Pa bolje mu je sa Krpićem i Al Jaberom igrati nego sa Rakitićem i Livajom, valjda?

Zbog čega?
Pa sto nisu javili nasim igracima da je pusteno, a ne dzaba ljudi dobise 11 zutih cvreni, sto tomicu i kazlagicu nisu javili da je pusteno, sto bi se ljudi lomili dzaba ako je pusteno nema ti ta nikakve logikeNoDi80 je napisao/la: ↑21 apr 2025, 11:27pitara je napisao/la: ↑20 apr 2025, 17:55Ti za razliku od kolega znaš nekad i obrazložiti ono što napišeš pa ću tebe pitati
Po kojim logičkim parametrima si ti zaključio da je dogovoreno to 3 boda za kup? A pišeš kako su Sarajevo u Željo što se tiče ekipe i svega u pet deka, ondosno da smo muda i jedni i drugi samo ih mi više plaćamo. Kad Željo izgubi od Borca onda su oni jednostavno bolji od vas, a kad mi izgubimo uz nepostojeći penal i onaj start Kvržića mi smo prodali onda? Ako je Borac toliko bolja ekipa od Sarajeva što bi dogovarali bilo šta sa nama? Jesmo li to toliko dobri da nas ni uz ovakvo guranje koje imaju ne mogu pošteno dobiti?
Evo samo mi reci je l stvarno misliš da kad se utakmica dogovori igrači onako krvnički startaju na protivnika i mora li se svirati ono sve što je Kazlagić svirao sinoć?
Jedina razlika između kupa i utakmice sinoć je što su nas par dana prije dobili zasluženo na Koševu i ušli su dosta opušteni u tu utakmicu, plus je Zekić izveo isti sastav u te dvije utakmice pa je u prvoj iznenadio Žižovića koji je imao vremena da se spremi za to u drugoj utakmici. Misliš li da bi stvarno dogovarali bilo šta uz ovakva leđa koja imaju, misliš li da ne mogu Zrinjskom negdje uzeti bodove još do kraja, misliš li da ćete ih vi dobiti i ako budete dobri iduće kolo?
Bolji ste od nas, imate pare i ljude
S vama se moraju dogovoriti i ne mogu vam sve izbit iz ruku
Vidjet ces pustice i superkup Zrinjskom
Nedovoljno oporavljeni Butić uđe sa klupe 20 minuta u puštenoj utakmici i obnovi povredu.PapakIzSa je napisao/la: ↑21 apr 2025, 15:18Pa sto nisu javili nasim igracima da je pusteno, a ne dzaba ljudi dobise 11 zutih cvreni, sto tomicu i kazlagicu nisu javili da je pusteno, sto bi se ljudi lomili dzaba ako je pusteno nema ti ta nikakve logikeNoDi80 je napisao/la: ↑21 apr 2025, 11:27pitara je napisao/la: ↑20 apr 2025, 17:55
Ti za razliku od kolega znaš nekad i obrazložiti ono što napišeš pa ću tebe pitati
Po kojim logičkim parametrima si ti zaključio da je dogovoreno to 3 boda za kup? A pišeš kako su Sarajevo u Željo što se tiče ekipe i svega u pet deka, ondosno da smo muda i jedni i drugi samo ih mi više plaćamo. Kad Željo izgubi od Borca onda su oni jednostavno bolji od vas, a kad mi izgubimo uz nepostojeći penal i onaj start Kvržića mi smo prodali onda? Ako je Borac toliko bolja ekipa od Sarajeva što bi dogovarali bilo šta sa nama? Jesmo li to toliko dobri da nas ni uz ovakvo guranje koje imaju ne mogu pošteno dobiti?
Evo samo mi reci je l stvarno misliš da kad se utakmica dogovori igrači onako krvnički startaju na protivnika i mora li se svirati ono sve što je Kazlagić svirao sinoć?
Jedina razlika između kupa i utakmice sinoć je što su nas par dana prije dobili zasluženo na Koševu i ušli su dosta opušteni u tu utakmicu, plus je Zekić izveo isti sastav u te dvije utakmice pa je u prvoj iznenadio Žižovića koji je imao vremena da se spremi za to u drugoj utakmici. Misliš li da bi stvarno dogovarali bilo šta uz ovakva leđa koja imaju, misliš li da ne mogu Zrinjskom negdje uzeti bodove još do kraja, misliš li da ćete ih vi dobiti i ako budete dobri iduće kolo?
Bolji ste od nas, imate pare i ljude
S vama se moraju dogovoriti i ne mogu vam sve izbit iz ruku
Vidjet ces pustice i superkup Zrinjskom
To je više od 5% da ti pomognem.KONTRASVIH je napisao/la: ↑21 apr 2025, 15:541800 ulaznica na kapacitet stadiona 30000. Standardno ciganisanje, pa ce kmecati ubijaju derbi![]()
Sarajevo veze nema sa tim nego murija, a ruku dajem da necete ni to rasprodati ako zijanite od Borca.KONTRASVIH je napisao/la: ↑21 apr 2025, 15:541800 ulaznica na kapacitet stadiona 30000. Standardno ciganisanje, pa ce kmecati ubijaju derbi![]()
guadalupe je napisao/la: ↑21 apr 2025, 16:28Sarajevo veze nema sa tim nego murija, a ruku dajem da necete ni to rasprodati ako zijanite od Borca.KONTRASVIH je napisao/la: ↑21 apr 2025, 15:541800 ulaznica na kapacitet stadiona 30000. Standardno ciganisanje, pa ce kmecati ubijaju derbi![]()
Manijaci će biti smješteni na južnoj tribini stadiona Koševo, a zanimljivo da je, kako saznajemo, odluku o broju Željinih navijača na derbiju donio statičar. Poznato je da je stadion Koševo u posljednje vrijeme imao problema s održivosti tribina pa je statičar svojom metodikom procijenio tačan broj ljudi koji može prisustvovati južnoj tribini, a da bude osigurana sigurnost svih. Podsjetimo, Manijaci su u posljednjem derbiju na Koševu dobili 3.500 ulaznica.
KONTRASVIH je napisao/la: ↑21 apr 2025, 15:541800 ulaznica na kapacitet stadiona 30000. Standardno ciganisanje, pa ce kmecati ubijaju derbi![]()
au sineKONTRASVIH je napisao/la: ↑21 apr 2025, 15:541800 ulaznica na kapacitet stadiona 30000. Standardno ciganisanje, pa ce kmecati ubijaju derbi![]()
Trenutno korisnika/ca: bvsic, gh0stHZ, mosarajvosa83, nedimmmm1337, rishovski, Rule_hz, Vanja8 i 23 gosta.