FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Džaba se raspravljate kad su obje strane upravu.Ko je navikao on će i otići na utakmicu, snać će se.A kome je puno 7 KM ili 10 KM, njima je puno i 5 i 8.
Iako je nažalost sve više raje kojima je to puno dati, ne možemo kriviti Željinu upravu(Dobro, Aldin može al' to nije tema današnje emisije.) za situaciju u državi.
I što je zanimljivo, poslije svake pozitivne stvari koja se desi javi se par novih likova sa glupom pričom i tako dobijemo od opšte mobilizacije i euforije do tema kome je puno koliko para dati i bezobraznosti uprave.
Iako je nažalost sve više raje kojima je to puno dati, ne možemo kriviti Željinu upravu(Dobro, Aldin može al' to nije tema današnje emisije.) za situaciju u državi.
I što je zanimljivo, poslije svake pozitivne stvari koja se desi javi se par novih likova sa glupom pričom i tako dobijemo od opšte mobilizacije i euforije do tema kome je puno koliko para dati i bezobraznosti uprave.
Prije se nije ni znalo ko je u upravi, znao si samo par ljudi, ljudi dolazili zbog Želje na utakmice, ne zbog protivnika nego zbog Želje, na treninzima bilo raje ko na nekim današnjim tekmama, niko nije ni gledao cijene karti, ljubav prema klubu bila je ogromna. Željo kad je ispao u drugu ligu Jugoslavije, Grbavica je bila puna svaku utakmicu, da šibicu baciš ne bi mogao naci mjesto na nekoj od tribina. Najvažniji dio je da je raja bila zadovoljna, ni tad se nije imalo mnogo novca ali je raja išla na tekme da podrži svoj klub, da osjeti onu emociju kad znaš da je nešto tvoje, a Željo je uvijek bio naš, naš ponos i dika, igrao on u prvoj ili desetoj ligi. Danas je situacija drugacija, ljudi znaju sve, znaju i ko je predsjednik, šta radi predsjednik, koga tarlaha predsjednik, u koja doba sere predsjednik itd. Prije par dana citam svi spremni da kupe dres od 60 maraka a problem im dati dvije marke više nego je uobicajno za svoj klub, a nije im teško dati pitarima oko 100 milja na zadnjem derbiju, a za te pare smo našem omladinskom pogonu mogli obezbjediti reflektore na pomocnom terenu. Danas mnogi idu na utakmice zbog protivnicke ekipe, tako npr. raja razmišlja ako dolazi Travnik na Grbavicu neću ići, ko ce ba gledati Travnik, a ako dolazi Široki idem 100%. Ovo je totalno pogrešan način razmišljanja. Prije par sedmica je bila ona diskusija vezana za stadion i navijace, u fazonu da navijači doniraju pare za izgradnju istoka, imam osjećaj da bi ta akcija doživjela totalni fijasko jer ko ce ba to donirati dvije marke, za te pare bolje kladaru pucat ili kafice po čaršiji po cijeli dan ispijati.. 

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
E moja istosmjerna Strujo.
Ja Zelju aktivno pratim od 1995 i kao tebi nije mi bitno skim Zeljo igra i tu kartu cu uvijek kupiti. Drugima jeste, skim igra, koliko kosta, kakvo je vrijeme, gdje se igra i sl. Nije problem u 3-4 hiljade ljudi, problem je u ostalima. Klub se mora prilagoditi situaciji kakva jeste. Objasni ti jednom srednjoskolcu da ne mora jesti u skoli cijlu sedmicu pa neka kupi kartu, pordicama gdje je jedna ili nijedna osoba zaposlena... Nekada je moja mahala bila cijela plavo-bijela, a sada nas 2-3-4 krene na utakmice i to 4 kad je derbi...
Ja Zelju aktivno pratim od 1995 i kao tebi nije mi bitno skim Zeljo igra i tu kartu cu uvijek kupiti. Drugima jeste, skim igra, koliko kosta, kakvo je vrijeme, gdje se igra i sl. Nije problem u 3-4 hiljade ljudi, problem je u ostalima. Klub se mora prilagoditi situaciji kakva jeste. Objasni ti jednom srednjoskolcu da ne mora jesti u skoli cijlu sedmicu pa neka kupi kartu, pordicama gdje je jedna ili nijedna osoba zaposlena... Nekada je moja mahala bila cijela plavo-bijela, a sada nas 2-3-4 krene na utakmice i to 4 kad je derbi...
