2005. je Trezeguet bio povrijeđen dugo i usao je posljednjih 20 minuta. Igrali smo strpljivo i cekali sansu i docekali je....
Izdvajaju se jos pobjede protv Deportiva i Werdera, te recimo protiv Uniteda 98. kad je Pipo zabio za prolaz...
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
harebianconero je napisao/la:Dobar je Vučinić, blagi pad forme, al imao je par povreda u mjesec-dva.![]()
Najviše mi je krivo Del Piera što nikako ne igra, neka zato u kupu zabija, kad već ne dobija dosta šansi u ligi.
I ja mislim isto da Elia nema budućnosti u Juventusu, jer da on pokazuje neki napredak, kao što Conte kaže, nebi on bio na tribinama, bio bi bar na klupi.![]()
Žao mi ga je, al jbg.![]()
Jedno vrijeme sam govorio kako je Estigarribia loš, ali on sasvim solidno igra. Baš me je iznenadio.![]()
Baš da vidim tog Padoina kakav je, @montero ga dosta hvali.
ja sam dao jednu teoriju zavjere,ne znam koji je razlog sto alex ne igra,uostalom kada igra odigra sasvim solidno:harebianconero je napisao/la:Giaccherini mu je definitivno najdraži, jer je on htio da on dođe i hoće da dokaže da je pogodio sam tim transferom.
U te ''mrske'' bih stavio samo možda Eliu, jer on nikako ne igra, takoreć, a glupo mi je nekako reć da mu je ALEX mrzak.. On je najveći i sumnjam da ga neko ne voli ..
Conte je u odlicnim odnosima sa Padoinom, on mu je bio uzdanica u Atalanti,a i Marrone je jos mlad da se nosi sa krkanima milana. nocerino izrastao u kvalitetnog fudbalera, a kod nas je taraba bioOxygen je napisao/la:Odbijam vjerovati da će Padoin imati prednost nad Marroneom,ako Conte bude dosljedan Marrone će sutra početi od prve minute,Padoin neka dobije koju minutu.
za ovu tekmu se sjecam ko jucer, prilicno smo se mi isfulali do ovog gola Davida.. ja grmim po kuci, nerviram se , a stari mi, inace ne podnosi Juve ni sekunde- milanista hehe, kaze sta se nerviras bezveze ubi ih Juventus, nema sanse da ne prodje. I ne znam da je proslo par minuta od toga David zabi prvi....Bianconeri1988 je napisao/la: Meni je draža ova tekma od one 3:1, valjda što mi je u bolje sjećanju. Ne mgou da nađem nikako duži video, samo ove golove.
[youtube][/youtube]
Ne trebamo se zahvaliti Figu već Buffonu, nije Figo promašio, već mu je Buffon odbranio.legenda reala je napisao/la:2003 se Figu zahvalite za prolaz u finale![]()
Jbg Zidane je došao i sa Realom odmah uzeo što mu je nedostajalo,sa Juvetom pitanje kad bi![]()
Jes da taj Juventus nikad nije ležao Realu,u Madridu se dobije 1:0 i onda u Torinu redovno slijedi debakl![]()
A i teški su pehovi jbt u 5-6 godina izgubiti tri finala![]()
![]()
A i ne izgubio,kad mu vidiš ove navijače

Ma sta pricas bha nas vezni red sve mladi igraci, sve trkaci pa pogledaj bolan samo njihova imenaGlupost je napisao/la: Bitno je da mi nametnemo taj visoki tempo sumnjam da bi njihov vezni red to mogao pratiti citavu tekmu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.