
-
farukzidane
- Kontakt:
amorovski je napisao/la:Pozz...farukzidane je napisao/la:Samo da pozdravim raju s foruma. Nadam se da ste svi dobro i zdravo..to je najbitnije.
Gdje si svo ovo vrijeme, nema te..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma posla preko glave..uglavnom zbog toga..pa evo rekoh da vas pozdravim..nadjoh malo vremena vise nego obicno
- FrancescoTotti
- Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Kakva ekipa....steta.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Ko zna sta su mu u nargilu staviliSabinho je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:![]()
Da ti kazem moju suhvu. Said ce zaigrati TEK u doigravanju, nista prije toga. Mozda me spucao crnjak ali tako mi se cini jbg.Evander je napisao/la:Nego, nesto se ne sjecam da sam igdje procitao sta je uzrok Saidovog neigranja?
Da li je nespreman ili je povrijedjen, ako je povrijedjen sta je u pitanju i kad se oceukuje da pocne igrati?
Ako je tako, neka onda neko to i kaze, ZVANICNO.kengur je napisao/la:Da ti kazem moju suhvu. Said ce zaigrati TEK u doigravanju, nista prije toga. Mozda me spucao crnjak ali tako mi se cini jbg.Evander je napisao/la:Nego, nesto se ne sjecam da sam igdje procitao sta je uzrok Saidovog neigranja?
Da li je nespreman ili je povrijedjen, ako je povrijedjen sta je u pitanju i kad se oceukuje da pocne igrati?
Ovako niko blage veze nema, samo nagadjanja. Onda se cudimo sto raja na forumima razvija razne teorije.
Bas tako, ali nama treba neko na toj poziciji - hitno. Ja samo nagadjam, ali na to mi mirise.Evander je napisao/la:Ako je tako, neka onda neko to i kaze, ZVANICNO.kengur je napisao/la:Da ti kazem moju suhvu. Said ce zaigrati TEK u doigravanju, nista prije toga. Mozda me spucao crnjak ali tako mi se cini jbg.Evander je napisao/la:Nego, nesto se ne sjecam da sam igdje procitao sta je uzrok Saidovog neigranja?
Ovako niko blage veze nema, samo nagadjanja. Onda se cudimo sto raja na forumima razvija razne teorije.
glupost je i bila dovesti saida sada ga plaćaj a nemaš igrača ali niko od navijača to ne spominje ne smeta im to izgleda
Said nije čestito igrao fudbal već godinu.
Sve da protiv Jajca starta 100% zdrav (a znamo da se to neće desiti) treba mu bar još 6-7 kola do neke normalne forme.
Dakle, ako zaigra kao što Kengur kaže u ligi za prvaka tek (a ja se slažem sa Kengurom tu, čak je to optimistična varijanta) onda imaš Saida u formi za zadnjih 5-6 utakmica tek. I onda šanse da neće obnoviti povredu koju obnavlja konstantno...
Ovo je najgori transfer što smo napravili u zadnjih 5 godina, a znamo kakvi su sve debili prodefilovali kroz naš klub u to vrijeme.
Sve da protiv Jajca starta 100% zdrav (a znamo da se to neće desiti) treba mu bar još 6-7 kola do neke normalne forme.
Dakle, ako zaigra kao što Kengur kaže u ligi za prvaka tek (a ja se slažem sa Kengurom tu, čak je to optimistična varijanta) onda imaš Saida u formi za zadnjih 5-6 utakmica tek. I onda šanse da neće obnoviti povredu koju obnavlja konstantno...
Ovo je najgori transfer što smo napravili u zadnjih 5 godina, a znamo kakvi su sve debili prodefilovali kroz naš klub u to vrijeme.
- raspadsistema
- Kontakt:
Zna li iko cime se trenutno bavi Slavisa Vukicevic?