Koliko rasprave zbog toga što su karte skuplje 2 km, pa sjetite se sreće i ponosa nakon onog gola u četvrtak. Ne pada mi na um uopšte cijena karte, samo razmišljam kako će Oda postavit ekipu, da li ćemo imati isti pristup i zamišljam ludnicu na jugu nakon gola koji će past pred kraj prvog i do kraja svi na nogama, svi za Želju. Pozovite sve, evo ja već dvojicu momaka zovnuo koji pravo rijetko idu i bit će zajedno sa mojom standardnom ekipom i poginut ćemo za Želju, kao i oni momci na terenu. Maslačak sam vjetar me nosii, ima me u tvojoj kosi Željooooooo....
Budi Željo! YNWA!
A neki dan se pisalo o nekakvim donacijama klubu za ovo i za ono, svi se busali u prsa kako bi dali pare, htjeli se žiro računi otvarati, a sad karta skuplja 2-3 marke i opšta kuknjava ovdje. Ja podržavam ovo poskupljenje, ne može se za isto para gledati i Mladost iz Velike Obarske i ekipa koja je bila 28 puta prvak jedne zemlje. Ekipa koja ima stadion o kakvom mi sanjamo, igrače koji su igrali u Premier ligi, u Bundes ligi i to igrače koji su bili nosioci igre svojih ekipa, a ne prolaznici. Zbog onog gola u četvrtak, zbog onog osjećaja sreće, zbog ona dva sata kad nisam mogao riječi progovoriti jer sam nakon gola urlao ko lud, platio bih i pet puta skuplje da podržim te momke nakon onakve partije.
Vi bi da vozite Mercedesa ali da je platite kao golfa dvicu. Hajmo malo pokazati tu ljubav kojom se toliko hvalimo.
Vi bi da vozite Mercedesa ali da je platite kao golfa dvicu. Hajmo malo pokazati tu ljubav kojom se toliko hvalimo.
DRUG NEBI TI PUNCA
čovjek objasniobagrcavi je napisao/la:A neki dan se pisalo o nekakvim donacijama klubu za ovo i za ono, svi se busali u prsa kako bi dali pare, htjeli se žiro računi otvarati, a sad karta skuplja 2-3 marke i opšta kuknjava ovdje. Ja podržavam ovo poskupljenje, ne može se za isto para gledati i Mladost iz Velike Obarske i ekipa koja je bila 28 puta prvak jedne zemlje. Ekipa koja ima stadion o kakvom mi sanjamo, igrače koji su igrali u Premier ligi, u Bundes ligi i to igrače koji su bili nosioci igre svojih ekipa, a ne prolaznici. Zbog onog gola u četvrtak, zbog onog osjećaja sreće, zbog ona dva sata kad nisam mogao riječi progovoriti jer sam nakon gola urlao ko lud, platio bih i pet puta skuplje da podržim te momke nakon onakve partije.

- TMmanija2012
- Kontakt:
E,pa onaj gol u cetvrtak je syebao neke ovdje da nemogu laprdati do mile volje na ovoj temi.
Kako vas nije stid da mi je znati!?
Svi lafo pričate o toj ljubavi,neke donacije spominjete lafo,hoćete pojačanja,hoćete sponzora,hoćete boljeg i jačeg Želju,a teško vam dati 7,10,15 maraka za klub koji "volite"..
Proklet smo mi narod,realno,niko nam ugoditi ne moze.Ne kažem ja da je situacija u drzavi odlična,da se ima para,da se može,al' valjda možete dodati te **** dvije marke i doci,doći podržati Želju,svakako se poslije ove tekme opet vraćamo u realnost i igramo u tamo nekom Kaknju,nekom Vitezu,Bijeljini,**** materinoj.Nažalost,tako je.
Zato,prestanite srati o cijeni karata,dajte malo pozitivne priče,neki dan ste svi bili **** radosni i ponosni na našeg Želju,dajte pozitive braćo,za par dana je tekma,trgnite se,potrebni smo mu više nego ikad'!
