E jbg sad

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Aaaaa daj još njega i daj Guelhija[Paul Joyce] Liverpool retain an interest in Newcastle’s Alexander Isak but, with Newcastle insisting the Sweden international is not presently for sale, they believe Ekitike can flourish under Slot’s tutelage.
All in all kad sagledaš, nismo mogli bolje vlasnike dobitiJayCatwright je napisao/la: ↑23 jul 2025, 22:51Kako FSG ispiša neznalice. Najbolji vlasnici ikad, sta uradise od kluba kako su dosli![]()
![]()
Coutinhovih mi ledja.JayCatwright je napisao/la: ↑24 jul 2025, 10:14Isak nije otputovao sa ekipom na pripreme, lafo neka povreda
Ja sam čak i solidno optimističan, najviše iz razloga što onaj naš munto Pearce još nije objavio da od tog nema ništaArvid je napisao/la: ↑24 jul 2025, 10:18Coutinhovih mi ledja.JayCatwright je napisao/la: ↑24 jul 2025, 10:14Isak nije otputovao sa ekipom na pripreme, lafo neka povreda
Joj i dalje sumnjam da se ovo moze desiti, ali ako se desi kakvo ce to samaranje Newcastlea biti![]()
JayCatwright je napisao/la: ↑24 jul 2025, 10:24Ja sam čak i solidno optimističan, najviše iz razloga što onaj naš munto Pearce još nije objavio da od tog nema ništaArvid je napisao/la: ↑24 jul 2025, 10:18Coutinhovih mi ledja.JayCatwright je napisao/la: ↑24 jul 2025, 10:14Isak nije otputovao sa ekipom na pripreme, lafo neka povreda
Joj i dalje sumnjam da se ovo moze desiti, ali ako se desi kakvo ce to samaranje Newcastlea biti![]()
![]()
To je to za sljedećih 3-4 godineJayCatwright je napisao/la: ↑23 jul 2025, 22:51Kako FSG ispiša neznalice. Najbolji vlasnici ikad, sta uradise od kluba kako su dosli![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.