ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Cuj Medvedev ispred najveceg hahaha, pa ja covjek je inace poznat po osvajanju AO, a ponekad zna uzeti i ostale GS.
Samara ih najveci bez p'o muke.
Samara ih najveci bez p'o muke.
27.10.2020
ti ako ne budes kanturina godine onda ono tamo glasanje nema smisla nikakvog
Kad Rafko izleti u prvoj hefti AO,bit ce ovdje plakanjaa
Pa sta i da izleti? Zadnjih 8 GS. 2018 Cetvrtfinale AO poraz od Cilica, RG osvajac, WB polufinale Djokovic, US polufinale DelPo. 2019 AO finale, RG osvajac , WB polufinale, US osvajac. Plus Mastersi ,YE1 , Davis Cup. Stvarno bi morali plakati.
Tako je,pripremi se sad 
Na manjim turnirima i moze biti favorit, na GS nikako. Od 3 zadnja AO, najveci je uzeo 2.NadalRafa je napisao/la: ↑23 dec 2019, 22:05ti ako ne budes kanturina godine onda ono tamo glasanje nema smisla nikakvogPa sta je to Roger uradio ove godine osim finala WB sa ga se svrsta ispred Mede? Osim Bazela Hallea i bjedarskih turnira sto je uzeo? AO pusagija, RG maksimalno SF, US pusagija. Medo je trenutno sa Tsitsijem veci favorit od Rogera htjeli vi sebi priznat ili ne.
27.10.2020
Bogami Rafko otkako se vratio iz one krize u kojoj je bio 2015. i 2016. godine nije ispao ni jednom u prvoj sedmici slema. Konstanta mu je drugo ime zadnje 3 godine.
2017. - finale AO, titula na RG, osmina finala na W, titula na USO
2018. - četvrtfinale na AO, titula na RG, polufinale na W i polufinale na USO
2019. - finale na AO, titula na RG, polufinale na W i titula na USO
Nenormalni rezultati, sve same završnice.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
E moyy Bodi,nekad se Britanija zvala carstvom u kojemu sunce nikad ne zalazi
Red je da se i Rafki pocne spustat 
Neće se toj budali spustit dok ne bude imo barem dvajes dva komada, a tvoje je da se nadaš 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
*drugi najveci.leorey je napisao/la: ↑23 dec 2019, 22:23Na manjim turnirima i moze biti favorit, na GS nikako. Od 3 zadnja AO, najveci je uzeo 2.NadalRafa je napisao/la: ↑23 dec 2019, 22:05ti ako ne budes kanturina godine onda ono tamo glasanje nema smisla nikakvogPa sta je to Roger uradio ove godine osim finala WB sa ga se svrsta ispred Mede? Osim Bazela Hallea i bjedarskih turnira sto je uzeo? AO pusagija, RG maksimalno SF, US pusagija. Medo je trenutno sa Tsitsijem veci favorit od Rogera htjeli vi sebi priznat ili ne.
Uzeo dva s Rafaelom bilo na jednu loptu, Djoker bio otpad, u drugom navratu smjesan turnir s Cilkanom mrtvim finale i to jedva. Poslije toga rinaka. Nije da nema sansi al su jako male.
@darker10 vas je mnogo mnogo strah. Nista ni ne ocekujete samo se nadate. Zato prizeljkujete ispadanje dva najbolja tenisera pa cak i ovih mladica. Al kao sto rekoh male su sanse, mozete se samo nadati.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Prpa prpa 
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kooeeee prviiii
- BosniaBoston
- Kontakt:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
đe slemovi đe igra ove godineBosniaBoston je napisao/la: ↑23 dec 2019, 22:45Koeee prvi najduzeeeeee![]()
Da malo skrenemo temu..
