Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

sarajlija89
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la sarajlija89 » 07 feb 2012, 22:08

2003. smo ih razbili, daleko najdraza utakmica u mojoj karijeri pracenja Juventusa :mrgreen: Zambrotta i Nedved..perfektna utakmica...

2005. je Trezeguet bio povrijeđen dugo i usao je posljednjih 20 minuta. Igrali smo strpljivo i cekali sansu i docekali je....

Izdvajaju se jos pobjede protv Deportiva i Werdera, te recimo protiv Uniteda 98. kad je Pipo zabio za prolaz...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 07 feb 2012, 22:16

hajd kad smo krenuli sa dobrim utakmicama, evo jedna od najtezih za mene a i Van Der Saar-u je jedna od onih sto je zavrsila kratku karijeru u Juventusu.Jbte kako nismo trpili losu formu, sutnuli Saar-a i Henrya kao da su polovnjaci.Al naucilo se na greskama. :D

[youtube][/youtube]

p.s. jbte ne mogu prepoznat Van Der Saara sa ovim ispadanjem lopti :? :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 07 feb 2012, 22:19

Znam da Nedved nije igrao 2005. jer je imao lakši potres mozga u prvoj utakmici. A sljedeće sezone u 1/4 protiv Arsenala je dobio crveni. :D

A ubjeđen sam da ćemo sljedeće sezone i sa ovim timom igrati 1/4 Lige šampiona, samo ako u 1/8 ne dobijemo Barcu ili Reala, ostale možemo izbaciti, doduše još uvijek je rano za prognoze, ali igrat ćemo grupnu fazu pa kako god. :mrgreen:

Jedino što treba brinuti što ova ekipa nema nekog iskustva u Europi, ali zato velika želja i borba to mogu nadoknaditi.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 07 feb 2012, 22:25

Mene baš zanima kako bi mi igrali već ove godine u LŠ,mislim da ovaj tim ima ono nešto što ranije nismo imali i da vrlo teško možemo gubiti u fazama izbacivanja na 2 utakmice,nadam se da će ovaj mentalitet ostati isti i sljedeće godine,uz kvalitetna pojačanja imat ćemo i mi šta reći.
Generalno,mnogo timova je palo u kvalitetu ove sezone,jedino je Barca manje više na nivou i mislim da ćemo biti ozbiljan tim u sljedećoj sezoni LŠ.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 feb 2012, 22:26

Tu nas je Celta unistila, Kovacevic i jos neko su dobili crvene i jbg...

Celta tad beton bola sa Karpinom, Mostovojom, McCartyem...rasturili nas...

Tezak je bio poraz i od Uniteda 0:3, gdje smo mi stvarali sanse,a oni pogađali...

Uglavnom, malo je bilo tih nekih tezih poraza u Evropi. U Serije A, do prosle dvije sezone samo Roma 4:0 poraz....

Ma rijetkost je do pretprosle sezone bilo da Juve primi tri gola...

Za iducu sezonu, nismo konkurentni Realu i Barci, sa ostalima mozemo...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 07 feb 2012, 22:35

Baš sam tu utakmicu od 4:0 htio spomenuti, znam da smo jedne sezone igrali u čudnim dresovima isto protiv Rome, izgubili smo 3:1 čini mi se, u igrača bili rozi dresovi, a Buffonu crno-bijeli. :mrgreen:

Evo Montera u akciji u porazu od 4:0. 8-) :D Zampa pakaš se baš naložio. :lol:

[youtube][/youtube]
Ž '21!

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 07 feb 2012, 23:53

Dobar je Vučinić, blagi pad forme, al imao je par povreda u mjesec-dva. ;)

Najviše mi je krivo Del Piera što nikako ne igra, neka zato u kupu zabija, kad već ne dobija dosta šansi u ligi.

I ja mislim isto da Elia nema budućnosti u Juventusu, jer da on pokazuje neki napredak, kao što Conte kaže, nebi on bio na tribinama, bio bi bar na klupi. ;)

Žao mi ga je, al jbg. :(

Jedno vrijeme sam govorio kako je Estigarribia loš, ali on sasvim solidno igra. Baš me je iznenadio. :!:

Baš da vidim tog Padoina kakav je, @montero ga dosta hvali. :mrgreen:
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 08 feb 2012, 00:00

Neki dan spominjasmo onu utakmicu za scudeto 2005-te,nađoh wallpaper koji sam tada napravio :P :

slika
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 08 feb 2012, 00:04

harebianconero je napisao/la:Dobar je Vučinić, blagi pad forme, al imao je par povreda u mjesec-dva. ;)

Najviše mi je krivo Del Piera što nikako ne igra, neka zato u kupu zabija, kad već ne dobija dosta šansi u ligi.

