dobro, današnjoj omladini je nargila postala nešto poput zraka i vode, nešto što se mora...manijakinho je napisao/la:karta=nargila, pa vidi jel skupa.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
dobro, današnjoj omladini je nargila postala nešto poput zraka i vode, nešto što se mora...manijakinho je napisao/la:karta=nargila, pa vidi jel skupa.
Ne mi smo samo reAlni.Otac +sin=30 km samo za kartu a gdje su tu ostale stvari.normalaba je napisao/la:Sram bilo svakog ko se.re da nema za karte a ima za "zagrijati se" prije tekme. Vi koji to pisete DIREKTNO uticete na posjetu. Razmislite sta radite.
Isti ti je qrac platit ces isto bilo 5 milja ili 20 milja s obzirom da ovdje imas gostijuce navijace.Rentanje stadiona za komercijalne stvari tipa koncerti i sportske dogadjaje nije isto.Vjeruj mi da je to puno puno jeftinije.Utopija je napisao/la:Uvijek ser.u i uvijek su sra.li oni koji ustvari i ne idu na utakmice, pa se samo nafuraju na evropske, pa kad vide da cijena odstupa od one cijene koja je za ligaske utakmice (a koja im je inace skupa pa ne dolaze) odmah neke zalopojke.... Pa sta treba da je ebenih 5 KM ko za Obarsku.... E pa ne igra Obarska... nego mnogo veci, jaci i ozbiljniji klub...
A ti isti ne razmisljaju da Zeljo mora dati bruku para na organizaciju utakmice jer ne igra na svom stadionu... i tu ne racunam muriju i ostala sranj.a... negocisto rentu koja je za nase uslove papreno velika....
Kako su Arena i Moja TV pocele realizovati Tv prenose Zeljinih utakmica (za sitan novac) tako je posjeta iz sezone u sezonu sve slabija. Prema tome tu pricu o nafuranostii i nekakvom pravljenju brenda putem Tv prenosa domacih utakmica objesite macku o rep. Mozda ce 10.000 ostati uskraceno za prenos ali bi se 1000-2000 onh lijenih ponovo vratilo na stadion. I eto vise novaca, eto bolje atmosfere.EdoM je napisao/la:To ne da bi bila greška, nego katastrofalna greška. Šta vam je ljudi, pa gdje u svijetu još ima utakmica bez TV prijenosa. Pa niste, pojedinci, ni svjesni koliko raje se nafura na Želju i koliko Željo dobija TV prijenosom, naravno ukoliko pruži i dobre partije, sutradan odmah možeš vidjeti klince u dresovima Želje, a ne stranih klubova. O TV prijenosu je apsurd pričati.Valter je napisao/la:Ovdje je uprava ustvari napravila samo jednu gresku. Cijena istoka nije trebala biti 10 KM nego 12 KM, jer zbog manje razlike u cijeni, raja bi se lakse odlucila za zapad zbog termina odigravanja utakmice.
Drugu gresku ne bi smjeli napraviti. Utakmica Zeljo-Ferencvaros morala bi biti bez TV prenosa. Ove koji nece na Kosevo, ne treba ni za zamarati sa utakmicom. Bolje da to vrijeme pametnije iskoriste uz kaficu, cigaru, zaljevanju baste i sl.
Kako su Arena i Moja TV pocele realizovati Tv prenose Zeljinih utakmica (za sitan novac) tako je posjeta iz sezone u sezonu sve slabija. Prema tome tu pricu o nafuranostii i nekakvom pravljenju brenda putem Tv prenosa domacih utakmica objesite macku o rep. Mozda ce 10.000 ostati uskraceno za prenos ali bi se 1000-2000 onh lijenih ponovo vratilo na stadion. I eto vise novaca, eto bolje atmosfereEdoM je napisao/la:To ne da bi bila greška, nego katastrofalna greška. Šta vam je ljudi, pa gdje u svijetu još ima utakmica bez TV prijenosa. Pa niste, pojedinci, ni svjesni koliko raje se nafura na Želju i koliko Željo dobija TV prijenosom, naravno ukoliko pruži i dobre partije, sutradan odmah možeš vidjeti klince u dresovima Želje, a ne stranih klubova. O TV prijenosu je apsurd pričati.Valter je napisao/la:Ovdje je uprava ustvari napravila samo jednu gresku. Cijena istoka nije trebala biti 10 KM nego 12 KM, jer zbog manje razlike u cijeni, raja bi se lakse odlucila za zapad zbog termina odigravanja utakmice.
Drugu gresku ne bi smjeli napraviti. Utakmica Zeljo-Ferencvaros morala bi biti bez TV prenosa. Ove koji nece na Kosevo, ne treba ni za zamarati sa utakmicom. Bolje da to vrijeme pametnije iskoriste uz kaficu, cigaru, zaljevanju baste i sl.
Kako su Arena i Moja TV pocele realizovati Tv prenose Zeljinih utakmica (za sitan novac) tako je posjeta iz sezone u sezonu sve slabija. Prema tome tu pricu o nafuranostii i nekakvom pravljenju brenda putem Tv prenosa domacih utakmica objesite macku o rep. Mozda ce 10.000 ostati uskraceno za prenos ali bi se 1000-2000 onh lijenih ponovo vratilo na stadion. I eto vise novaca, eto bolje atmosfereEdoM je napisao/la:To ne da bi bila greška, nego katastrofalna greška. Šta vam je ljudi, pa gdje u svijetu još ima utakmica bez TV prijenosa. Pa niste, pojedinci, ni svjesni koliko raje se nafura na Želju i koliko Željo dobija TV prijenosom, naravno ukoliko pruži i dobre partije, sutradan odmah možeš vidjeti klince u dresovima Želje, a ne stranih klubova. O TV prijenosu je apsurd pričati.Valter je napisao/la:Ovdje je uprava ustvari napravila samo jednu gresku. Cijena istoka nije trebala biti 10 KM nego 12 KM, jer zbog manje razlike u cijeni, raja bi se lakse odlucila za zapad zbog termina odigravanja utakmice.
Ni samom mi nije jasno kako je ovo proslo tri puta. Nesto zastopalo i kad je proslo vidim ono u tri kopije.plavanacija je napisao/la:@valter shvatio sam tvoju poruku