Volim te Željo!
Svi lafo pričate o toj ljubavi,neke donacije spominjete lafo,hoćete pojačanja,hoćete sponzora,hoćete boljeg i jačeg Želju,a teško vam dati 7,10,15 maraka za klub koji "volite"..
Proklet smo mi narod,realno,niko nam ugoditi ne moze.Ne kažem ja da je situacija u drzavi odlična,da se ima para,da se može,al' valjda možete dodati te **** dvije marke i doci,doći podržati Želju,svakako se poslije ove tekme opet vraćamo u realnost i igramo u tamo nekom Kaknju,nekom Vitezu,Bijeljini,**** materinoj.Nažalost,tako je.
Zato,prestanite srati o cijeni karata,dajte malo pozitivne priče,neki dan ste svi bili **** radosni i ponosni na našeg Želju,dajte pozitive braćo,za par dana je tekma,trgnite se,potrebni smo mu više nego ikad'!
Volim te Željo!
Volim te Željo !
Kome je skupo nek ne dolazi ne trebate nam samo ne smarajte vise vozdra kraj price !!!!!
19TM87 ZAVIDOVICI
Kada je to hljeb bio 0,30 KM? '98. je bio 0,50 KM u Sarajevu. Cigarete mi nemoj spominjati, ko god ima da puši on ima mnogo vise nego sto misli i ti ljudi imaju najmanje prava da se zale. Jel', mogu se odreci Želje, ali ne cigara. Ne daj Bože da im kažeš da prestanu pušiti, glavu bi ti odrubili... I upravo te brojke trebaju da ti nesto pokazu, sve cijene rastu, a cijene ulaznica za Želju ostaju iste umjesto da takodjer rastu kao i sve ostalo. I nemam ja sta da otkacim macku o rep, nisam jos upoznao osobu u Sarajevu koja radi puno radno vrijeme da za platu + topli obrok dobija manje od KM 600, vecina ih je oko KM 800.Senad1921 je napisao/la:@AnelZ
Jeste, ali je hljeb bio 0,30kf, cigarete 1,20, mlijeko 0,60... Pa racunaj. A to 829 KM platu, okaci macku o rep.
AnelZ je napisao/la:Kada je to hljeb bio 0,30 KM? '98. je bio 0,50 KM u Sarajevu. Cigarete mi nemoj spominjati, ko god ima da puši on ima mnogo vise nego sto misli i ti ljudi imaju najmanje prava da se zale. Jel', mogu se odreci Želje, ali ne cigara. Ne daj Bože da im kažeš da prestanu pušiti, glavu bi ti odrubili... I upravo te brojke trebaju da ti nesto pokazu, sve cijene rastu, a cijene ulaznica za Želju ostaju iste umjesto da takodjer rastu kao i sve ostalo. I nemam ja sta da otkacim macku o rep, nisam jos upoznao osobu u Sarajevu koja radi puno radno vrijeme da za platu + topli obrok dobija manje od KM 600, vecina ih je oko KM 800.Senad1921 je napisao/la:@AnelZ
Jeste, ali je hljeb bio 0,30kf, cigarete 1,20, mlijeko 0,60... Pa racunaj. A to 829 KM platu, okaci macku o rep.
Hljeb nije bio 98 0,50 vec 0,30. Pokusaj se sjetiti ili pitaj nekoga. Biga, gama, alarmi i sl ukupna plata je 520 KM, sada nesto neznatno veca. Bingo, Amko, Hose plata 500-600 KM najveca, Klas proizvodnja 540-560 KM. Konobari. Prodavaci u raznim radnjama... Ja brate ne znam gdje ti radis, evo ima par momaka za zaposliti, kunem ti se Bogom da su posteni momci i da ce ti od te cifre koju su reko svaki mjesec davati 100 KM i svaki mjesec kupiti i pokloniti nekom clansku kartu.
Za te cigarete si u pravu.
Za cijene karata, kakav fudbal gledamo i u kakvim uslovima karta od 2-3 KM je preskupa...
