FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

delinjo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la delinjo » 19 jul 2015, 05:44

Uprava jedan potez nsprijed...onda idu dva nazad ali jbg...ko zeli doci ce da je karta 100 KM...iako se ovwko ne privlaci publika ali jbg
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 19 jul 2015, 06:42

plavanacija je napisao/la:Ja sam danas citavoj ulici kupio sladoled samo da navijaju za zelju,bilo je i par pitara ali su promjenili misljenje :P hahaha
:clap: To radim cijeli zivot,kako sam poceo navijat za Zelju prevodim ih sve. Djecu ,jarane ,trebe,ljude koji su bez kluba itd. Ako ih nisam preveo 200 do 250 pas bio.

Bice nas aBd ,siguran sam u to da od 15000 do 18000 sto je sasvim solidno s obzirom da je toplo I da raja ne voli Kosevo ;)
Molim te Boze da pobijedi ljoZe!
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 19 jul 2015, 06:52

Zaboravih , treba tuzit rs zbog stadiona . Oni su ga zapalili sad nek plate ha ja to bi bio najbolji investitor I vozdra,treba ih barem pokusat tuzit.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

FKZ1921
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la FKZ1921 » 19 jul 2015, 07:22

rodom s Mejtaša je napisao/la:Valtere nama ne treba 8 milja nego 28.
Znaci li to da će kod 20 000 navijača Želje 2 km odlučiti da li će doći na utakmicu ili ne?
Besmislice...

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 19 jul 2015, 07:32

Kako ba ne kontate.Nije problem u cijeni karte za ovih 3-4 milje koje su tu uvijek.Problem je u ostalim.Nama u ovoj utakmici treba podrska a nijje isto kada imas 10 milja i kada te bodri 20 milja i vise.U tome je poenta.
Pare na ovoj utakmici se mogu uzeti i na drugi nacin.
Evo vec sutra neka postave 5 standova od Ćaršije do Katedrale gdje ce oni koji zele moci da se uclane u klub,fa kupe neku majici specijalno utafjenu za ovu priliku,smio bih se zakleti da bi to donijelo fantastican prihod.Na takvim stvarima se pare uzimaju i tako se uzima dijaspora a ne dizanjem cijene karata.
Nejse,poenta je da nam za ovu utakmicu treba podrska sto veceg broja ljudi,tteba nam iskljucivo zbog tog prolaza dalje.Zbog prolaza koji Nam itekako znaci u buducnost.Koji Nam puno vise znaci od same zarade

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 19 jul 2015, 07:46

ko čita raspravu, a nije pročitao cijene karata rekao bi da su jedno 20,30 i 40 KM.

igramo protiv super jake i super tradicionalne ekipe koja ima igrače koji su se nadavali golova i golova u engleskoj premijer ligi i prvoj bundes ligi, i što je još važnije - imamo rezultat, pobjedu kao autsajder. a karte su skuplje 2, 3 i 5 KM nego protiv onih amatera. e stvarno ne znam...

DANDY
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la DANDY » 19 jul 2015, 07:59

ChWilla je napisao/la:ko čita raspravu, a nije pročitao cijene karata rekao bi da su jedno 20,30 i 40 KM.

igramo protiv super jake i super tradicionalne ekipe koja ima igrače koji su se nadavali golova i golova u engleskoj premijer ligi i prvoj bundes ligi, i što je još važnije - imamo rezultat, pobjedu kao autsajder. a karte su skuplje 2, 3 i 5 KM nego protiv onih amatera. e stvarno ne znam...
Mnogi ovdje ne kontaju.Nije problem u ovih 3-4 milje koje su uvijek tu.Problem je u ostalim a oni nam u ovoj situaciji itekako trebaju.
Mnogi su ovdje i protiv Maltezana najavljivali nekih 10-15 milja a nas se skupilo jesva 5 milja.
Treba racunati da ce biti i tv prijenos da qrcev termin odigravanja utakmice,te da nam ni trenutne vremenske prilike ne idu u prilog (istok ce u vrijeme tekme biti zestoko okupan suncem i vrelinom).Sve su to neki faktori koji ce i onako uticati na posjetu a sa ovim cijenama ce se drasticno odraditi.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 19 jul 2015, 08:04

po meni je sve to drugo što si naveo bitnije i mislim da će se više odraziti na posjetu od 2,3 i 5 KM. ja ništa ne najavljujem niti sam onda najavljivao, za mene lično je posjeta protiv maltežana bila loša ali očekivana. ali ovdje postaje očito da ljudi traže izgovore za ne doći. svi su pričali jao da je aktivan rezultat, jao da je i izgubiti jedan razlike pa da napunimo koševo, a evo čim se dan i po smirilo - skupa karta od 7, 10 i 15 KM. a za dinu merlina nije skupa i biće opet jedno 60 hiljada. i ljudi kažu da navijaju za želju. da ne kažem za šta oni navijaju...

i kaže otvori donatorski račun da skupimo za stadion. skupio bi taman za kitu na biciklu...

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 19 jul 2015, 08:22

Ovdje je uprava ustvari napravila samo jednu gresku. Cijena istoka nije trebala biti 10 KM nego 12 KM, jer zbog manje razlike u cijeni, raja bi se lakse odlucila za zapad zbog termina odigravanja utakmice.