I ja mislim isto da Elia nema budućnosti u Juventusu, jer da on pokazuje neki napredak, kao što Conte kaže, nebi on bio na tribinama, bio bi bar na klupi. ;)

Žao mi ga je, al jbg. :(

Jedno vrijeme sam govorio kako je Estigarribia loš, ali on sasvim solidno igra. Baš me je iznenadio. :!:

Baš da vidim tog Padoina kakav je, @montero ga dosta hvali. :mrgreen:

Sutra na terenu pratim samo alexa i padoina,da mogu sto vise dokumentovati protiv contea :D :D :D :D
Na pres konferenciji Conte je spoemenuo par igrača koji je sigurno igrati. To su Storari, Del Piero, Borriello i svoje debije u dresu Bianconera će zabilježiti Caceres i Padoin.
kao i kod svakog trenera,conte ima svoje ljubimce i igrace koje ne voli,ne znam slazete li se:
LJUBIMCI: GIACCHERINI, PEPE 4x, VUCINIC
NISU MU BAS NAJDRAZI :D : QUAGLIARELLA, DEL PIERO, ELIA

mislim da se zaljubio i u boriella, igra mu taj glumac, ta karikatura,a quags ce mu biti na klubi. Boriello je protiv siene uspio dobiti zuti,napraviti faul,i tri puta se baciti, i tri puta protestovati

jedva cekam utakmicu sutra

u debati koju ste imali povodom vucinica, moram se sloziti sa @Biancom kada kaze da je vucinic jedini igrac koji pokazuje neku magiju,pored pirla na terenu,ali on nije doveden zbog toga,nego da daje golove
Zadnja izmjena: paolomontero, dana/u 08 feb 2012, 00:36, ukupno mijenjano 1 put.
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 08 feb 2012, 00:09

Giaccherini mu je definitivno najdraži, jer je on htio da on dođe i hoće da dokaže da je pogodio sam tim transferom.

U te ''mrske'' bih stavio samo možda Eliu, jer on nikako ne igra, takoreć, a glupo mi je nekako reć da mu je ALEX mrzak.. On je najveći i sumnjam da ga neko ne voli ..

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 08 feb 2012, 00:25

harebianconero je napisao/la:Giaccherini mu je definitivno najdraži, jer je on htio da on dođe i hoće da dokaže da je pogodio sam tim transferom.

U te ''mrske'' bih stavio samo možda Eliu, jer on nikako ne igra, takoreć, a glupo mi je nekako reć da mu je ALEX mrzak.. On je najveći i sumnjam da ga neko ne voli ..
ja sam dao jednu teoriju zavjere,ne znam koji je razlog sto alex ne igra,uostalom kada igra odigra sasvim solidno:
CONTE NE VOLI ALEXA ZATO STO MU JE OVAJ UZEO KAPITENSKU TRAKU 2001,DOK JE JOS OVAJ BIO U KLUBU (CONTE BIO DO 2004), PA MU SADA VRACA :D
Ti seguiremo anche noi

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 08 feb 2012, 00:48

Oxygen je napisao/la:Odbijam vjerovati da će Padoin imati prednost nad Marroneom,ako Conte bude dosljedan Marrone će sutra početi od prve minute,Padoin neka dobije koju minutu.
Conte je u odlicnim odnosima sa Padoinom, on mu je bio uzdanica u Atalanti,a i Marrone je jos mlad da se nosi sa krkanima milana. nocerino izrastao u kvalitetnog fudbalera, a kod nas je taraba bio :)
Ti seguiremo anche noi

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 08 feb 2012, 01:00

Ova dobra stara vremena kada se smjelo pušiti na klupi, Lippi kutiju popuši a Ćiro još i više
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 feb 2012, 01:06

2003 se Figu zahvalite za prolaz u finale ;)

Jbg Zidane je došao i sa Realom odmah uzeo što mu je nedostajalo,sa Juvetom pitanje kad bi :lol:
Jes da taj Juventus nikad nije ležao Realu,u Madridu se dobije 1:0 i onda u Torinu redovno slijedi debakl :P
A i teški su pehovi jbt u 5-6 godina izgubiti tri finala :P :lol:
A i ne izgubio,kad mu vidiš ove navijače :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 08 feb 2012, 01:39

Bianconeri1988 je napisao/la: Meni je draža ova tekma od one 3:1, valjda što mi je u bolje sjećanju. Ne mgou da nađem nikako duži video, samo ove golove.

