Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Steta sto nije Arsenal prosao,drazi su mi od citya,a i bolje je gledati malo djecu kako igraju,ox je bio ponajbolji,mogu reci da vam je dzeko presudio,jbg nije bilo tesko aguero poslati loptu u mrezu nakon dobrog proigravanja dzeke i adama..
Mislim da su vam napadaci losi bili,ipak Rvp je rvp,park i chamakh ga ne mogu nikako zamijeniti.
Frimpong mi se svidio,pogotovo zato sto se posvadjao sa Nasriem poslije utakmice,nek ste prodali Nasria,tj nek je otisao,mogu ga hvaliti koliko hoce,ali po meni lik preslabo igra u Cityu,osim prve 1 il 2 utakmice nista nije pokazao.
Mislim da su vam napadaci losi bili,ipak Rvp je rvp,park i chamakh ga ne mogu nikako zamijeniti.
Frimpong mi se svidio,pogotovo zato sto se posvadjao sa Nasriem poslije utakmice,nek ste prodali Nasria,tj nek je otisao,mogu ga hvaliti koliko hoce,ali po meni lik preslabo igra u Cityu,osim prve 1 il 2 utakmice nista nije pokazao.
Pitaj Toresa jel tesko.... i Silvu koji je promasio na asistenciju Dzeke protiv poola istu situaciju.... i lulica i dzeku sto su protiv francuza fulali ovakve situacije i promasili EURO...ziceri su najvazniji element fudbala-PRESUDAN....Narin je napisao/la:jbg nije bilo tesko aguero poslati loptu u mrezu nakon dobrog proigravanja dzeke i adama..
Ako pogodis ovakve lagane zicere pobjednik si, ako ih promasis onda ti samo preostaje luzersko kukanje u stilu, 'nismo imali srece', ili 'nema fudbalske pravde' ili 'nadigrali smo ih, ali smo izgubili' ili 'ocitali smo im lekciju, ali smo nesrecno izgubili'
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
Pravom napadacu nebi trebalo biti tesko ono realizovati,naravno svakom se omakne da ponekad promasi,ali nekima se to desava precesto,ali sa Aguerom u ovakvoj formi bilo bi suludo ocekivati bilo sta drugacije osim pogotka u onoj situaciji,tako da je ono za njega rutina bila,nekad je i za torresa to bila rutina,ali sada je njemu udarac sa 2 metra tesko pogoditi.
Njih su djeca razvalila, ne prva ekipa Arsenala. Da je kojim slučajem RvP igr'o sinoć, siguran sam da bi sa petardom bili ispraćeni kući. Al' eto, ima sledeća tekma ,za tri kola, igra se na Eastlandsu ,ako se ne varam, vidjećemo ko će tu pobjediti. 
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Theo whoo??

Walcottu negine klupa

Walcottu negine klupa
Proglašen je igračem utakmice.Profesor je napisao/la:Theo whoo??![]()
Walcottu negine klupa
Kad vidim ove momke (Ox, Ryo, Jack, Aaron, Frimpong...), kakav samo potencijal imaju, nije me strah za buducnost Arsenala. Samo se nadam, da nece stopama Cesca i Nasria.
edit*
Reakcija kapitena nakon promasaja kraMpe Chamakha

da je nase gore list, ebavo bi mu sve po spisku...
edit*
Reakcija kapitena nakon promasaja kraMpe Chamakha

da je nase gore list, ebavo bi mu sve po spisku...
Ja ne vjerujem da će ova generacija Arsenala ići kud. Većinom su sve sami Englezi.Profesor je napisao/la:Kad vidim ove momke (Ox, Ryo, Jack, Aaron, Frimpong...), kakav samo potencijal imaju, nije me strah za buducnost Arsenala. Samo se nadam, da nece stopama Cesca i Nasria.
PS. Moussa Sow viče Arsenu "dodji i uzmi me".
a je l' oxu prirodna pozicija krilo desno ? trebalo bi ga stvarno počet koristit, momak je ipak igro' protiv ekipe city-a nije to bio neki tim iz 5. engleske lige.
Vođa zna.
On može igrati desno krilo i iza napadača (ili dvojce napadača). Momak je na jednoj od tekmi za U21 repku Engleske dao 3 gola ,u pobjedi od 3:0, a pri tome je kod svakog od njih sve sam uradio, a tek mu je 18 godina, znači može igrati i za U 19.nedim1993 je napisao/la:a je l' oxu prirodna pozicija krilo desno ? trebalo bi ga stvarno počet koristit, momak je ipak igro' protiv ekipe city-a nije to bio neki tim iz 5. engleske lige.
mislim da cete se slozit samnom kada kazem da ce Ox biti najbolji igrac engleske,mozda,svih vremena ako ovako nastavi i da ga zaobidju povrede, sa 18 godin valjao je one citijeve k'o budale
Ova tema je uvijek zračila nadnaravnom pozitivnošću koja nasmije čovjeka od srca. Da nema Bosca ovdje i Megamona, tema bi se komotno mogla preimenovati u Paranormal activity, samo vi vidite ono što čitav svijet ne vidi.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Bravo hodzaRizah je napisao/la:Ova tema je uvijek zračila nadnaravnom pozitivnošću koja nasmije čovjeka od srca. Da nema Bosca ovdje i Megamona, tema bi se komotno mogla preimenovati u Paranormal activity, samo vi vidite ono što čitav svijet ne vidi.
“You talkin’ to me?”
dobro bosco je vjecito pesimista, ali malo se tema smirila sto se tice ludih komentara otkako nema paje, nema njegovih ludosti, ili su bas rijetke i uvijek mi vrate osmijeh na liceRizah je napisao/la:Ova tema je uvijek zračila nadnaravnom pozitivnošću koja nasmije čovjeka od srca. Da nema Bosca ovdje i Megamona, tema bi se komotno mogla preimenovati u Paranormal activity, samo vi vidite ono što čitav svijet ne vidi.
Ma on očekuje da kažeš da će to biti Henderson, pusti ga ba.
Pred Chamberlainom je budućnost i ako se bude razvij'o ovako brzo, što da ne. Sa 17 godina je bio ponajbolji igrač i glavna karika S'hamptona, sa 18 već najbolji igrač U21 reprezentacije (a da mješunge protiv Citya ne spominjem
), vjerovatno će sa 19 dobiti poziv da putuje na Euro i ko zna, vidjećemo. 
Pred Chamberlainom je budućnost i ako se bude razvij'o ovako brzo, što da ne. Sa 17 godina je bio ponajbolji igrač i glavna karika S'hamptona, sa 18 već najbolji igrač U21 reprezentacije (a da mješunge protiv Citya ne spominjem

sta reci ?
A ti garantuj da neće? Ja ne mogu da hoće, a ti možeš biti toliko hrabar i tvrditi da neće biti?Sparta je napisao/la:Chamberlain ce sa 20 biti najbolji igrac svijeta![]()
ha ya.
Čitaj, Chamberlain ce sa 20 biti najbolji igrac svijetaArnelinho je napisao/la:A ti garantuj da neće? Ja ne mogu da hoće, a ti možeš biti toliko hrabar i tvrditi da neće biti?Sparta je napisao/la:Chamberlain ce sa 20 biti najbolji igrac svijeta![]()
ha ya.
“You talkin’ to me?”
Ako bog da i hoće 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.