E nek sam i ovo doživio da vidim kako se kuka što je karta par maraka skuplja stvarno sramota. Pa ovo je jednom u nezz koliko vremena da je utakmica ovako važna i da su karte dignute da nas Željo zaradi i sad kukate pa sramota. Do juče ste raspravljali o načinu na koji da skupljamo pare za stadion, a kukate radi pet maraka i manje. Pa koliko li bi skupili za stadion ne smijem ni da pomislim.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
-
- Kontakt:
Vi bas bukvalno svi klasa radnička.Evo ja ću vam reći jednu privatnu stvar.Plata mi je 600 Km,svaki dan crknem na poslu,ali niko me ništa ne pita,a da sam u životu marke zažalio na Želji nisam.Dao sam mu puno,ali duplo više sam dobio.To je sva smisao i poenta,dosta kokuzluka.
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Za stadion bi bilo vjerovatno doniro sam marku-dvije hoću dzabe kartu za zapad majku ye ali lopobi sto ne nagrade navijače jao stonki skupljako pare za istok itd.....
Ko da su karte majke mi 10-15-20 pa da imate se pravo zalit
Ko da su karte majke mi 10-15-20 pa da imate se pravo zalit

Svu smo priču sveli na pare za ulaznice i ko ide na utakmice a ko ne. Ima ludjaka koji će gladovati, štediti, ne znam ni ja šta.
Ja nisam luđak koji ide na svaku utakmicu, iskreno za gostovanja nemam para, na Grbavicu odem kad imam keša i kad imam prevoz (nekad uzmem od jarana mjesečnu pa se švercam
). Kada se radi o parama fakat gledam da ih što normalnije potrošim jer znam da opet neko sedmično nema ni onoliko koliko ja dnevno. Ali opet, ako je nekom iole stalo da dođe na utakmicu, doći će. Ja sam nezaposlen, živim na babinim jaslama i živimo od manje plate nego što je taj prosjek, ali majka mu stara, ja već 2 mjeseca planiram s parama da bih ove godine mogao kupiti nešto Željino. Hoću člansku sebi, uzet ću je sestriču kad naleti para, uzeo sam majicu, slab bajram bio evo sad mi za istok fali koja markica, ali pored svega toga ja znam da ću otići na tu utakmicu zato što sutra NE MORAM POPITI KAFICU. Pa jbt ja krenuo na instrukcije iz hemije i završio na Željo-Vitez
Ima nekad žutih minuta, ima planiranja, nikom ruže ne cvjetaju, ali malo predanosti neškodi. Jedini koji zaslužuju neki popust jesu penzioneri (50%) i članovi sa nekim simboličnim popustom. Ovaj gore poredi cijene cigara nekad i sad....pa jbt ako su nekom draze 2 kutije cigara od gledanja EVROPSKE utakmice voljenog kluba, nek se dobro napuši (nečeg drugog).
Isto će se žaliti i onaj koji ode na utakmicu i onaj koji je pregleda na TV-u. Razlika je samo što će ovaj prvi imati yebeno dobar doživljaj!
Ja nisam luđak koji ide na svaku utakmicu, iskreno za gostovanja nemam para, na Grbavicu odem kad imam keša i kad imam prevoz (nekad uzmem od jarana mjesečnu pa se švercam

Isto će se žaliti i onaj koji ode na utakmicu i onaj koji je pregleda na TV-u. Razlika je samo što će ovaj prvi imati yebeno dobar doživljaj!
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Ne želim da budem ničiji advokat ovdje ali koliko sam shvatio svi koji pišu na forumu će doći na utakmicu, samo što među nama ima onih koji pišu da postoji mogućnost da neki potencijalni simpatizeri neće doći zbog cijene karata. Ja iskreno ako Bog da dolazim i to na Zapad gdje sam sjedio protiv Balzana, kad većine vas nije bilo. Tad sam kupio ukupno tri karte, ali ovaj put ću samo sebi. Šta ako se ne daj Bože desi da nas bude 10,000 a imamo šansu da nas bude preko 20,000, što ne bi pomoglo klubu samo finasijski već bi bila veća podrška našim igračima u njihovom pokušaju da se plasiraju u treće pretkolo gdje će samim prolaskom zaraditi mnogo više nego od prodaje karata. Ko će biti kriv ako nas zbog cijena karata bude mnogo manje? Ja se ipak nadam da će nas biti bar 20,000 bez obzira na cijene karata mada mislim da je veći problem termin u 18.00. Međutim moramo biti iskreni da nam marketing nije na zavidnom nivou iako ima još vremena da se nešto uradi. Navijači se moraju pozvati koristiti se svim mogućim sredstvima da dođu na Koševo. Plakat za utakmicu treba postaviti svuda po gradu uz poruku da hoćemo osvetu za 1972 i 1985 (Videoton). Ljudi koji rade u klubu se trebaju oglasiti, pojaviti se na TV (jutarnji program tvsa), na drugim tv i radio stanicama. Karte pustiti u prodaju od ponedjeljka, nisam upućen možda je to već određeno tako.