[youtube][/youtube]
za ovu tekmu se sjecam ko jucer, prilicno smo se mi isfulali do ovog gola Davida.. ja grmim po kuci, nerviram se , a stari mi, inace ne podnosi Juve ni sekunde- milanista hehe, kaze sta se nerviras bezveze ubi ih Juventus, nema sanse da ne prodje. I ne znam da je proslo par minuta od toga David zabi prvi....

a Zalayetin go je bio posebna prica :mrgreen: ...a sto se tice ove tekme 3-1 , najbolje odigrana utakmica Juventusa koju sam ja ikad gledao, vrhunac je bio kad Bufon skide penal Figu, tad se znalo da je nasa noc i da nema tog boga koji to moze da promijeni :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 08 feb 2012, 01:45

To su bili dani, od sljedeće sezone ćemo mi opet biti tu, u to ne sumnjam. Evo Gigijeve odbrane iz te utakmice. On ovo odbrani odmah poslije Zalayeta zabi za prolaz. :D

[youtube][/youtube]

legenda reala je napisao/la:2003 se Figu zahvalite za prolaz u finale ;)

Jbg Zidane je došao i sa Realom odmah uzeo što mu je nedostajalo,sa Juvetom pitanje kad bi :lol:
Jes da taj Juventus nikad nije ležao Realu,u Madridu se dobije 1:0 i onda u Torinu redovno slijedi debakl :P
A i teški su pehovi jbt u 5-6 godina izgubiti tri finala :P :lol:
A i ne izgubio,kad mu vidiš ove navijače :lol:
Ne trebamo se zahvaliti Figu već Buffonu, nije Figo promašio, već mu je Buffon odbranio. ;) :D

A uostalom ne znam što se javljaš kad ste nam vi najredovnija mušterija. :P :lol:
Ž '21!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 08 feb 2012, 12:40

Golupčići, spavate li!? :mrgreen: :lol:

Nigdje žive duše, ne vjerujem :D

Eto JuveBalkan me preduhitrio jutros pa je postavio već sliku, nije na odmet i da ovdje postavim. Moguća formacija prema Gazzetti.

slika

Vidjet ćemo mogu li šta ove naše rezerve protiv najjačeg sastava Milana u ovom trenutku. Preslušale su Romu, večeras će to biti malo teže, ali ipak vjerujem u njih.

Imam još nekih informacija.

Prva se tiče Ibrahimovića, postoji velika mogućnost da bude odgođena utakmica Milana protiv Udinesea zbog snijega, u tom slučaju i ako mu smanje kaznu na dvije utakmice on će propustiti utakmicu za Scudetto protiv nas.

Druga je ta da su nam dionice na berzi ovih dana narasle za čak 56 %, naime kruže priče kako će Juve pred sljedeću sezonu dobiti dva nova sponzora, jedan će otkupiti prava za ime stadiona, to će nam donjeti u naredne 4 sezone 40 miliona, a drugi će biti glavni koji će donjeti još više novca u Juventusovu kasu, prvenstveno zbog vjerovatnog povratka u CL. Spominje se da bi glavni sponzor mogao biti iz Emirata. Vidjet ćemo jesu li ove glasine istinite u skorije vrijeme ili je ovo samo efekat Conte koji je pored entuzijazma učinio i da narastu dionice. U svakom slučaju nešto će se desiti.
Ž '21!

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 08 feb 2012, 13:00

Elie nema ni na klupi. :o

Na papiru sasvim jak sastav Milana, al vjerujem u naše.

Alex zabija.

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 08 feb 2012, 13:15

Joj sjecam se ove odbrane Buffona kao da je jucer bila, bas poslije tog govorim burazu kako ba moze neko reci da nije najbolji golman svijeta gledaj kakvu sutinu Roberta Carlosa skine i to jednom rukom :D

Sto se tice vecerasnje tekme nece to biti nimalo lahko oni ipak ulaze u jacem sastavu neko sto sam ja ocekivao po izjavama, treba se cuvati ovog El Shaarawya dosta je brz ali mislim da ga Caceres moze cuvati. Bitno je da mi nametnemo taj visoki tempo sumnjam da bi njihov vezni red to mogao pratiti citavu tekmu.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 08 feb 2012, 13:27

Glupost je napisao/la: Bitno je da mi nametnemo taj visoki tempo sumnjam da bi njihov vezni red to mogao pratiti citavu tekmu.
Ma sta pricas bha nas vezni red sve mladi igraci, sve trkaci pa pogledaj bolan samo njihova imena :D
----Van Bommel---
-Ambrosini------Seedorf- :lol:
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []