Eto jesu,jos sad je za vikend taj derbi rukomet,nastradat ce tu neko ko nema veze ni s cim jer se kuha bezvezeworchester je napisao/la: ↑22 apr 2025, 10:54Jesu se opet djeca igrala navijaca pa se neko zaigrao?Direktorcic je napisao/la: ↑22 apr 2025, 09:28Mostar se definitivno nece smirit dok ne padne mrtva glava,postalo je mucno sprovodit i navijacku zezanciju na forumu i podyebavanje neko
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Vama je ovo zadnje tesko gostovanje, tako da Njegomirovic nije bez razloga tu da sudi...Combattente87 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 12:19Moja preporuka ti je da sačekaš rasplet na meču Sloga-Zrinjski, jer to će u velikoj mjeri da utječe na dosta stvari na ovom meču....GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 12:15
Poslije 5 komada i ovo je dobro, ja cu zategnuti 1x na stoju pa sta bude
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Lijepo je da priznajes, to je prvi korak do napretkaCombattente87 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 12:19Moja preporuka ti je da sačekaš rasplet na meču Sloga-Zrinjski, jer to će u velikoj mjeri da utječe na dosta stvari na ovom meču....GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 12:15
Poslije 5 komada i ovo je dobro, ja cu zategnuti 1x na stoju pa sta bude
DA TE VOLIM ODUVJEK SAM ZNAO
A sta se priznaje?
-
- Kontakt:
Iskreno da kažem, sramotan je potez sudca. Čak i oni koji su gledali u VAR sobi i gleadali situaciji...Koja god da je ekipa u pitanju, ja govorim o startu, ne govorim o ekipama. Mi jako dobro možemo vidjeti na desnoj nozi postoji udar noge, vidimo na skočnom zglobu koliko je noga pomjerena i igrač je inercijom pokušao da ublaži kontakt, i srećom da je tako, da izbjegne teže. Došlo je do jako čvrstog kontakta i na sreću bijelog igrača koji je povukao nogu iz straha, ja vjerujem da je iz straha.povukao da nije došlo do teže povrede. Ovo je za mene čist crveni karton. Sramota bude na profesiju onoga ko treba da zaštiti zdravlje igrača. Ja sam bio nogometaš, Srđan je evo bio, i nogometaši rade sve da dođu do pobjede. I ja sam takav bio, ja to volim. Treba izaći na teren, boriti se, tući se, doći na sve načine do pobjede, dozvoljene. Ali, ovo se ne smije dešavati na terenu, pogotvo od ljudi koji trebaju čuvati zdravlje i integritet takmičenja, a sudije prve čuvaju integritet takmičenja. Ovdje to sudija nije uradio. Što je najžalivije svirne prekršaj na kontra stranu. Ja ne znam šta ljudi rade u VAR sobi. Ja ne znam kako oni mogu poslije proći kroz tunel, pogledati u oči igrače, ovog igrača Sarajeva i reći mu ćao. Ne bih volio da me neko pogrešno shvati, ne umanjujem pobjedu i borbenost neke ekipe. Poštujem sve što oni pokušavaju, ali ako pokušavaju preko dozvoljenog, to se mora sankcionisati. Ne može mu sudac dozvoliti da mu prolazi ono što nije u skadu sa sportom, što nije u skladu sa fair-playom. Mogu razumiti neki prekršaj, jeste-nije, ali ovo je čist prekršaj, očigledan crveni karton i ti po bezobrazluku svirneš kontra faul. To je bezobrazluk, nismo slijepi, rekao je Haris Kaljanac u studiju TV Arena Sport.
Kod penala za Borac Haris Kaljanac je bio vrlo kratak, a uz to je uz osmijeh pitao Srđana Stanića da li ima broj Amera Hiroša da ga nazovu da ga pitaju da nije teže povrijeđen.
- Srđan ima broj Hiroša, da ga zove da vidi da nije teže povrijeđen (smijeh). Normalno remplanje, rame o rame. Što je najgore dadne igraču žuti karton, samo bih volio znati za šta.
Kod penala za Borac Haris Kaljanac je bio vrlo kratak, a uz to je uz osmijeh pitao Srđana Stanića da li ima broj Amera Hiroša da ga nazovu da ga pitaju da nije teže povrijeđen.
- Srđan ima broj Hiroša, da ga zove da vidi da nije teže povrijeđen (smijeh). Normalno remplanje, rame o rame. Što je najgore dadne igraču žuti karton, samo bih volio znati za šta.
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 13:03- Srđan ima broj Hiroša, da ga zove da vidi da nije teže povrijeđen (smijeh). Normalno remplanje, rame o rame. Što je najgore dadne igraču žuti karton, samo bih volio znati za šta.
Guranje s ledjan sa dvije ruke je remplovanje, jeste kako nije. Svako se danas zove "strucni konsultant"....