Carlos Berlocq zavrsio karijeru..Ostao mi je najvise u sjecanju ,kad sam ga jedne hladne februarske noci cekao za 30km(15eura)u mecu protiv Horne u Vina del maru, ja klinac prvi srednji razred, u 3sata ujutru gori Tv i teletext, losa slika brojevi se mijesaju, provirujem ispod jorgana, ceka se ko ce pobjediti, srce lupa kao ludo pitam se sta li se desava u dalekom Cileu, igrao se tb 3.seta, na txt stoji 6:6 20minuta , i na srecu samo odjednom pocrveni prezime Berlocq..Mojoj sreci nema kraja, ujutru u skoli koja pocinje za 4sata ide dupli sendvic i dupla cola. Hvala ti Berloče za svaki mjehuric te kole.
Carlos Berlocq zavrsio karijeru..Ostao mi je najvise u sjecanju ,kad sam ga jedne hladne februarske noci cekao za 30km(15eura)u mecu protiv Horne u Vina del maru, ja klinac prvi srednji razred, u 3sata ujutru gori Tv i teletext, losa slika brojevi se mijesaju, provirujem ispod jorgana, ceka se ko ce pobjediti, srce lupa kao ludo pitam se sta li se desava u dalekom Cileu, igrao se tb 3.seta, na txt stoji 6:6 20minuta , i na srecu samo odjednom pocrveni prezime Berlocq..Mojoj sreci nema kraja, ujutru u skoli koja pocinje za 4sata ide dupli sendvic i dupla cola. Hvala ti Berloče za svaki mjehuric te kole.
Show me your donuts 0 0
Kad je bal nek je maskenbal.Krofna je napisao/la: ↑23 dec 2019, 22:49Da malo skrenemo temu..
Mislim da se ove godine i Victor Estrella oprostio, veliki sljakas. Hladna nedjeljna noc (ne toliko hladna koliko siromasna). Tiket na 3 marke neki fudbal prosao ceka se Marsej kec protiv St.Ettiena i Victor kec protiv Souze. Marsej 2 0 hladno za 15 minuta Victor ga lize Souzi u prvom setu i gubi lagano. Drugi set Souza ima i brejk prednosti Marsej vec zavrsio tekmu 2 1, kontam to je to je*em te Estrello. 70 ka em ova nije mala stvar kad cekas tiket.
Krofna je napisao/la: ↑23 dec 2019, 22:49Da malo skrenemo temu..
Što volim kad neko ima dobar smisao za humor.
Dosta se velikih lobanja oprostilo ove godine.
Brands, Smyczek, Podlipnik, Przysiezny, Haider Maurer..
Brands, Smyczek, Podlipnik, Przysiezny, Haider Maurer..
Show me your donuts 0 0
Svaka ko istinski voli tenis zna da tenis nije samo Nadal, Roger itd.. To su i Eyseric, K.King, Garaganga, Munoz de la Nava itd.bodi123 je napisao/la: ↑23 dec 2019, 22:59Krofna je napisao/la: ↑23 dec 2019, 22:49Da malo skrenemo temu..
Carlos Berlocq zavrsio karijeru..Ostao mi je najvise u sjecanju ,kad sam ga jedne hladne februarske noci cekao za 30km(15eura)u mecu protiv Horne u Vina del maru, ja klinac prvi srednji razred, u 3sata ujutru gori Tv i teletext, losa slika brojevi se mijesaju, provirujem ispod jorgana, ceka se ko ce pobjediti, srce lupa kao ludo pitam se sta li se desava u dalekom Cileu, igrao se tb 3.seta, na txt stoji 6:6 20minuta , i na srecu samo odjednom pocrveni prezime Berlocq..Mojoj sreci nema kraja, ujutru u skoli koja pocinje za 4sata ide dupli sendvic i dupla cola. Hvala ti Berloče za svaki mjehuric te kole.![]()
![]()
Što volim kad neko ima dobar smisao za humor.
Nesto legendarno u Berlocqovom vlasnistvu
Show me your donuts 0 0
nikad čuo .... sad ostaje još pitanje koliko je to loše ili dobro 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.