Drugu gresku ne bi smjeli napraviti. Utakmica Zeljo-Ferencvaros morala bi biti bez TV prenosa. Ove koji nece na Kosevo, ne treba ni za zamarati sa utakmicom. Bolje da to vrijeme pametnije iskoriste uz kaficu, cigaru, zaljevanju baste i sl.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 19 jul 2015, 08:23

mentalne pripreme za koncert čaršijskog šufta i tako dalje...

damirc
Kontakt:

Post Postao/la damirc » 19 jul 2015, 08:39

Evo ja se javljam da za 50 navijača kojima je karta skupa nadomirim tih 2-3 marke razlike u odnosu na cijenu karte protiv Maltežana. Rzumijem da ima dosta raje koja ne radi i nije u situaciji da odvoji od usta da bi gledala našeg Želju. Za takve navijače koji bi željeli ici na utakmicu a nisu u situaciji da kupe kartu cu ja licno kupiti 10 karti za Jug samo neka se jave u PP.

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 19 jul 2015, 08:42

Nije fer traziti da ne bude prenos utakmice. Zeljo se prati i u drugim krajevima, ne samo u Sarajevu. Moj stari je simpatizer Zelje jos od 70ih godina i on bi volio gledati tu utakmicu na TV-u jer mu je ipak puno da iz Cazina dodje na utakmicu. Imas jos desetine hiljada ljudi sirom BiH koji bi rado gledali Zelju i zbog njih moras imati prenos. Drugo, prenosom jacas brend Zelje, mozes dobiti potencijalne kupce clanske, dresa, godisnje, pogotovo medju mladjom rajom koja se tek "trazi". Ozbiljan klub sebi ne smije priustiti utakmicu bez prenosa.

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 19 jul 2015, 08:46

Nisu skupe karte, Dinamo dok je bio normalan klub shever je bio 50 kn, istok 100, zapad 150, to je vrlo realna cijena za euro takmicenje. Za ligu nesti manje, al'ni tada zapad nije ispod 100 kn. Danas kupis zuju ides ba tekmu . Hajduk je sjever 70 u euro utakmicama. Zelji je ogroman problem sto ne igra na svom stadionu, to jednostavno nije to. Siguran sam da bi na Grbavici da je srede , cener jug bio bez problema. Tu atmosferu trebas platiti, al'onaj stadion je za Zelju los, neuspjesan.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 19 jul 2015, 08:48

Ja necu moci na tekmu voljan sam nekome ko nema para kupiti kartu nek mi se javi na PP.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 19 jul 2015, 08:55

Treba jedan dio tribine biti za socijalno ugrozene gdje ce karta biti par km nesto slicno kao sto ima u turskoj dio tribine samo za zene :D :urnebes: .
Samo se za zapad moze reci da je "poskupa" a jug i istok su dzaba uzimajuci u obzir evropsku utakmicu i sansu za prolaz. Malo se potrudite i kupite jeftinije ulaznice dok nisu nestale ha ya.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 19 jul 2015, 08:56

Ferencvaros veceras od 18:00 protiv Haladasa igra..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

EdoM
Kontakt:

Post Postao/la EdoM » 19 jul 2015, 09:06

ChWilla je napisao/la:po meni je sve to drugo što si naveo bitnije i mislim da će se više odraziti na posjetu od 2,3 i 5 KM. ja ništa ne najavljujem niti sam onda najavljivao, za mene lično je posjeta protiv maltežana bila loša ali očekivana. ali ovdje postaje očito da ljudi traže izgovore za ne doći. svi su pričali jao da je aktivan rezultat, jao da je i izgubiti jedan razlike pa da napunimo koševo, a evo čim se dan i po smirilo - skupa karta od 7, 10 i 15 KM. a za dinu merlina nije skupa i biće opet jedno 60 hiljada. i ljudi kažu da navijaju za želju. da ne kažem za šta oni navijaju...

i kaže otvori donatorski račun da skupimo za stadion. skupio bi taman za kitu na biciklu...
Potpisujem :thumbup: :thumbup:
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje

EdoM
Kontakt:

Post Postao/la EdoM » 19 jul 2015, 09:10

Valter je napisao/la:Ovdje je uprava ustvari napravila samo jednu gresku. Cijena istoka nije trebala biti 10 KM nego 12 KM, jer zbog manje razlike u cijeni, raja bi se lakse odlucila za zapad zbog termina odigravanja utakmice.

Drugu gresku ne bi smjeli napraviti. Utakmica Zeljo-Ferencvaros morala bi biti bez TV prenosa. Ove koji nece na Kosevo, ne treba ni za zamarati sa utakmicom. Bolje da to vrijeme pametnije iskoriste uz kaficu, cigaru, zaljevanju baste i sl.
To ne da bi bila greška, nego katastrofalna greška. Šta vam je ljudi, pa gdje u svijetu još ima utakmica bez TV prijenosa. Pa niste, pojedinci, ni svjesni koliko raje se nafura na Želju i koliko Željo dobija TV prijenosom, naravno ukoliko pruži i dobre partije, sutradan odmah možeš vidjeti klince u dresovima Želje, a ne stranih klubova. O TV prijenosu je apsurd pričati.
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje

manijakinho
Kontakt:

Post Postao/la manijakinho » 19 jul 2015, 09:11

karta=nargila, pa vidi jel skupa.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 19 jul 2015, 09:12

Ma da je 10 maraka Jug dao bih i ne bi zalio..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.