Druga stvar koja mene više pecka je navodno prodavanje Kvesića. Zašto niko ništa o tome ne piše, nije valjda da vam je svejedno. Ovi malo stariji se mogu sjetiti da jedan od razloga našeg ispadanja protiv Videotona, pored svih ostalih očiglednih, je bila prodaja Nikića, te činjenice da su skauti došli gledati neke naše igrače koji su na toj utakmici igrali za sebe. Ima li iko u klubu da malo razmisli prije nego što proda igrača koji je veoma bitna karika u odbrani, a i u napadu, za 115,000 eura. Prolaskom u treće pretkolo duplo više ćemo zaraditi, a negdje sam pročitao da Kvesić već u ponedjeljak ide na nekakve preglede. I ako bude igrao pitanje je hoće li moći dati sve od sebe. Jedini razlog Kvesićeve prodaje može biti njegov eventualni bojkot ukoliko ne bude prodan, drugi valjan razlog ne postoji, ja ga ne vidim.
Druga stvar koja mene više pecka je navodno prodavanje Kvesića. Zašto niko ništa o tome ne piše, nije valjda da vam je svejedno. Ovi malo stariji se mogu sjetiti da jedan od razloga našeg ispadanja protiv Videotona, pored svih ostalih očiglednih, je bila prodaja Nikića, te činjenice da su skauti došli gledati neke naše igrače koji su na toj utakmici igrali za sebe. Ima li iko u klubu da malo razmisli prije nego što proda igrača koji je veoma bitna karika u odbrani, a i u napadu, za 115,000 eura. Prolaskom u treće pretkolo duplo više ćemo zaraditi, a negdje sam pročitao da Kvesić već u ponedjeljak ide na nekakve preglede. I ako bude igrao pitanje je hoće li moći dati sve od sebe. Jedini razlog Kvesićeve prodaje može biti njegov eventualni bojkot ukoliko ne bude prodan, drugi valjan razlog ne postoji, ja ga ne vidim.
Za Kvesica se slazem. To je igrac kojeg se mora zadrzati i graditi ekipu sa njim. Neko spominje Stanica, taj igrac nikada nije imao neke predispozicije i meni je drago sto vise ne igra za Zeljeznicar. Cak me i Tomic nikada nije suvise odusevio, Svraka takodjer iako mi je za Svraku krivo samo sto nismo uzeli novac, a mogli smo. Dok kada je odlazio Višća, Šehić i evo sada ova prica oko Kvesica doslovno mi se srce steze jer su to zaista dobri igraci koje ne trebamo da pustamo vec im davati vecu platu i bolje uslove. Za Hodžića je bila ista prica dok su Gojak i Hajradinović za mene ispali nekorektni prema klubu koji u isto vrijeme nije bas odradio risk management cim je sebi dozvolio da takva dva kapitalca tek tako napuste.
-
- Kontakt:
a pazite ljudi razumijem ja @indredible ali meni povecanje karte koju placam 8 km (sjever) na 10 km nije nista , mislim da jedino ko se moze buniti na ove cijene karata jesu oni koji ne dolaze nikako pa bi gospoda pored karte i 2kg mesa i ako moze suncobran i ako to sve moze za pet maraka , dijasporooo 
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk

Kada su me moji poceli slati u prodavnicu po hljeb (a to je bilo '98.) znam da sam ga placao pola marke ali hajde.Senad1921 je napisao/la:
Hljeb nije bio 98 0,50 vec 0,30. Pokusaj se sjetiti ili pitaj nekoga. Biga, gama, alarmi i sl ukupna plata je 520 KM, sada nesto neznatno veca. Bingo, Amko, Hose plata 500-600 KM najveca, Klas proizvodnja 540-560 KM. Konobari. Prodavaci u raznim radnjama... Ja brate ne znam gdje ti radis, evo ima par momaka za zaposliti, kunem ti se Bogom da su posteni momci i da ce ti od te cifre koju su reko svaki mjesec davati 100 KM i svaki mjesec kupiti i pokloniti nekom clansku kartu.