Ok intezitet je bio jako slab, ali pokret rukama je tu, ko ne vidi pravi se blentav. Hiros je penal dobio na iskustvo.
Ponovo se deklarisanom navijaču jednog kluba, Kaljancu, daje prostor da komentariše. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Nebitno sto je pitar ali sta je pogrijesio?Rekao je najbolje sto moze bez da upotrijebi neke psovke sto i prilici onakvom sudjenju.
Stanic istakao jos jednu bitnu cinjenicu,igrac koji je zabio prvi gol uopste nije trebao vise da bude na terenu.Nedavanjem crveni za onaj start odma je utakmica postala neregularna i sve dalje je nebitno.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 22 apr 2025, 13:10, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
agenti uvijek na visini zadatka. Kada treba nesto zatalasati eto ih, kada treba necim skrenuti paznju eto ih. Evo i sad, normalan i posten komentar. Jok deklarisani navijac
nego vidim virtoni proziva te raja da ne odgovaras na komentare, pa evo nisi ni na moj odgovorio. Ocito biras sta ide u prvi plan.
u pitanju je tvoja relevantnost koju ne dobijas sa 50.000 komentara. Vise govori o tebi koliko ti treba da nesto objasnis. To jest ublehe pucas ..
sportski pozdrav, baci peticu i zapocni igricu

nego vidim virtoni proziva te raja da ne odgovaras na komentare, pa evo nisi ni na moj odgovorio. Ocito biras sta ide u prvi plan.
u pitanju je tvoja relevantnost koju ne dobijas sa 50.000 komentara. Vise govori o tebi koliko ti treba da nesto objasnis. To jest ublehe pucas ..
sportski pozdrav, baci peticu i zapocni igricu
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ma nemam pojma, ne gledam tog idiota, nego čitam ovo iznad.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ako ne uspije Vico sa sudijama otet Zrinjskom pobjedu protiv Sloge , i kojim slučajem Sloga pobjedi na Grbavici će biti suđenje divno. Ako pobijedi Zrinjski sve se može desit osim da Borac izgubi na Grbavici ili remizira. Preporučuje mu čovjek da sačeka ako dobije Zrinjski da ne tovari bezveze pare kad ce izgubit.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Gledaj ti tog ciganluka

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
I Srđan Stanić je deklarisani navijač Sarajeva.
Pogubio je konce računovođa, petarda ga je baš dotukla.
Pogubio je konce računovođa, petarda ga je baš dotukla.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Što se tiče "odgovaranja na komentare", da naglasim po stoti put, ne odgovaram svakome, samo onima za koje procijenim da imaju neki minimum intelekta.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
MikiPirs je napisao/la: ↑22 apr 2025, 13:05mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 13:03- Srđan ima broj Hiroša, da ga zove da vidi da nije teže povrijeđen (smijeh). Normalno remplanje, rame o rame. Što je najgore dadne igraču žuti karton, samo bih volio znati za šta.
Guranje s ledjan sa dvije ruke je remplovanje, jeste kako nije. Svako se danas zove "strucni konsultant"....![]()
![]()
![]()
Ok intezitet je bio jako slab, ali pokret rukama je tu, ko ne vidi pravi se blentav. Hiros je penal dobio na iskustvo.

Ja ti pričam o kvalifikacijama bolan

A mozda je preporucio kraj utakmice u Doboju jer se ocekuje promjena kvote? Samo pitam
-
- Kontakt:
Kako zapjene kad im se kaze istina u lice,jel ono nad Lulicem faul,nek nam kazu vlasi? Treba Valjica dovest umjesto Kaljanca,inace Kaljanac vrhunski kao i svaki put za razliku od ovih iz Sumske obrazlozi i kaze. Ovdje moroni podrzavaju ovaj start nad Lulicem,istim tempom je nastavio i cijelu tekmu jer zna da ce sudija svirnut protivniku faul bez obzira sto seljacina udara da nekom karijeru okonca.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 apr 2025, 13:10Nebitno sto je pitar ali sta je pogrijesio?Rekao je najbolje sto moze bez da upotrijebi neke psovke sto i prilici onakvom sudjenju.
Stanic istakao jos jednu bitnu cinjenicu,igrac koji je zabio prvi gol uopste nije trebao vise da bude na terenu.Nedavanjem crveni za onaj start odma je utakmica postala neregularna i sve dalje je nebitno.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 22 apr 2025, 13:18, ukupno mijenjano 1 put.
Npr. onaj "brat" sa brojem 77 iz Sarajeva sto je dobio drugi zuti u kupu je prije one situacije kada je dobio drugi zuti, napravio jedno 10 faulova sto sitnijih sto krupnijih plus bar 10 puta prigovorio sudiji, ko je gledao utakmicu uzivo zna o cemu pricam, drugi zuti/crveni je zasluzio bar 20 minuta ranije. Ali to Kaljanac i ekipa ne spominju... samo realnomosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 13:13MikiPirs je napisao/la: ↑22 apr 2025, 13:05mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 13:03- Srđan ima broj Hiroša, da ga zove da vidi da nije teže povrijeđen (smijeh). Normalno remplanje, rame o rame. Što je najgore dadne igraču žuti karton, samo bih volio znati za šta.
Guranje s ledjan sa dvije ruke je remplovanje, jeste kako nije. Svako se danas zove "strucni konsultant"....![]()
![]()
![]()
Ok intezitet je bio jako slab, ali pokret rukama je tu, ko ne vidi pravi se blentav. Hiros je penal dobio na iskustvo.ma ja ba vjetar malo jaci kad duvne svira faul i penal,u dvije tekme penal,3 crvena i 21 zuti negdje preko 40 faulova nam svirao hahah sjajno

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 8 gostiju.