Za te cigarete si u pravu.
Za cijene karata, kakav fudbal gledamo i u kakvim uslovima karta od 2-3 KM je preskupa...
Prosjecna primanja po clanu porodice kod mene su 340 KM (1 djete, 1 penzioner, 1 nana bez penzije, 5 zaposlenih i 2 nezaposlenih). Priznajem da nikada se nisam zalio na novac nesto previse (ima faza) ali daleko od toga da imamo da trosimo kako zelimo. Ja sam trenutno nezaposlen, no iskljucivo iz razloga sto ne pristajem na sve, te zbog toga planiram ovu jesen posaditi maline na tri duluma kako ne bi samo ovisio o nekom poslodavcu kada pocnem traziti posao. Takodjer razmisljam sa prijateljima da razvijemo neku aplikaciju za mobitele koja bi mogla biti dodatan izvor prihoda. Odricem se maksimalno svega kako bi nesto stvorio za sebe. Koristim gradski prevoz ili setam, ne pusim, ne pijem kafu, pravi neki izlazak (party) imam jednom u dvije sedmice, a i same dnevne 'kafe' izbjegavam, kupujem odjecu relativno rijetko kada usporedim se sa ostalim prijateljima, rijetko idem na more (u posljednjih 10 godina sam dva puta otisao) vecost radije skoknem do Mostara i tamo ogranicim konzumaciju koliko mogu, u prodavnici kupujem iskljucivo domace, pazim na potrosnju elektricne energije tako sto npr. gasim svijetla iza sebe jer ljudi smatraju da svijetlo ne trosi puno, gasim TV kada ne gledam, racunar takodjer itd...
Ja jednostavno smatram nase ljude suvise lijenim jer kao mladi ne ulazi u svoju dodatnu edukaciju kroz konferencije, seminare, volontiranje, specijalizacijom, ucenjem dodatnih jezika, drustveno angazovanje (sve to bez primanja, cak na kraju moras svoj novac utrositi da to priustis) kako bi kasnije imali dobra iskustva i znanja kako bi mogli dobiti ili cak bolje napraviti/svoriti dobar posao. Zavrsiti srednju skolu ili fakultet i traziti odmah posao bez nekog dodatnog angazovanja tokom perioda skolovanja je nesto sto ne smijemo raditi i pogubno je za karijeru neke osobe jer tako veoma rijetko mozes nesto postici i zaraditi. Svi se znamo zaliti, ali rijetki su spremni na odricanje, rizik ili promjenu kako bi uspjeli. Moramo priznati svoje greske, nesposobnost i sl. te uciniti sve kako bi ih uklonili (ucenje, prihvatanje cinjenica i promjena i sl.) prije nego sto mozemo ici naprijed. Ja licno tvrdim da smo mi jedan od najinertnijih naroda i veoma smo lijeni, oni navodi da smo vrijedni i sl. su daleko od istine, nazalost.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Objasnio čovjek sve. Karta sjevera inače 8 KM sad istok 10 i još nešto da igramo na grbavici evropsku i sjever bi bio 10 tako da ne kontam. A ti koji neće doći jer je karta poskupila 2 marke što se mene tiče ne moraju nikad doći osim onih koji baš baš nemaju te dvije marke a takvih nema ili je skroz malo. Vremenska prognoza kaže maksimalno 30 stepeni u četvrtak u periodu utakmice al tek je nedjelja vidjet ćemo možda se šta promjeni.mercedesBenzel je napisao/la:a pazite ljudi razumijem ja @indredible ali meni povecanje karte koju placam 8 km (sjever) na 10 km nije nista , mislim da jedino ko se moze buniti na ove cijene karata jesu oni koji ne dolaze nikako pa bi gospoda pored karte i 2kg mesa i ako moze suncobran i ako to sve moze za pet maraka , dijasporooo
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM